Färg på magen!

Vilken dag! Började den med att bädda ner Elliot i hans vagn och sen tog vi (jag, mamma och Elliot) en promenad till IKEA för lite lunch och kolla nattduksbord. Skulle köpt med ett men blir imorgon då jag inte orkade släpa på det och vagnen. Väl inne på IKEA fick Elliot sin mat också och jisses va upp i varv han blir när han får i sig mat, så tankspridd och så go :) Skulle tillslut smaka på allt som gick! Han somnade gott i vagnen på vägen tillbaka hem igen, precis som på vägen dit. Plutten!

När vi kom tillbaka va Johanna hemma igen så vi åkte till mormor och åt nybakta bullar. Tackar vi för :) Men efter bullarna va det dags att åka hemåt och sätta på sig "spelar ingen roll"-kläder, det va dags att måla vår spjälsäng! Så jag och Krikke åkte till hans föräldrar eftersom sängen står i deras garage. Jag lyckades på något sätt få färg på magen när jag lutade mig över en kant som INTE var målad? Hmm.. Jaja, imorgon ska vi måla den en gång till sen är den förmodligen klar att komma på plats här hemma. Mysigt :)

Nu sitter jag i soffan och ska ta mig lite knäckebröd snart tänkte jag och kolla på någon film. Är väldigt sliten så blir inte mycket mer rörelse på mig idag inte. Jag har ju gått massvis idag och varit duktig, känner mig nöjd :)


Kommentarer
Postat av: emma

Vad ni är duktiga Linda :D Ska bli så roligt att få se resultatet sen :) och guud vad gott med nybakta bullar!

2011-01-31 @ 20:50:29
URL: http://emmastraningsdagbok.blogg.se/
Postat av: Anonym

när ska du skriva svaren på frågastunden :(

2011-01-31 @ 22:45:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0