Sovit ut!

Hej alla läsare! Jag är på benen, har ätit och är klädd och nästan redo för att åka mot stan. Ska in idag och träffa mamma en sväng, ska kolla efter en sak på bergvik tänkte jag. Jag ska antingen innan eller efter det iväg och pierca en tjej. Vi ska sätta en liten ring i läppen på henne. Det får mig att sakna min ring lite. Min bebis va den piercingen, hehe. Nåja.

Igår så kollade jag och älskling på film som jag berättade i ett inlägg. Låg och gosade i soffan och bara mådde gjorde vi :) Alla hjärtans dag är ingen speciell dag så egentligen. Visst är inte alla dagar ljusa i ett förhållande, inte i alla iaf, men kärlek borde ju visas varje dag. Oavsett vad så känner jag mig lyckligt lottad varje dag för vad jag har och vad som är på väg. Spelar ingen roll om man har något tjaffs någon gång, jag älskar min kärlek lika mycket för det! Vi är bra tillsammans :) Så vad ska då en dag med en utmärkelse ha med ett finger i spelet? Man ska väl kunna va gullig mot sin kärlek utan den dagen ;) Men men, dagen har väl sin lilla charm också antar jag :)

Hur som helst så blev det inte att jag skrev mer igår för det blev sängen direkt efteråt och lite How i met your mother, sen somnade vi.

Men nu ska jag göra mig helt klar och åka in mot stan. Hoppas ni får en bra dag! Vi hörs senare via mms eller när jag kommer hem!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0