Delicatoboll

Nu äntligen kan jag sätta mig ned i några minuter och skriva i bloggen. Jag har lunchat och varit på möte i stan idag. Efter det blev det en snabb shoppingtur med mamma som varit i stan på ett annat möte. Jag fick med mig en grå tröja och pluttan fick sig en body och ett par mjukisbyxor av sin mormor som hade 30% på lindex som hon ville utnyttja så ja, man får ju passa på :) Rosa och gulligt va de! Men ni får se vår shopping imorgon. När jag kom hem förut stod krikke och lagade mat. Åh hjärtat va glad jag blev och va gott det va :) ♥ I det här huset är det ju jag som alltid lagar mat annars så idag va det skönt att få bli lite ompysslad (ja, med maten)!

Ikväll är det jobb som gäller för hela denna Rangfeldt/Johansson familjen. Jag ska idag stå i garderoben och röra på fläsket mitt, haha, vilket jag bara tycker ska bli gött. Får som sagt ont i ryggen av att sitta för länge. Men men skönt att få röra på sig iaf!

Ska göra mig klar och dra snart redan då jag känner mig lite tvingad att åka förbi ica och köpa en delicatoboll som jag är så extremt sugen på. Kan jag få mumsa på medans vi jobbar, är jag väl värd? ;)



Nej, detta går inte! Får dra oss nu, så vi hörs senare. Ha en bra kväll allihopa!
Kram och spark från Mig och lilla T i magen! :)


Kommentarer
Postat av: Emma

Åh delicatobollar är ju sååå goda! Vi fikade på ikea idag och då valde jag en delicatoboll ;) Mumma!

2011-02-25 @ 20:53:33
URL: http://emmis.webblogg.se/
Postat av: EvelinaFredin

kolla din ''[email protected]'' email :D

2011-02-25 @ 22:43:03
URL: http://www.llllsls.bloggplatsen.se
Postat av: j

Såg att du hade varit med och tävlat om ett valfritt smycke från hoof store. Tänkte nämna att jag har en sån tävling igång nu om du vill ha en ny chans att vinna. http://pleasedontfeedthemodels.webblogg.se/2011/february/vinn-valfritt-smycke.html#comment

2011-02-26 @ 14:21:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0