Barn och kompis gos!

Nyss kommit hem från stan och en dag med Linda, Josefin och Levi. Började med att få iordning oss hemma, Tyra somnade om och va jättetrött när vi skulle åka så hon fick sova en stund. Där med en ganska glad bebis hos Linda faktiskt ;) Duktigt tös! Hämtade iaf upp Linda och åkte och köpte lyxmat, öhm.. jag menade BK mat. Fint de satt! Inser nu att jag inte åt alls mycket av det, jag brukar vräka i mig annars. Men nog om det, inte så kul att läsa om hur mycket mat jag äter och inte.

Väl hos Linda igen så käkade vi och Josefin och Levi kom mitt i maten (okej, det lät som att jag va irriterad över det men så va inte fallet ;) hehe) så jag tog Levi och gosade då Linda satt med min onge. Det blev snack och lek med ungarna. Levi och Tyra kollade in varandra en hel del ibland så jag och Josefin kan väl nästan börja planera deras bröllop nu? ;) Levi gillade iaf Tyras fötter, eller om det var hennes rosa strumpor. Hur som helst så va de intressant och de drogs mycket i dem men Tyra brydde sig inte ett dugg. Tittade lite på Levi när han tog tag i hennes arm. Ah, ni skulle sett! Såg jättekul och gulligt ut :)

Jossan och Levi gick efter en stund så det blev mer gos med bara Linda. Tyra va nog väldigt glad att Linda va med och lyfte upp henne när hon ville bli lyft (Tack tant-Linda ♥). Tyra är ju smått uttråkad (ganska mycket ibland) när hon ligger ner och sitter mycket hellre i knä och få kolla runt. Att hon sen ville ligga på mammas arm när hon va trött och fick då se i taket att Linda hade en taklampa gjorde nog Tyra's dag. Gud va hon är fascinerad av taklampor :P Kul att man kan vara lättroad ibland! ;)

Har iaf haft en mycket trevlig dag med mycket trevligt sällskap! Fick med min mammas present också så hon fick den förut innan vi åkte hem. Jag har ungefär likandat som jag fick av Linda när Tyra hade fötts. Det är ett armband med Tyras namn på. Bilder på mitt armband kommer upp senare. Ska även då tipsa er Karlstadbor vart ni kan köpa dessa armband och halsband som hon gör! Vi hörs sen. Ska gosa onge nu och kolla bil på nätet!


Gammal bild på mig och brudarna!
Fr v. Josefin, Linda och jag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0