Mam nappflaska

Igår så kikade jag ju efter en hylla/list och hittade en bra tavellist på IKEA. Såg sen att jag hade fått tips också om både vart de fanns på IKEA och att det fanns fina på Indiska. Nu köpte jag iaf en på IKEA och den passar fint :) Det va en sådan jag tänkte också så eftersom den ska passa lite till lillans säng så vart det bra med en som va vit och stilren :)

Så här ser den ut:



Jag fortsatte i samma anda med shoppingen, alltså till lillan. Det va inte riktigt tänkt att det va just nappflaskor vi skulle köpa, men så blev det! Hittade nämligen en Mam nappflaska i lila och Krikke gillar ju lila ganska mycket, så en sån och en rosa fick bli. Köpte den Mam - anti-kolik. Vet många som har dom och dom är väldigt rekomenderade så det är bra. Köpte två stora så tänkte jag skulle köpa en liten också, kanske en grön då :)

Så här ser de ut:




Imorgon kommer hyllan komma på plats tack vare svärfar. Så imorgon kan vi börja pyssla med att sätta upp hennes namn och kanske ställa dit 2 ramar och så :) Jag tänkte jag skulle försöka få dit någon liten grön växt, om så en ynka kaktus :P Tror det kan bli fint med lite grönt på ena sidan!

Nu blir det sängen och kolla på Filip och Fredrik's program de kör på 5:an. Krikke ligger i sovrummet och skrattar så jag antar att det är ett roligt program! ;) Hoppas ni haft en bra dag. Imorgon väntas en dag med massa pappers fix osv för min del. Kanske till och med byta bromsar på bilen, får se vad det är för väder imorgon!
Men godnatt till er och tack till era kommentarer som dyker upp lite då och då. ALLTID lika trevligt att få :)


Kommentarer
Postat av: Anonym

kan du inte lägga upp bilder på din bil?:D skulle vart kul

2011-04-12 @ 00:10:58
Postat av: Carro med en liten i mage :)

Var är napp flaskorna köpta ?

2011-04-12 @ 05:45:19
URL: http://carolinekindstrand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0