Inside girl

Sitter i sängen och har spenderat ett fåtal timmar här inne i sovrummet nu på eftermiddagen och haft date med min Sex and the city box. Jag är på sista skivan nu och känner mig redo för att se om seriens säsonger igen. Man kan ju inte tröttna. Älskling joinade mig en stund förut och kikade på lite SATC, inte så dåligt ändå ;) Jag kom på nu att innan jag ser om serien så borde jag ju se filmerna. Då har jag ju kikat igenom allt och DÅ är jag redo att starta om igen. Ja så får det bli!

Som min töntiga rubrik säger så har jag idag varit en "inside girl" idag. Har inte rört mig utanför dörren alls och jag måste säga att det har varit jäkligt skönt faktiskt att bara ha slappat idag. Trodde jag skulle få hämta min bil nu på dagen men den va inte klar än. De skulle ringa upp senare och berätta om den blir klar idag eller inte. Men den måste bli klar idag för jag ska ju besiktiga imorgon juuu.... Vill ha det överstökat. Men men hoppas på det bästa och är tacksam för hjälpen iaf :)


Kommentarer
Postat av: Seema, Mamma till Elvira och Leon

Hoppas på bilder snart :) här i bloggen altså! :p



Nyfiken på vad du fick av din mamma. (tror jag kan gissa :) golvtassarna kanske ;) hehe) och nyfiken på vad det var i påskägget som du fick av dina svärföräldrar med.. hoppas du visar oss :)

2011-04-25 @ 21:46:41
URL: http://www.seemalundback1.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0