Shopping/Inredning

Idag på stan blev det god mat och mycket snack med Josefin. Vi sprang sedan runt i stan och kollade i alla möjliga butiker. Med mig hem fick jag lite dukar och underlägg till köksbordet, body butter som är bra när man är gravid, när magen börjar växa. Nu kommer ju inte min mage synas på ett tag kan jag tänka mig men bra att smörja in sig ändå. Jag fick även med mig en svart bh och två armband mot illamående som jag blivit tipsad om. Förklarar om dem längre ner.



Så här blev det på kökbordet. De svarta dukarna är från Hemtex och de gröna underläggen är från Indiska. Blev faktiskt riktigt nöjd! Något som fattas men det kommer. Till jul ska jag lägga ut röda underlägg ist för de gröna! (planering ;P heh)



Body butter som jag köpte innehåller vitamin E, vilket kommer va jättebra då när jag börjar växa. Det är iaf något jag fått för mig ;) Hur som helst så är det bra för huden med både insmörjning och vitaminer.



Här är då banden mot illamående. På dessa band sitter som en plastkula som lätt trycker in i handleden för att träffa en punkt som sitter mellan två senor i handleden. Denna ha jag blivit rekomenderad då den kan lindra gravidillamående också, och inte bara åksjuka. Nu hoppas jag på det bästa :)

Haft en jättetrevlig dag med Josefin idag och antar att det kommer bli betydligt fler i framtiden, speciellt nästa år :) Men nu ska jag kika på tv och snosa brevid babe.

TTYL.


Kommentarer
Postat av: Emma

Hoppas det fungerar nu :) Du får berätta framöver

2010-10-28 @ 23:12:38
URL: http://emja.bloggplatsen.se/
Postat av: Jessica

postafen är ett receptfritt läkemedel mot åksjuka men funkar även mot graviditetsillamående. min bm rekommenderade det till mig i början, testa det. armbanden hjälpte mig bara psykiskt tyckte jag :P

2010-10-29 @ 01:30:43
URL: http://whataboutjessica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0