Jägarna!

Igår kom Gustav och Malin hit så vi kollade på Jägarna. Mäktig film! Jag blir så jäkla arg på rollerna i filmen i vissa scener, den är grym.

Det blev tillslut sängen för vår del och där somnade jag gott. Vaknade imorse av att min älskling väckte mig och såg så go ut. Han har gjort en skitsnygg tatuering på sin hand och handled. Den blev skitbra verkligen. Idag är hans hand väldigt uppsvälld men de lägger sig snart :)

Just nu sitter jag i soffan och kollar på tv. Känner inte för att röra mitt arsle alls idag. Det är tråkigt väder ute, jag är trött och som vanligt illamående, så idag blir det en dag hemma framför film och serier. Det passar mig utmärkt ändå. Åh jag är sugen på melon. Får sms babe och kolla om han kan köpa med :)

Vi hörs lite senare gullegrisar!
Tack för era kommentarer :)



Friends ♥


Kommentarer
Postat av: I väntan på Liten - Gravid i vecka 30

hehe ja, nu kommer du få riktiga meloooooner (appropå att du var sugen på det, haha) snart :D Om du ska ha den som jag har på IF så fyller du i så att uppgifterna stämmer sen trycker du på "blogg" och kopierar den där långa koden som kommer upp, sen klistrar du in den i "kodmallar" i din design. Säg till om du vill ha hjälp :) Puss

2010-10-27 @ 14:01:20
URL: http://madeleiene.blogg.se/
Postat av: I väntan på Liten - Gravid i vecka 30

haha okej i så fall behöver jag din mail och ditt lösenord in på blogg.se, så kan jag logga in på din och lägga dit det åt dig - maila eller facebook´a :) Var det den 7/6 du har BF? och är du i vecka 9 nu och byter graviditetsvecka på tisdagar? Min sån där stämde nämligen inte, så jag fick pussla och sätta BF lite senare för att veckobytet skulle stämma :)

2010-10-27 @ 14:17:35
URL: http://madeleiene.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag har också en sån dag idag :) Här är det mulet och jag ser på film och myser med te. Synd att vi inte bor närmre så vi kunde haft en sån slapp-dag tillsammans..

2010-10-27 @ 16:07:27
URL: http://emja.bloggplatsen.se/
Postat av: Lily [ L i n d a . B l o m ]

2010-10-27 @ 19:16:46
URL: http://lindablom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0