En trött Linda.

Ja jag tycker verkligen att kroppen är duktig på att säga "Linda nu ska vi lägga oss en stund och vila, inte sova men vila" Ja jag somnar alltås inte även om jag skulle vilja det. Men att bara ligga ner och bara få blunda en stund är jätteskönt det också.

För ett tag sedan va jag trött dygnet runt, sen gick det över och jag mådde bara illa. Nu har det dock kommit tillbaka, tröttheten alltså. Illamåendet hänger med men är inte lika jobbigt och intensivt som det en gång va *peppar peppar ta i trä* haha. Idag har jag faktiskt inte spytt, även om jag va nära en gång men icke.

Jag börjar känna att byxorna sitter lite lite tajtare i midjan än vanligt (tror ja skrev det längre ner). Men att de blir tajt redan nu, är det inte lite tidigt för att bli tajt? :P Läste på olika ställen att runt den här tiden kan man känna att byxorna blir lite tajtare men att det inte syns värst mycket. Jag funderar då om det kanske är hamburgarna som gör mina byxor tajta ;) haha nej skämtosido. Jag och mamma träffade en bekant till henne på stan som kollade på mig och frågade om jag verkligen va säker på att jag va med barn, sen skrattade hon :P haha. Hon tyckte jag va så liten för att va det. Men hon måste ha missuppfattat veckorna.

För Josefin, en av mina bästa vänner som jag berättat om ska ju ha barn och på henne syndes det knappt ngt förens kanske vecka 16,17. Alltås hon blev ju lite större så men inte värst. Va mest som att hela magen och allt tog ett steg ut, så de såg ju inte "gravidigt" ut :P Men nu har hon en kula, så himla fin!

Nåja, hur som helst så är det bra att kroppen säger ifrån när den vill lägga sig ned en stund och bara blunda!



Wyl.

Kommentarer
Postat av: I väntan på Liten - Gravid i vecka 31

Söt du är!! men det har lagt sig lite överallt tyvärr, men det syns liksom inte för magen är så stor haha, så det är rätt bra ändå ;D Är väldigt "nöjd över" formen på magen, tycker det är fint att den går så mycket ut framåt men inte på sidorna :D



Jag hade på mig mina vanliga byxor ända fram till vecka 10, precis som vanligt, sen började jag gå med uppknäppt knapp och en tofs som höll ihop, men sedan i slutet på vecka 13 köpte jag mina första mammajeans :) Så det är nog helt "vanligt" att få liten mage redan nu (titta i mitt arkiv under kategori "graviditetsveckorna" för bilder på hur min mage växt om du vill), även om det förstås är väldigt olika (tex jossan) :)

2010-11-05 @ 17:08:56
URL: http://madeleiene.blogg.se/
Postat av: Jessica ♥ Gravid

Söt du är på bilden :)

2010-11-05 @ 17:42:07
URL: http://lovelyeverafter.blogg.se/
Postat av: Linda

Vilken vecka är du i nu? Jag har inte kunnat använda mina jeans sen vecka 12 ungefär.. Har bara kunnat haft mysbyxor & tights. Det är ju skönt det med, men man längtar verkligen efter att kunna slänga på sig ett par snygga jeans :D!

Har du känt på dig nånting om det är en kille eller tjej? Man brukar ju ändå ha en liten liten aning om vad man tror att det är :)!

Måste säga att det är lite kul ochså att jag heter Linda & min pojkvän Kristoffer och vi väntar barn, precis som du & din Kristoffer :p

Ha det bra, kraam :)!



2010-11-07 @ 12:42:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0