Köket

Står nu i köket och dunkar musik och gör våfflor! Ingen dret det inte. Jag lyfte på arslet när jag såg att det dåliga vädret blivit utbytt mot lite solljus. Dock höll jag på med annat också så när jag väl kom ut var solen borta, men vad gör det, jag fick ju min sylt! Hyrde även lite filmer och köpte vanilla coke till Krikke för han kommer förhoppningsvis hit sen, kanske, hoppas vi.

Jag snackade med Ida förut med. Hon ringde för att säga att hon inte kunde prata just nu för hon jobbade :) hehe. Lät så sött "tänkte bara ringa och säga att jag inte kan prata just nu för jag jobbar" hehe. Vi skulle höras sen, om inte så ringer jag henne imorgon!

Jag snackar just nu med Dessan i telen som försöker boka tågbiljett. Ni som brukar boka tågbiljetter vet att sidan kan ha sitt eget lilla liv ibland och även va relativt dryg! Men det gick bra nu! Så imorgon 11.30 är hon här. Blir perfekt det för jag måste iväg med lite papper imorgon och även in till TRE med ett modem som skulle få någon uppdatering eller vad det va. Aja blir nog bra!

Nej vidare till våfflorna nu igen. Ojoj va det steks!
Hörs kanske senare.


// Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0