Natten: sovtime strax

Just nu sitter jag framför datorn och tv. Kollar på How i met your mother och pratar med Dessan på face och Amelie på msn. Kollade på Män som hatar kvinnor förut som ni säkert förstod om ni läste (kollade) bloggen förut. Jag och babe låg och flätade in våra fötter/ben med varandra och hade oss, bara lite, men sådär mysigt lite. Goooosen min!

Imorgon är det arbete som gäller igen. Idag grejade jag med att sätta ihop en cykel sista tiden av jobbdagen. Det är gött att pyssla lite så dagen går. Tidigare arbete när man bara suttit har vart så långtråkigt även om det är skönt att sitta ibland. På Nöjes är de perfekt när man vill sitta om man sitter i kassan. Man sitter OCH jobbar. Godd good, men som sagt skönt att göra något också.

Nu ska jag se på Jim's värld sen krypa ner under täcket hos babe (eller ovanpå täcket för det lär va väldigt varmt i sovrummet som vanligt. Skönt att man kan sova en hel natt nu iaf utan att behöva vakna av svett attacker :P haha. Är ju lite mildare på nätterna nu iaf). Han ligger och sover för han ska upp om några få timmar. Jag har lyxen att få sova till 10.00 imorgon iaf.



Godnatt nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0