Me and my corner.

Nu har jag precis sett klart The Holiday och redan satt på en ny film. Ska krypa in i mitt hörn i soffan och kolla på En Prinsessas dagbok, bara för att jag ska vara geek i mitt egna hörn. Yes yes. Längesen jag såg den så fick bli den. När filmen är slut ska jag lägga mig i sängen och kolla på The big bang theory tills jag somnar.

Imorgon är en ny dag som innefattar jobb, möte med min manager och sedan present shoppning till världens bästa 2 åring som blir tre på söndag. På lördag är det kalas för denna underbara flicka. Blir kul det! Jag längtar också tills jag kommer hem imorgon och får krama om min pojkvän, det är behövligt för oss båda tror ja.

Men nu ska jag se på denna lilla mysiga film och sedan hoppa i säng. Det ska bli såååå skönt! Hoppas ni haft en bättre dag än mig. Min har verkligen varit upp och ner. Hoppas på bättre imorgon!

Sov gott goa läsare, tack för att ni orkar läsa mitt drabbel :) hehe.

btw..


Fick denna snygga västen på posten idag. Skitsnygg på faktiskt! Gillar att den har nitar på axlarna. Lite uppiffande sådär. Den kommer va snygg till ett linne! eller kanske en tröja som på bilden? Några snygga byxor och snygga heels till och det är gjort :) !!  Älskar att få hem nytt!! Shoppa Shoppa Shoppa!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0