Remix eller hack i person?

Älsk - okej bra hej.. okej bra hej.. okej bra hej.. okej bra hej..
Ja tror han har hakat upp sig lite på att jag sa så innan jag la på när jag pratade med mamma. Nu ligger han tjurig i sängen för att jag inte hört någon låt med Broder Daniel.. hmm.. tror han har vaknat lite på fel sida :P Full i fan sidan tror jag han vaknat på.

Igår va jag hos min moster en sväng och tog en kopp kaffe och gosade och busade massa med Emelie, stackarn är/har varit sjuk :( Men nu är de bättre för hon orkade leka ganska mycket innan hostan kom. Vi läste dessutom en stor hög med böcker. Hon är för härlig den där lille ongen. Hon ska få ett syskon och vill att det ska bli en storebror, vi har förklarat för henne att det är lite sent för de tyvärr :P Hon har bestämt namn till kötbullen i magen iaf ;) haha. goooooding!

Igår kväll åkte jag till älskling som va och passade Acheron, T och I var på bio. Vi myste med godis och såg på this is it, tills jag märkte att krikke tröttnade på filmen iaf :P I och T kom hem så småningom och vi drog på lite Nya Köping, haha fan vilka härliga människor det är!

Nej nu ska jag hoppa i sängen och pussa lite på min tjuris som nog inte är så tjurig märker ja :P Ska iväg med hans bil snart så måste få han på fötter iaf, tröttisen min.
hörs senare.

//Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0