Header

Har nyligen klippt och klistrat till en "ny" header (ser nästan likadan ut som den jag har nu, haha). Tvivlar på att den kommer bli lika långvarig som min första som gjordes av Manne, men vi kan ju hoppas att jag vill ha den lite längre än den som är nu. Tröttna verkligen snabbt på bilden på den jag har nu, och visst de lär jag väl göra på den jag gjorde nu med men slängde in en bild där jag såg glad ut, så det är ju bra ;P haha.

Har dock inte betsämt mig för vad jag ska ha för färger. Har sett en skitsnygg blogg med riktigt mörk och djup lila till svarta detaljer, det va verkligen svinsnyggt, men vet inte om jag ska ta det eller om jag ska ta någon annan färg. Vill iaf ha en mörk blogg igen. Jag gillade min mörka design jag hade innan denna. Nåja. Jag ska prata med Emma så får vi se vad vi kan få till :D Snällaste Emma som alltid hjälper mig! Klicka HÄR för att komma till hennes blogg!


Kommentarer
Postat av: sofy

Har faktiskt följt idol iår, älskar jays röst , + att jag gillade linnea ,sassa och alice :D



Btw tycker det är assnygg med skarpa färger, jag skulle vilja en en jätte trukos blogg! skulle va as fint tror jag :D men lila är fint också. Men skarpa färger är coolt iaf

2010-12-10 @ 17:08:13
Postat av: Emma

Så länge du finns med i headern är den jättefin! :) Söt du är som länkar till lilla mig ;)

2010-12-11 @ 00:16:05
URL: http://emmis.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0