Solstorm

Ja det fick bli den ändå.. lite tråkigt men jag kom aldrig på vilken film jag skulle se. Ska se The Human någon dag som Camilla rekomenderade tänkte jag. Ska tydligen va läskig! :) (Där du Madde K. Något för oss de kanske och sen kan vi sova och vara med varandra dygnet runt i några veckor tills våra rädslor försvunnit :D hehe)

Idag på jobbet har jag städat och grejat i lokalen medans grabbarna skruvade och höll på. Jag skruvade också lite med tog hand om städandet för det mesta idag. Imorgon ska vi allihopa dra iordning så de blir lite tjusigare tills VDn kommer på onsdag.

Denna jobbvecka består endast av 4 dagar för min del. På fredag åker ju jag, älskling och mamma till Sthlm. Ska bli skitkul! På fredag ska vi kika lite i stan och jag ska köpa två nya par tunnlar till öronen. Tror jag ska köpa lika som jag har i nu (svarta med pärlor), tycker om dem jättemycket men de har tappat några pärlor på senare tid. Ska även köpa silvriga med pärlor i, tycker det är jättefint. Jag funderar även på att köpa vanliga tunnlar som alla har typ. Kan va snyggt att ha enkla vanliga också. Men men får se :)

På lördagen i Sthlm är det Sonisphere festivalen som gäller för oss. MÖTLEY CRÜE m.fl. Kommer bli grymt som fan!! :) Ska även träffa Ida där borta och det va på tiden. Va bra längesen jag träffade henne.

Men nu ska jag ut på en cigg sen tillbaka till tvn och solstorm. När den är slut blir det sängläge brevid älskling!

Hajhaj.


Kommentarer
Postat av: I väntan på Liten

Ooh, The Human har jag inte hört talas om tror jag.. det måste kollas upp ;D

2010-08-03 @ 13:06:26
URL: http://madeleiene.blogg.se/
Postat av: I väntan på Liten

Hittar ingen film som heter The Human ju :( Menade hon kanske The Human Centipede? Den har jag sett och jag älskar den! Älskar alla psykopatiska/psykologiska filmer och filmer med fällor och sånt som typ Saw, The Collector osv :)

2010-08-03 @ 13:12:10
URL: http://madeleiene.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0