Paranormal activity

Filmen alla ser skräck i, filmen som inte folk vill se igen.. Eller?

Jag har hört så mycket om hur ruskigt äcklig den är.. och visst är den lite ruggig så, men inte alls så farlig som jag trodde. Jag tror på spöken och liknande fenomen så jag såg den som verklig, vilket då gjorde filmen mer intressant än läskig. Klart det va läskiga inslag men ändå intressant. Filmen är enligt mig absolut sevärd, så har du inte sett den, se den!



Har du varit med om något övernaturligt? Skriv gärna och berätta isf!


NU
Just nu sitter jag i soffan och kollar på Dark Angel. Ni som läst min blogg ett tag kanske kommer ihåg hur jag alltid kollade på det innan jag somnade. Jag kom på förut att jag kollade på alla skivor förutom de två sista av säsongen. Så nu kollar jag på den näst sista och lär väl ta sista i veckan. Imorgon kommer nog även min SATC box så den lär gå varmt här i veckan också. KUL att ha alla avsnitt i en mycket fin box :) Så igen, tack älskling! Du är för söt :)

Ska fortsätta kolla på det avsnitt jag kommer på nu med DA och sedan kika på lite South Park i sängen som igår. Hoppas Krikke joinar mig i sängen inte allt för långt efter jag krypt under täcket.

Sov gott allihopa, vi hörs imorgon :)

Kommentarer
Postat av: I väntan på Liten

Åh, det hoppas jag! För Micke har världens finaste form på sina läppar (Eller, på sin underläpp) :D hehe! Nej, bakifrån ser jag ut precis som vanligt, jätteskönt! Hoppas verkligen det fortsätter så. Tyvärr har jag hört att när man väntar en tjej så lägger man på sig mycket mer på sidorna, men jag hoppas inte att jag gör det om det är en tjej :)

2010-08-16 @ 10:06:26
URL: http://madeleiene.blogg.se/
Postat av: Malin "New York"

sv: jo jag tror avsnitten kommer en gång i veckan eller något. De visas på Aftonbladet o jag såg tyvärr ingen information -men det kanske kommer. Om inte annat märker man det.



Förresten är du väldigt söt! o har en fin blogg :)

2010-08-16 @ 12:26:35
URL: http://newyorkneversleeps.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jag tror också på spöken! :) När jag flyttade in i min lägenhet så stod det "varning för spöken" på en lapp.. Haha! Och jag trodde ju självklart på det så första nätterna kunde jag inte sova själv. Sen har jag ju två katter också och jag har hört att katter kan se spöken. Men men, de får bo här så länge de är snälla ;) En gång jävlades de med mig och släckte lamporna hela tiden hahaha! Annars håller de sig på sin kant!

2010-08-17 @ 11:30:49
URL: http://www.sandraasp.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0