Happy Halloween! - Jag behöver tisp

Ikväll ska jag jobba på fabriken och all personal ska klä ut sig. Elena ska vara katt, de andra vet jag inte. Men jag har ingen aning om vad jag ska vara? Ska man vara ett hål? Alltså helt svart. Eller ska man vara en prinsesstårta, med massa grönt och en rosa ros på huvudet? Nee.. Ska man vara en död en? (som är så "ovanligt") Jag känner att jag inte har min fantasi med mig på min sida idag, kanske ska man googla lite och få lite inspiration? Jaa ni.. vilks aproblem man kan ha dååå....


VAD SKA MAN VARA?!



Jag tänkte att jag skulle passa på att tacka alla underbara vänner som varit med mig i en jobbig sak. All som funnits där när man knappt vetat själv att det behövdes, ni behövs än, alltid. Tack gullepluttar :) You know who the fuck you are ;)

Nej om man kanske skulle ta sig en macka som lite frukost? Käkade macka inatt här hos bebben, limpa med julskinka! Ojojoj va gott det va! Var så gott att jag låg och tänkte på det en stund efter så jag var tvungen att springa upp och ta två till. Fasiken va gott det var :)

Nu skulle jag inte klaga på en sådan macka. Men mest just nu, något att dricka. Törstig som en get bannemej.

Påtal om julskinka, längtar ni inte tills dagen innan jul? ..när man myser ner sig framför tvn och kollar på bra filmer, skär upp en nygjord skinka som stått i ugnen ett bra tag för att bli mör och mumsig. Alla kanske inte gör skinkan dagen innan, endel kanske gör den samma dag? När gör ni den? Brukar ni samla familjen framför tvn dagen innan jul?

Jag, mamma och katterna brukar göra det. Zazzie (min svarta katt) hon brukar ligga och käka julskum, det gillar hon starkt. Kitty (min gråa katt) brukar väl vara med på skinkan och rödbetssalladen (som jag älskar att ha på smörgåsen med julskinka). Kitty gillar det rosa, alltså inte själva rödbetan och det är väl förståligt. Det är en katt.

Har ni som mig? En julstrumpa man får paket i på julaftonsmorgonen. Man kommer upp så ligger det ett paket i den :) När jag va liten älckade jag det där. Kom upp och oj vad jag skulle ha det där paketet och det var så spännande! Ibland fick man fler än ett också och det va ju jätteroligt tyckte man. Numera med julstrumpan så vill jag ha den för jag tycker det är en tradition. Fast jag eller mamma väntar ju inte med att lägga något i strumporna tills den andra somnat. Utan brukar lägga ner sådär på kvällen innan man går och lägger sig, så det ligger något i den när man vaknar :) haha. Spelar ingen roll hur gammal jag än kommer bli. Julstrumpan är ett måste!! :)


Tips på film ni kan se ikväll om ni inte ska ut på fester och dylikt:
Hocus Pocus. Bra film som satan med Bette Midler ;) Rolig!


Nej nu ska jag se om bebben vill vakna till lite. Annars får jag lägga mig och snosa lite :) Myyys! Måste ordna lite tills ikväll också så får åka hem innan jobbet och så. Men nu rör de sig här. Hörs då!





//Linda

Kommentarer
Postat av: emma

du kan få låna min mimmi-dräkt som jag hade igår :D

2009-10-31 @ 15:05:16
URL: http://emmibo.blogg.se/
Postat av: mamma

Har det varit nåt mer jobbigt eller ?

2009-11-01 @ 08:20:03
Postat av: Linda

mamma: nee :)

2009-11-01 @ 13:20:53
URL: http://lindarangfeldt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0