Fit for fight

Japp, städar lite smått här hemma. Måste få ordning litte, ser förjävligt ut. Tänkte dra i hårfärgen snart också. Fan va snabbt jag fått utväxt nu. Lägger i en brun-svart färg igen. Det blir ju svart men när färgen tvättas ur så blir färgen finare än när det är färgat svart bara. Vet inte vad som gör de direkt egentligen men jag gillar det mer. Uppenbarligen är det väl den brun/röda nyansen i färgen men aah. Aja nu blev det krångligt i huvudet.

När jag är klar med städ och färgning så ska jag baka (eller om jag bakar samtidigt som färgen sitter i, då går allt snabbare och det finns mer tid för annat). Jag har bestämt en sak jag ska baka men vill göra något mer, exakt vad vet jag icke. Vi får väl se vad det blir för smarrigt. Ida ringde och sa att hon också skulle baka. Haha, hon hade en kakbok hon fått när hon fyllde år. Vilket betyder att hon lär ha massa smarriga recept. Får åka till henne någon annan dag och baka med henne. Se vad vi kan hitta i boken. Haha, nu låter vi snygga. Hemma fruarna :P Men vem håller inte med om att nybakat är goooooott?

Nej, nu ska jag fortsätta städa lite. Efter färg och bakning kom jag nu på vad jag måste göra. Skriva lite mer på texten till rockballaden jag och min morbror håller på med. Den måste ju bli klar så vi kan bli klar med musiken osv. Nej nu ska jag prata klart med Dessan och fortsätta städa!



//Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0