Sex And the City.

Nu är det sex and the city på tvn. Det är något jag gillar att titta på även om det är avsnitt man sett. Härlig känlsa får man av de! Love is in the air. Jag fick helt plötsligt slut på ord.. hmm.. Fastnade i tvn. Sex and the city är slut nu så funderar på att sätta på Krikkes dvd med svensson svensson som han glömde här för ngn veckasen. Lite gött, när han kommer hit blir det ganska ofta ut till bergvik och köpa en film som han sen glömmer eller lämnar här. Är det något bra tycker jag det är super ;) hehe. Svensson, Svensson är ju svin bra de :)

Jag vet faktiskt varken ut eller in när det gäller vissa saker. Vissa människor känns så himla, ah jag vet inte. Stannat i åldern kanske? Ah jag vet inte. Blir så trött ibland bara. Inte alltid så kul dock. Men men, finns det folk som ska beté sig illa så behöver dom inte ha mig i sitt liv alls. Vill inte ha massa ångest över saker jag inte borde. Så det så!! Så sluta försök ens. skämmmmms!!!!



TACO - TIPS!
Är du sugen på tacos men inte är varken salsasås eller cream fresh något för dig? Då borde du testa detta:

* Tacoskal
* Köttfärs + kryddmix
* Gurka
* Riven ost
* Rödbetssallad

Om det är gott? Det ricktigt.. ah nej. Det är riktigt jäkla gott vet ni! Testa det om ni inte redan gjort det. Folk klagar och säger hur äckligt det låter osv. Kära Josefin Karlsson tyckte ju också att det lät äckligt och att det lät som en konstig blandning. Stönig som jag är tvingade jag henne att smaka på det. Hennes svar va "Jag vill ha mer, fan va gott!" Och mer fick hon. Belive me! :)



Elov & Beny har släppt ny singel. Ta fram muschen och röjj!!

http://www.youtube.com/watch?v=ua3pPUo04qQ


Nu ska jag ta mig en cigg och njuta. det är jag värd. Sen har jag faktiskt lite saker att ordna innan det blir film. Får se om jag kanske skriver mer sen. Maybeeee.. :)


Kommentarer
Postat av: Johanna

rödbetsallad it is ! ;D Fattar inte hur man kan äta utan.. våran släkt är väll knäppa ;P får också alltid den kommentaren: "men fy vad äckligt, hur kan ni äte det? dte har man bara på jul!" Say whaaaat?

2009-06-18 @ 22:21:16
URL: http://johannadali.blogg.se/
Postat av: L

hahaha i know right? det är så in i helvete gott :D ska käka det sen faktiskt :D ska iväg och handla lite nu sen blir de. ujuj gottit!

2009-06-20 @ 18:00:08
URL: http://lindarangfeldt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0