Bara det värsta..

Bara det värsta kan hända dig. Jag hoppas du förstår det, men det gör du nog inte. Men tänk då för helvete!! Men det är ditt val att avgöra men jag vet hur det är. Men men jag skiter i det, jag är ju bara ett psykfall. Haha, ditt jävla ägg. Undra vem som är psyk igentligen. haha nej palla detta.

Idag ska man jobba IGEN. haha men pengar blir och idag ska vi ha roligt, som igår. jäävlar va jag skratta igår. Va så jäbvla kul igår när jag och kickan körde en djurlek iäntan på att gästerna skulle gå. Alltså haha, dom ljuden hon gjorde lät inte som dom djur hon menade. haha. Att jag inte pissa ner mig är ett under. och när vakten kom o satte fast mig med handbojjorna. haha. såg litte fult ut när gästerna kom. men kul va det :P  Så som sagt, ikväll blir det mer jobb och det blir nog kul. Kickan måste komma ihåg och ta med fjädrar bara ;D haha. uuh va tjusiga vi va igår med det där påskägget jag fick :P haha. Det va trevligt trevligt.


Blää, jag hatar dig. Hatar dig så grymt mkt så usch usch. Hade du inte gjort så, så hade inte det hänt, och hade inte du gjort så så hade inte det hänt, och hade inte jag gjort så så hade inte det hänt. Men skitsamma nu. Nu fick vi ju alla se. ELLER HUR?! svårare än så är det inte om du inte förstår det själv? Och du är så jävla sjukt egoistiskt, DET ÄCKLAR MIG!  Hur fan kan en människa funka så?  FUCK OFF NU!

nej HEJDÅÅÅÅÅÅ Fi**or!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0