Svar på tal!

Linda om Shopping till bra priser!:

Funkade det där gélekitet. Är jäkligt nyfiken men har inte vågar prova...
Grattis till bebben i magen också! :D

SVAR: Tack så mycket :) Jag har inte testat gelé kitet ännu. Ska göra det till veckan eller nästa tänkte ja :) Så fort jag testat kommer jag lägga upp resultatet.. eller katastrofen ;) haha, vi får väl se hur det går :) 

Anonym om In my belly <3:

Fattar inte riktigt hur du tänker... Dels gå ut med det redan och sen att försöka sätta barn till världen över huvud taget just nu, utan jobb och allt? Men well, alla tänker vi väl olika :s

SVAR: För det första så ville jag gå ut med det nu då ryktet spred sig, jag ville att folk skulle höra det från oss och ingen annan. Så om jag inte fattat helt fel så är det väl vårt val? Sedan blir jag lite smått irriterad för du vet ju inte om jag är arbetslös eller inte, jag är inte helt arbetslös och jag kan ta hand om mig själv så det är ju inget för att att fundera på ens. Att sätta ett barn till världen är fortfarande då VÅRT val, inte någon annans. Att du sedan sitter och är relativt kaxig ang att VI gjort VÅRT val och samtidigt är anonym tycker jag är otroligt barnsligt av dig. Så det är väl tur att det är jag som har en liten i magen och inte du.  Ja alla tänker vi olika, jag tänker på det sätt som är bäst för mig, Kristoffer och vårt barn. Låt oss sköta det "anonym". Början nästan fundera på om jag känner dig, finns bittra människor i min närhet också!

Till er andra som kommenterat och varit så gulliga vill jag bara säga tusen tack igen! Ni gör oss jätteglada :) Och ursäkt att jag blev lite irriterad på kommenteraren ovanför men blir irriterad när en människa som inte känner oss, vet någonting om vår ekonomi eller ens öppnar käften och är Anonym. Sådant gör mig extremt irriterad. Vårt barn kommer få det bra och vi kommer älska det gränslöst. Den ska få allt det som den behöver och lite där till. Ingen annan än jag och Kristoffer ska bry sig om det. Vi är lyckliga och vi har det bra :)

Skönt att få skriva ut! Tack söta läsare för att ni fortsätter läsa min blogg som inte alltid är så roande kanske. Har ni tips på vad ni vill läsa mer av så skriv gärna och tipsa mig om det :) Kram till er!


Kommentarer
Postat av: anna

hoppas allting går bra. det som är litte "dumt" med att gå ut med det för tidigt är väl att det är väldigt osäkert fram till vecka 13, är ändå en av fyra graviditeter som slutar i missfall tyvärr. och då blir det nog inte lättare av att alla vet det.

2010-10-24 @ 20:00:09
Postat av: Linda Rangfeldt

Jag tror vi tänker olika där. Jag tycker då hellre att det är bättre folk kommer förstå varför jag/vi då kommer vara deppiga. MEn just nu vill jag vara lycklig så jag ber er alla snällt avv sluta lägga fram det dåliga i det hela. För mig finns inget dåligt.



Så ni vet så vet jag redan allt som kan hända. Så sluta snacka med mig som om jag vore helt bortblåst i huvudet. Vi har valt att behålla detta, där också har vi läst otroligt mycket och jag VET vad som kan hända och inte. Även barnmorskan har berättat. Så jag ber er som sagt snällt men bestämt, knip igen. Behöver jag råd så frågar jag.

2010-10-24 @ 21:13:09
URL: http://lindarangfeldt.blogg.se/
Postat av: Johanna

You go girl! You have learn from the master! :D PUSS

2010-10-24 @ 22:20:32
URL: http://johannadali.blogg.se/
Postat av: Caroline

Jag kan faktiskt hålla med anonym lite... tyvärr.

Tror att det var någon som skrev det en del tänkte. Men det betyder ju absolut inte att man blir mindre glad för dig eller förstår mindre hur mycket lycka detta skänker dig och krikke, för det är helt skilda saker.

Arbetsfrågan är väl inte direkt obefogad, det är ingen hemlighet att du vill ha ett jobb? Nöjes kanske inte funkar sådär jättebra i längden?

Sen är jag helt säker på att ni har massor av vänner och familj bakom er som stöttar... Men har man en blogg så får man glatt räkna med kommentarer från fega människor, sura människor och människor som vill en väl.

Jag önskar dig iaf lycka och är säker på att du blir den bästa mamma just ert mirakel kan få.

2010-10-25 @ 10:08:29
Postat av: Chris

Bra Linda. Tycker det är tråkigt att det ska kommeneras så negativt hela tiden. Var glad istället och låt dom bestämma själva när dom vill tala om det för folk. Bra sagt av Johanna .Det är samtidigt roligt för det är så många som grattar och faktiskt tycker att det är roligt att det ska ske. Jag är super glad som ska bli mormor till detta lilla knytet.Stå på dig Linda skit i denna avunskuka människa för det är ju inte första gången det snackas skit när du gör något : )

2010-10-25 @ 11:33:15
Postat av: Jessica

bry dig verkligen inte om negativa kommentarer. bara massa energi som går till spillo! jag och min sambo gick ut med graviditeten samma dag som vi plussade, typ vecka 4 eller nåt. jag håller med dig, de är ju bättre att folk vet om varför man mår dåligt och är nedstämd OM det skulle hända nåt. men man kan ju självklart inte gå runt och tänka på det negativa hela tiden. man är ju så glad när man väl har plussat så då njuter man bara. synd att inte alla andra kan njuta med en tillsammans, utan att det alltid måste finnas folk som hackar och klagar på allt möjligt.



man är knappast en sämre förälder bara för man inte har jobb. föräldrapenning får man ändå - fast lägsta nivå. och barnet kräver inte bara pengar utan även kärlek och närhet och det tvivlar jag inte en sekund på att du/ ni kan ge ert barn :)

2010-10-26 @ 08:46:51
URL: http://whataboutjessica.blogg.se/
Postat av: Lily [ L i n d a . B l o m ]

Jag förstår inte varför du får kritik med att "gå ut med det för tidigt". JA, den största risken ligger fram till vecka 13, men skulle det nu sluta hemskt för er - vore det fult och hemskt om andra visste?



Varför skall det vara så sekretessbelagt och "fult" med missfall? Och dessutom förstår jag inte varför man skall focusera på det negativa överhuvudtaget. Ni är gravida för tusan!! Det är STORT! Grattis än en gång fina vän!

2010-10-26 @ 22:23:25
URL: http://lindablom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0