Shopping till bra priser!


En svart och en vit vanlig bas t-shirts från H&M, 2 pack 99kr.
Haft/har sådana sen tidigare men de är så sletna så det va på tiden att jag köpte nya. Inte ofta jag hittar dem i XS heller så fick passa på nu när det fanns 1 XS kvar då.


Ett snyggt och ganska enkelt linne med dödskalle i guldstrass, H&M 99kr.
Linnet är lite oversize. Snyggt att ha till det mesta.
Exempel på outfit: Svarta jeans, linnet, kavaj och några sjyssta heels eller snygga kängor. Snyggt till både vardag och fest. På fest blir det ett mer avslappnat stuk. Snyggt!




Linne i tunt tyg och fram med dubbeltyg, ena är det tunna och det andra ett tyg fullt av guldiga paljetter som skiner snyggt igenom det svarta tyget. Gina Tricot 249kr
Snyggt till fest med eller utan kavaj. Lackleggings eller svarta jeans skulle jag sätta till detta linnet. Kängor eller heels spelar ingen roll. Lite nitar, snygga ringar och några snygga armband, göra det lite rockigare. Läckert är det hur som helst!


Köpte även detta gele, tip kit för 145kr.
Ska testa mig på att göra med gele på mig själv. Enligt Amelie kan detta bli väldigt snyggt, även om det tar sin lilla tid att få dit dem när man är en "amatör", hehe.

Detta och en present till lilla Tindra var vad jag fick med mig hem idag.
Nu ska jag inte shoppa på ett tag. Måste lägga undan mer pengar till bil. Men det är redan medräknat så :) Babe fyller år om mindre än en månad så även han ska väl få något roligt :) Min min min älskling!

Nu ska jag laga mat till oss.
TTYL.


Kommentarer
Postat av: seema

sånna tröjor för 99 kr, har jag också köpt nyligen. fast andra färger, eller hmms samma kanske tom ;p eller jaa likadana menar jag då förstås ;) haha..



ps. om det kommer ett tomt inlägg från mig. så är det från mig. va lite för snabb där, så jag tryckte visst på enter lite för snabbt där då.. hehe.. innan jag äns hade börjat skriva nåt liksom, hehe ;p

2010-09-29 @ 13:19:06
Postat av: Linda

Funkade det där gélekitet. Är jäkligt nyfiken men har inte vågar prova...



Grattis till bebben i magen också! :D

2010-10-24 @ 17:25:36
URL: http://lindajungara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0