Svar till Leo!

Fick en kommentar om min träning och gå ner i vikt. Först och främst, tack till din kommentar och dina väl valda ord! Dock måste jag få säga att bilder säger en sak och verkligheten annat. Ja jag är smal, men det jag är ute efter är att bli av med kilon i fett, sen om jag går upp i muskler är bara bra, vilket jag räknar med! Det handlar inte om själva siffran och att vara pinnsmal, det handlar om självkänslan som kan bli bättre och mitt mående. Jag gör ju detta för min egen skull och för att jag själv ska trivas i min kropp! Minsta lilla kg märks så väl på mig och det vet jag att fler där ute som också är smala känner! Jag håller fullständigt med dig om det du skriver, MEN förstå mig rätt, jag vill ha bort fett, bygga muskler och känna mig bra i min egen kropp. Jag har varit smalare än jag är nu och då va det ingen som klagade på att jag va för smal, så det är okej :)

Tack för omtanken/tanken iaf! Och det va bra för nu fick ja skriva lite om de ifall andra också funderat på samma sak som dig :)

Ha det fint!

(Kommentaren hittar ni i kommentarfältet till inlägget You go girl)


Kommentarer
Postat av: Tobbe

Hej Linda och hej Leo. Tänkte bara ge min syn på saken.
Linda du är smal som Leo skriver och man ska vara lite noga med vad man skriver, jag förstår hur Leo menar.
Men i ditt fal tror inte jag du har problemet en sned självbild.
Du vet du är smal men din kroppsform och din ämnesosättning är sådan att det är såhär du ser ut.
De du vill är att ändra lite på den så du får den som du vill.
Alla som är smala är ju inte anorektiker. Tror bara du vill hålla dig stark och känna att du trivs.

Sen tror jag inte din dotter kommer börja banta för att mamma skrev det på sin blogg för tio årsedan. Uppfostrar du henne till att vara en stark och självständig tjej så är kommer hon gå sin egen väg. Hon kommer bli en bra och stake tjej.
Sen är det inte riktigt lika "farligt" vad man skriver på nätet längre. Det är så vanligt att det skrivs olika saker. Tror det är som tatueringar. Förr va det bara sjömän och fångar som tatuerade sig. Nu gör ju alla det och ingen bryr sig.

Till sist tror jag också på att det känns mycket mer för dig att gå upp ett kilo än det gör för mig. Jag väger 150kg och är 1,97.
Större än dom flesta alltså. Går jag upp 2-3 kilo märker jag knappt de. Men om du då väger........ Och går upp 2-3 kilo så är det ju hur mycket som helst. Typ 7-8 procent eller mer.
Skulle jag gå upp 7-8 procent skulle det ju bli 10-12kg. De skulle jag verkligen känna av. Inte helt säker på att min uträkning stämmer exakt. Mer höftade. Men du fattar själva grejen.
Så jag tycker du ska träna så länge du mår bra av det och tycker det är kul. Håller själv på att "omforma" mig. Omvandla fett till muskler. Går helt okej. Det är väll en härlig känsla när man märker att man orkar mer än vad man gjorde för två veckor sedan.
Så lycka till med din träning och med skapandet av din kropp och ha roligt.
Mvh Tobbe

Svar: Tusen tack för dina ord!!
Linda Rangfeldt - med plutt i magen

2013-10-18 @ 08:09:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0