Trakasserier eller stalker?!

Hej läsare. Har fått en kommentar här från en "anonym" person som jag förmodar är den person som jag och min familj länge haft problem med. Jag kommer att kalla personen för "någon" i detta inlägg. För att vara exakt har detta pågått sedan November/December 2010. Det har varit tjaffs med en gammal granne som en natt skrev massvis med sms om hur vi spelade hög musik och trakasserade denne. Vi fick även brev från soc där det va "någon" som anmält oss för hög spelning av musik, att jag skulle gå på droger osv. Eftersom ALLT var en enda stor lögn så hände inget mer än att vi fick förklara och de på soc förstod då de fått in anmälningar ang denna person hur "någon" trakasserar andra och gett falska anklagelser.

Detta va inte slutet utan vi fick för ett tag sedan brev hem från soc igen där "någon" ska ha anmält oss för oro av barn. Min värld rasade under mina fötter för en stund då jag aldrig någonsin skulle lägga ett finger på min älskade dotter, absolut inte krikke heller! Alla som känner oss, vet vilka vi är och hur vi är vet det. Vi fick grannar, bostadsföreningen och många andra med oss under detta och de gav oss allt stöd vilket kändes mycket skönt!! Då det stod i anmälan att vi ska ha slagit vår "son" (som det stod) och att vi inte va bra föräldrar så gjorde vi en polisanmälan. Att veta att det finns så sjuka människor som hittar på saker för att den helt enkelt inte gillar oss är helt absurt. Hur i helskotta kan man blanda in ett oskyldigt barn??? Den kontakt jag fick på soc efter anmälan va otroligt snäll, hjälpsam och förstående, tyckte att en polisanmälan va på sin plats och alla brev "någon" skrivit togs med dit med hennes hjälp. 


Jag vill att allt ska begravas så man kan gå vidare, men "någon" tycks ha hittat till min blogg och har nu åter igen kommenterat och frågar om jag tycker det är okej att ha trakasserat en biskop och spelat hög musik så "någon" blir störd. Jag nämnde ju att jag har bostadsföreningen i min rygg och alla andra grannar runt om, ja även de som jobbar med "någon" vet hur denna person är. "någon" ger sig inte ändå..

Jag vill ha ett slut på detta, är det så svårt att lämna oss ifred? Hur många polisanmälningar ska man behöva göra??

Har någon av er varit med om något liknande? Hur gick ni tillväga för att få ett slut?


Kommentarer
Postat av: Pson

När du skrev biskop tror jag att jag vet vem det är du bor granne med, råkat ut för den stjärnan i jobbet. Skröt om att han var världens enda öppet homosexuell biskop i nån hitte-på-kyrka på internet. Lider med dig/er...

2013-01-18 @ 12:31:39
Postat av: Lina Eriksson

Hej jag heter Lina Eriksson och är journalist. Skulle jättegärna vilja komma i kontakt med dig. Maila mig så berättar jag mer.
Mvh, Lina

2013-04-19 @ 09:33:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0