nommar.

Ostbågar och cola, det är lördag.. och snart sängdags för min del. Imorgon blir min lilla sessa hela 1 år. Sjukt va tiden går fort men mer om det imorgon. Bilder från kalas och annat blir också :) 
 
Idag lämnade jag av Tyra hos hennes farmor och farfar som skulle ha henne över dagen då vi båda här hemma skulle jobba. Dock så jobbade inte krikke men fick sova ut och Tyra käkade frukost med farmor och farfar så länge. Jag åkte mot jobbet men va där väldigt tidigt så jag tog mig en tur i köpcentrat. Råkade visst shoppa lite till Tyris då de fått in massa fint. Bilder på det kan ni få se imorgon :) Fick med mig 3 påsar och endast 3 trosor hamnade i min garderob, det ni. Sitter dock och kollar efter kängor. Jag har ett par jag fick av Krikke i sthlm för några årsedan men de är så jäkla utslitna så jag behöver nya. Snyggt att ha till någon rolig, kort och inte allt för tight klänning. 

Nu på kvällen har jag och svärmor gjort tårtor, hela 3 st. Josefine A kom på besök och hon fick hjälpa mig att fixa lite med godis. Tyra vaknade en stund efter att vi nattat henne så blev hon jättepigg helt plötsligt. Tyra som alltid annars är väldigt lugn gällande kanter, hon vet alltså att man går ner från saker med fötterna före, fick bråttom och skyndade sig mot mig när jag vände mig snabbt för att ta upp en pyjamas. Jag vänder mig om igen och poff så kröp Tyra ur sängen och landade lite lätt på huvudet och rygg. Hon blev nog rädd för hon såg inte att sängen tog slut utan hon kröp bara på. Det gick bra som tur va och efter lite kramandes på mamma och pappa så blev hon gla igen. Hon fick följa med till soffan och ha mys med mig och Josefine. Vi kollade på sommarkrysset och jossan började dansa, inte långt efter hakar Tyra på och dansar för fullt med J, haha. Go kväll med härligt sällskap, rolig arbetsdag med goa kollegor.

Nu mina vänner blir det att kolla på kängor och sedan hoppa i säng. Upp imorgon och hämta mamma, göra oss klara, fixa garneringen av tårtor och ställa fram saker i lokalen för kalaset. Kram på er och sov gott :)
 


Psst... bild på nya håret kommer inatt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0