nattinlägg.

Sitter i soffan just nu med ögonen kisandes för att orka se något. Suttit framför skärmen alldeles för länge känner jag. Mina ögon är något trötta och likaså jag. Även idag blev det en lång kväll uppe men det är ju för att Tyra inte somnade förrän strax innan 00.00 tiden. Så trött men kunde inte somna. Hon är ju sjuk så idag har hon haft en dålig dag, varit ledsen, mammig och gnällig. Har jag gått ifrån henne så har hon gnällt efter mig. Gick bra när hon fick vara med pappa också :)
,
Ja det har varit en hel del tårar idag, inte alls lik sig men hon är väl bara extra kinkig nu antar jag. Brukar va så när hon är sjuk. Hon va väldigt varm förut också så panodil fick hon lite så tempen gick ned igen. Tommy, hennes farbror va här en kort kort stund förut bara för att slinka in och hämta en film. Han pratade lite med Tyra då och ojoj va glad hon blev. Tommy är lite av en favorit tror ja :P När tommy gick igen så kollade Tyra massa efter honom mot hallen och dörren ett bra tag, haha hjärtat.
,
Vi hoppas på en bättre dag imorgon, för smulans skull. Skönt när hon får bli sig själv igen och bli den väldigt glada, lektokiga bebis som hon faktiskt är. Men såklart måste ju alla få ha sina dåliga dagar, precis som oss vuxna. Och speciellt när man är sjuk!
,
Nej, ska nog hoppa i säng strax. Får skäll av Josse A annars när jag lägger mig så sent ;) haha. Hon påpekade lite fint idag att hon tycker jag är uppe sent och att hon inte förstår riktigt hur jag orkar, "HAHA" som hon skulle ha skrivit :P Nej.. Mer bloggande imorgon, lovar. Fick paket igår från e.l.f igen på de varor som hamnade efter, som ni kan få se imorgon. Night.
,
En trött liten kämpe!

Kommentarer
Postat av: Sanna

nämen lilla tjejen da =/ åå det är verkligen inte lätt när barn är missnöjda och man ser liksom att det är något men man kan inte hjälpa dom eller komma på vad som är fel. Det känns verkligen i hjärtat.

Hoppas att allt är lite bättre idag

2012-02-12 @ 11:10:07
URL: http://moonzanna.se
Postat av: fia

åh vad ledsen jag blir när ja läste;( det äär klart att vissa hamnar fel liksom, de behöver ju få stöd och hjälp, men det finns inte så bra hjälp idag, en del får ju ingen hjälp alls!!

så jag förstår om du brinner för det och ja tycker att du ska kämpa för det då!!

2012-02-12 @ 20:13:49
URL: http://josefinefia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0