Egentid!

Tyra sover sedan 22 tiden, Krikke jobbar och jag sitter framför tvn och kollar på Män som hatar kvinnor som går nu på 1an. Hade tänkt laga lite mat och mysa med men har bestämt mig för att vara onyttig och käka glass, choklad, nötter och dricka cola. Lite egentid är ju inte varje dag man får så man får ju passa på att tjocka sig ordentligt. Tillfälligt byta ut älsklingens sällskap mot en chokladkaka... fint :P
,
När filmen är slut så ska jag se på nya filmen med Johnny Depp, om jag orkar. Kan hända att jag sparar den tills imorgon också eftersom krikke jobbar då också. Filmen heter iaf The Rum Diary, verkar va bra tycker jag. Självklart är den bra eftersom Depp är med ;) Ser fram emot Dark Shadows som har release i sverige den 16 maj 2012 och The Lone Ranger som släpps 31 maj i USA 2013. Release datum för sverige är ännu oklart tror jag.
,
Jag har ju massa filmer med Johnny Depp för jag samlar på hans filmer, tycker han är en grym skådespelare och såg ju jäkligt bra ut i yngre dagar. I äldre dagar med såklart men mest som ung. Jag ser nu i listorna att det är ju endel jag inte har bland min samling så det får ju läggas på en lista och beställa lite då och då. Har ingen direkt koll på vad många han gjort eller vad mycket man kan få tag på eftersom en del är säkerligen serier som bara gått i USA. Har 3 säsonger av 21 jump street men vet att det finns fler som jag ska försöka få tag på. Sedan har jag 33 filmer av honom och den nya ligger på bevakning och ska klickas hem så fort det går ;) haha. Sjuk, jag vet.
,
Nej ska kika klart på filmen här och mumsa på massa gott. Skriver efter filmen.
,
Ojoj flickor, fin utsikt ;)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hoppas 1 av alla dom 33 filmerna är Cry Baby :)

2012-02-11 @ 13:57:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0