Haha, bästa på länge! :)

"BVC kan köra upp något i anus, för inget är bra för barn tydligen. Inte att gå i gåstol, för då blir dem sena med att gå. Välling är inte bra i för stora mängder för då får dem gluten. HERREGUD säger jag bara! Min unge har älskat tv sen hon var tre månader och gåstolen har används flitigt sen hon var knappt 6 månader. Nu är hon 10 månader och går med lära gå vagn, hon pratar och är hur jävla lycklig som helst. Blir så irriterad på er som ska fya åt allt, GÖR DET BARNET TYCKER OM ISTÄLLET så kommer barnet bli jäkligt harmonisk I SIG SJÄLV." Tack "V" för din underbart ärliga kommentar. Haha skön :)


Kommentarer
Postat av: .

Ha ha ! För det första det BVC säger bör väl stämma till en viss gräns. Va fan dom är ju utbildade ! För det andra så bara för ditt barn inte har några svårigheter så betyder det inte att alla barn är så. För det tredje man hade väl inte sagt något om inget hade hänt ? Jag kan hålla med att BVC kan överdriva men så som du uttalar dig är bara skumt.. För du känner ditt barn och ingen annans ?

2011-09-07 @ 23:38:48
Postat av: fia

corre ääääääälskar tv, hon skrattar tillochmed ibland när hon ser tv!!! däremot kanske man inte ska låta de sitta en hel dag framför tv men vafan spelar det för roll om det kikar lite på tv medans man städar/äter/sitter vid datorn. haha... :D

2011-09-08 @ 08:45:02
URL: http://josefinefia.blogg.se/
Postat av: V

Du säger ju emot dig själv. Alla barn är olika, check. Jag känner mitt barn bäst, check. Men varför ska då dem utbildande få kasta "krav" på mammor och pappor som är nya i sin roll och även är osäkra, om alla barn nu är olika och allt inte stämmer in på alla? Får dem göra det bara för dem är utbildade enligt dig? DET lät skumt. De äldre på BVC lever ju kvar i det gamla, där barnen knappt såg tvn för den var så liten och några barnkanaler fanns det heller inte, då tycker dem att det ska vara så ännu idag. Men du kanske också är lite lillgammal? Konstigt att många barn reagerar på tvn om det är så fy, finns en anledning att väldigt många följer samma ström. Tänk dig själv att vara liten, se massa färger och roliga figurer som rör sig, hur jäkla spännande det måste vara för dem. Men om du vill förbjuda ditt barn, om du har något, så gör det själv. Jag tänker inte bry mig om moralkakor, för det är som du säger, jag känner mitt barn bäst och jag ser på henne hur faschinerande tvn är och det tänker jag stimulera precis som allt annat i en lagom nivå. För jag är grunden till att ge henne ett harmoniskt liv och det tänker jag inte börja med att förbjuda det dem tycker om i alla fall!

2011-09-08 @ 11:02:55
Postat av: Linda Rangfeldt - mamma till Tyra

Antar att du svarade på ".."'s kommentar där :) blev lite paff först men sen kom hjärnan ikapp :p lycka till V med din tv tittande dotter :)

2011-09-08 @ 11:15:56
URL: http://lindarangfeldt.blogg.se/
Postat av: V

Det var bara tvungen att försvara mig till ".". Synd att man alltid måste göra det, men det är väl så det är :) Lycka till med allt du med :)

2011-09-08 @ 11:52:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0