Försov mig!

Duktig jag är som stängde av första väckarklockan och sov mig igenom den andra :P Sliten va jag nog eftersom jag brukar vakna lätt som bara den nu och vara pigg då :P Jag ska ju iväg och passa Elliot idag så det va ju tur att mamma va ledig och ville åka upp och ta honom tills ja kommer! Hon blir kvar då så ska vi laga iordning lite lunch och så medans Elliot sover en stund. Lunchar allihopa idag :)

Senare i eftermiddag när det är dags att lämna ifrån sig lille godingen så har jag en lägenhet att städa. Blah va tråkigt, men det måste göras. Ska då även passa på att tvätta några maskiner så vi får undan lite tvätt. På tal om tvätt ska jag lägga in alla kläder i lillans garderob igen för de ligger kvar vikta i en bag efter att jag va och tvätta dem i stan.

Men men, ska käka upp frukosten nu och göra mig iordning snabbt så jag kan åka in till lillen och mamma sen. HA en bra dag så hörs vi senare! :)



Ps. Jag älskar dig Kristoffer!! Du är helt underbar och go! ♥ Ds.


Kommentarer
Postat av: Jennica - 18 år och gravid

himla söt mage! =D

2011-05-24 @ 12:06:05
URL: http://jennica.spotlife.se
Postat av: fia

barnmorskan sa att vi skulle "ta tempen" för det kan reta tarmen, så det gjorde vi, eller ja min mamma fick faktiskt hjälpa mig, kändes så hemskt att stoppa upp något i rumpan sådär, men oj oj oj vad hon bajsade, helt utmattad är hon nu. Måste varit så skönt =)



nä precis, du kanske inte ens behöver klippa ju och det är ju ännu bättre:D! nää, det är inget man gråter över när man nyss klämt ut en unge, haha.. hur känner du, är du nervös eller hur känns det?:) riktigt avis på dig iaf, det är så mysigt ändå!

2011-05-24 @ 14:18:25
URL: http://josefinefia.blogg.se/
Postat av: emma

tycker att DU är underbar och go <3 :D

2011-05-24 @ 22:42:50
URL: http://emja.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0