Ont i fötterna

I natt på jobbet så stod vi still en del och de gjorde att jag fick jäkligt ont i fötterna. Vaknade idag och va fortfarande ganska öm om fossingarna. Kände då att det nog inte skulle bli så kul att jobba ikväll, men det har börjat avta nu så det är skönt. Ni vet när man dansat länge i höga skor och fötterna värker typ, eller fotsulorna värker.. Så kände jag imorse och de blev ju då dagens ilandsproblem :P hehe. Men de va ju att det "löste" sig ;)

Har käkat god lunch, om man nu kan kalla det så, med älskling. Vi gjorde pommes, lövbiff och beasås. Det va himla gott! Jag måste hylla ICA's egna pommes. De va riktigt goda! Friterar du dem så påminner de lite om BK's pommes. Ah de va riktigt goda faktiskt! Pluttan i magen verkar vara nöjd då hon sparkar glatt och har gjort hela dagen. Hon kanske lägger sig och sover middag nu när hon får i sig lite mat ;)

Nu ska jag kolla på lite tv och slappa (Verkar jag va väldigt slö av mig eller? haha). Blir kanske in till stan en sväng och strosa lite innan jobbet. Får se vad jag hittar på! Skriver lite senare igen, hörs då!


Kommentarer
Postat av: Emma

Gud vad gooott! Jag är jättehungrig :(

2011-03-19 @ 17:35:52
URL: http://emmadahlen.blogg.se/
Postat av: frida

Nje inte direkt.. har tänkt på de ett par gånger att ja skulle vilja ha tillbaka den bara för en timma kanske bara för att få känna lite för man glömmer så fort hur de va:P

Man försöker tänka tillbaka på hur de va när man kollar på kort åså, men ändå kan man inte riktigt få in känslan i kroppen !

2011-03-20 @ 02:12:10
URL: http://fritte.blogg.se/
Postat av: Millan



hejsan! såg att du har ont i fötterna, har själv varit gravid ett bra tips, stödstrumpor. går att köpa på apoteket!

2011-03-20 @ 08:24:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0