Pyssel i hemmet!

Köpte en kruka till köket för ca någon vecka sedan och den har sedan dess stått tom i köksfönstret då jag inte riktigt kunde hitta den exakta blomman jag ville ha. Idag bytte jag spår och köpte någon helt annan än jag tidigare tänkt men är nöjd med resultatet ändå. Jag köpte även lite vitt pynt att dra runt blomman för att liva upp den lite och tog även vita pärlor ifrån ett gammalt armband som jag hittade långt inne i en låda.
Med lite pyssel och knåp blev detta resultatet:



Jag passade även på att flytta ut en söt elefant jag haft i fönstret och satte den i vardagsrummet. Istället för elefanten så satte jag dit två ljusstakar som jag och Krikke fick i julklapp av hans föräldrar. Gillar dem massvis med det spreckliga silverglaset man sätter i de fina ställningarna. Lyser jättefint med ljus i och äntligen fick jag någonstans att ha dem då de fortfrande låg i sin kartong tills idag. Jag passade också på att byta ut den svarta kupan (lampan) till en likadan men vit. Det passar bättre nu när jag bytt svart kruka till vit osv.
Här ser ni resultatet av pysslet för köksfönstret:




Så vad tycks? :)


Kommentarer
Postat av: fia

vad fint!



precis, det blir säkert jätte mysigt att ha sen! och man vill ju inte köpa på sig massa mamma kläder för man lär ju inte använda som nästa gång man ska ta och bli gravid!:p



haha, ja jag hoppas att den inte blir större.. kommer smala jag gå av eller något! när är det ni är beräknade?

Alltså jag tänkte mest att jag skulle testa den för att det alltid är värt att testa, tänkte väl inte direkt att det skulle hjälpa något, men en barnmorska kommenterade precis min i min blogg och hon skrev att den har gett resultat för första föderskor som spruckit mindre när de användt den.. och det känns ju bra! Så köp den du, det tycker jag!



2011-04-05 @ 21:00:15
URL: http://josefinefia.blogg.se/
Postat av: Bella

Fint! Kan vi inte få en rundtur i ert hem? :)

2011-04-05 @ 21:00:35
Postat av: fia

haha ja, det är lika bra att skippa det, köper hellre några stora t-shirts som man vet att man kan använda efter också;D



jag köpte den på någon hälsobutik här i norrtälje, men sök på internet så kan du säkert hitta den billigare på internet!:)jusr det märket ska vara väldigt bra.



nämen oh, inte långt för er heller ju! :) du slipper vara gravid hela sommaren iallafall, skönt!!



2011-04-05 @ 21:25:57
URL: http://josefinefia.blogg.se/
Postat av: Anonym

jättefint Linda: )

2011-04-05 @ 22:06:28
Postat av: Emma

Fint det blev ;D den där lampan är ju så söt!

2011-04-06 @ 18:46:27
URL: http://fatsuit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0