Peppning!

Jag försöker iaf rycka upp mig och peppa mig till att orka jobba sen. "Peppar peppar ta i trä", nu mår jag inte illa iaf. Men det kommer säkert tillbaka sen, tyvärr.

Just nu sitter jag iaf och har lite nostalgi tid med mig själv. Kollar nämligen på Scooby Doo :D Hur bra är inte det på en skala? Jag fick även ett ryck förut så jag beställde hem Skönheten och Odjuret, vill ju samla på Disney filmerna, eller alla klassiker iaf. Tycker de är skitbra! Klickade även hem en box med Dr. Snuggles. Kommer ni ihåg det barnprogrammet? Tycker de va skitbra när jag va liten! Hoppas jag tycker det nu också bara, haha.



Jag vill ha hem mycket gamla barnprogram även när plutt kommit ut och blir större. Vill ex ha Piff & Puff - Räddningspatrullen, Luftens hjältar, Baltazar osv. Kul för plutt att se de jag och Krikke såg, för de som gick förr är så mycket bättre än de som är nu. Även Pippi, Lotta och alla dom vill jag ha på film till plutt. Men sådant får bli när plutt kommit ut och börjar växa till sig.

Vill få veckorna att gå nu, vill ha jul och sedan januari så vi får gå på UL :D Wihoo!
Nu ska jag kolla mer Scooby. Hörs sen.


Kommentarer
Postat av: SHMS - Sarah ;)

hoppas du får en fin fredag!

2010-10-29 @ 17:41:41
URL: http://shms.blogg.se/
Postat av: I väntan på Liten - Gravid i vecka 30

Jag vill också ha massa Disney och Astrid klassiker på DVD till lillan, framförallt Lotta och Pippi :D Vart köper du?? Puss

2010-10-29 @ 18:09:57
URL: http://madeleiene.blogg.se/
Postat av: Tina

Nej Linda de är lilla spöket Laban som gäller nu för tiden ;);)

2010-10-31 @ 22:30:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0