Godmorgon?

Trött morgon om inte annat, men börjar piggna till nu. Tänkte att jag skulle skippa lunchen idag iag göra smörgås och Oboy ist. Hade tänkt göra grekisk sallad till lunch men vet inte om jag orkar ställa mig och göra det just nu. Är ju inte så jobbigt men.. Fast, det är ju jäkligt gott alltså. Ah, får bli det ändå till lunch!

Förut när jag skulle kliva ur sängen och känner hur trött jag är så vänder jag mig om mot älskling. Gissa om han låg gött nerbäddad och jag kunde inte vara mer än avundsjuk att han får ligga kvar och inte jag :) haha. Ändå har jag sovmorgon VARJE morgon :P Snart kommer jag ha sovmorgon hela veckorna förutom på helgerna tyvärr.. :/ Blir nog av med jobbet då R.S kedjan inte går så bra. Suger jäkligt mycket eftersom man är lite beroende av jobb och pengar. BAAAH.. men men, löser sig väl hoppas ja.

Ska fixa lite käka, göra mig iordning och sedan dra mot jobbet medans jag ändå har det kvar :P heh.


Jag och älsklings Emelie på kalas hos mormor/gammelmormor.

Hoppas ni får en bra dag! :)


Kommentarer
Postat av: Emma

Hej Lindis, vad jobbigt med arbetet.. Hoppas det blir bra snart eller att du hittar något annat! Skönt att du åtminstone har nöjes kvar, alltid något. :) Som för mig, jag har ju helgarbete bara nu, på leklandet..



Puss!

2010-10-05 @ 16:28:55
URL: http://emmis.webblogg.se/
Postat av: I väntan på Liten - Gravid i vecka 27

Men åå vad tråkigt! Att du alltid ska behöva ha sån där otur :( Men du hittar något annat vet du gumman, det gör sånna som du - som strålar så! :D Förresten är det en liten tjej, mammas älskade lilla flicka :D

2010-10-05 @ 18:03:19
URL: http://madeleiene.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0