Toffinoooos <3

I'm happy when you'r around :)
Tack för alla gulliga "titut's" babe. Du är den bästa! :)
Fått massa gulliga - i love you - meddelande, uuh va glad jag blir :)

Jag sitter nu och ska få se den nya videon, väntar med spänning och vill att det ska föras över snabbare än de gör. Långsamt går de, jäkla dret! Men ska bli jäkligt kul att se resultatet faktiskt.

Idag har jag varit med mamma när hon tatuerat sig. Hon märkte sig med mitt namn, alltså Linda och även Zazzie och Kittie (kitty som jag vill att hon ska stava, men icke), men tjusigt blev de! Så säger hon "jaa, jag får väl ta krikke nästa gång då ;) hähä" :P

Efter att jag och mamma varit i studion o fått lite färg på henne så åkte vi och köpte pizza som jag tog med mig till älsklingen, så vi satte oss och åt, kan säga att det va ingen dret för magen de.
Efter de så drog vi till Polly och hämtade byxor och så till älsk som han ska ha på lördag, sen blev det konsum och godis och sen till Ida och Tommy. Färgade håret på ida, hoppas de blev bra, va ju bara utväxten som skulle bort så va nog inga problem. Efter att ha suttit där ett tag o tjötat och glott på någon dokumentär drog jag och älsk och hämtade Ström, dags för grabbkväll! Gulligt av lille jimpan att han tyckte de skulle va kul att ha grabb kväll med mig och krikke, meen jag åkte hem och lämnade myset till dem. Jag har ju inte sett filmerna jag hyrde ännu så jag måste se dem :)

Känns som jag kommer sakna babe en aning i helgen :( Men fasan va kul han ska ha :D och jäklar ta han om han kommer hem skadad, haha. Nej, det kommer nog gå så bra så, förhoppningsvis! (ooh ja va jag skriver som att det är bra, jooo för att det är bra!)


Nu ska jag kolla till ugnen och se om det snart är dags att stoppa in blåbärspajen "jag bakat", uuh va fint då!



// Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0