Ladies Night i stan idag.

Ja de va vi iväg på. Jag, johanna, mormor och mamma. Mötte även upp moster och Sus ibland också. Va mycket folk i stan. För mycket i mitt i city, jobbigt mycket.

Gick in på Gina och ut med en kasse där ifrån med en underbart mysig halsduk (som jag faktiskt behöver). Gick vidare till H&M och kikade lite med Johanna på en tröja osv, som jag inte tror hon köpte nu när jag tänker efter. (Johanna läs: varför inte??) Jag hittade en mysig halsduk även här, (nu behövde jag ingen mer) mjuk och gosig (läs igen: behöver den inte nu). Efter mycket tänk och hej och hå så bestämde jag mig för att ge mig den också, fick ju rabatt på den. Kollade när jag kom hem om jag kanske skulle lämna tillbaka någon. Bestämde mig sedan för att behålla båda. Alla räkningar är betalda nu så jag får skämma bort mig lite.

Men än va det ju inte slut som jag tänkt mig. Med lite kronor kvar så var vi in till Carlings. Jag gick och små kika lite på en t-shirt ganska mycket. gick fram och tillbaka. Såg sen att någon va och ryckte i dem vilket gjorde att jag tänkte, nej finns det någon som jag ska ha så är det den och min storlek ska då inte försvinna, om det finns. XS fanns icke men en S fick bli. Gött ändå tycker ja, ge magen och fläsket lite plats ;) haha. När jag iaf närmarde mig t-shirtarna där denna person står tycker jag mer och mer att jag känner igen henne. Ja visst, det va ju Amelie. Jag skrämde väl henne lite och tölade på. Det blev att vi båda gick där ifrån med en varsin t-shirt av samma sort. En Rolling Stones t-shirt med deras vanliga logga (läs: "tungan") och autografer. Står även Rolling Stones höger om "tung - loggan". Bak på t-shirten, längst ner i ena hörnet, satt ett snyggt märke med en dödskalle, vingar, stjärna osv. Läckert tycker jag. Det va även halva priset på den (annars tycker ja den hade ett ganska smaskigt pris) så jag kunde ju inte låta bli.

Jag förtjänade väl lite halsdukar som jag faktiskt visst behöver, för nu börjar jag få ont i halsen. Kallt är det ju också, blåser som satan. Jag och Krikks frös som två glasspinnar i en frys förut på bergvik, även när vi gick i stan innan. Sjuka och jävliga (okej, inte jag så mycket, men snuffen är sjukling) gick vi in i en affär och kikade lite och sen körde vi hem mamma för att sen köpa käk. Efter maten skulle vi ta en cigg på väg till bilen, kallt kallt! Driv is och snöstorm sa krikks att de va, så att till och med isbjörnarna frös, och att det va dags att sätta tennisracken på skorna. Haha, vilken bild jag fick i huvet. Haha så jäkla hett med sånna "tennisrack" på skorna menar ja :P Nej, vid det laget va det vålberg som gällde och få ner knytten i sängen igen. Frisk måste han ju bli, för på lördag är det match som sagt!

Nej nu ska jag också gosa ner mig i sängen till en film och missbruka mina halstabletter. Inge kul med halsont. Men så kan de vara. Imorgon åker jag till vålberg och spenderar min helg där förmodligen. Ska in till stan på lördag för att jobba på Nöjes. Dock borde jag ta det lugnt men, får se till att inte bära för tungt eller stressa för mycket så blir det nog bra. Behöver the money, gött när lönen kommer så att säga. Efter jobbet blir de tillbaka till vålberg och lägga sig och sooova. Härligt de! Gött att lägga sig när man kommer från jobbet, bara slappna av och bara somna in skönt och mysigt. Nej, sängen och film sa vi va?




Längesen man va på Bullet For My valentine nu.
Väldigt bra va det iaf, skulle jag inte tacka nej att se igen. 



// Linda


Kommentarer
Postat av: Johanna

MEnar du den vita tunikan på HM så köpte jag den :P

2009-10-02 @ 02:45:19
URL: http://johannadali.blogg.se/
Postat av: Linda

aaah du gjorde det alltså :) jag måste ha missat det helt då :P Men hur satt den då? Va den bra?

2009-10-02 @ 11:13:10
URL: http://lindarangfeldt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0