Skyldig eller Icke skyldig?

K är skyldig tror jag. Nej jag vet inte men förkyld är man, hosta har man (läs: rethosta), lite halsont ibland. Men jag blir galen på hostan. Rethosta som aldrig slutar. Ibland när jag pratar så låter det som om någon stryper mig, haha. Inte så läckert kanske.

Imorgon ska jag baka tänkte jag. Ska till pappa imorgon eller på onsdag och bjuda på fika. Tänkte snacka lite med pappa och så. Jessica är ju också självklart välkommen att delta i snacket. No problemas. Vet inte vad jag ska baka än dock. Sugen på något som som innefattar choklad tror ja. Kanske ska baka så vi har här hemma och även åka förbi Nina och Rolf med lite gottit :) Gosa med grisen. Har ni några tips på goda choklad-bakelser eller kakor kanske?




Nu satte mamma på en Wallander film. Tycker det är tråkigt när inte Johanna lever och är med i filmerna, eller Linda som hon heter i filmerna. Nog att Wallander är bra, men måste nog säga att Beck är bättre. Gunvald Larsson, den rollen är ju en pärla som spelas fantastiskt av Mikael Persbrandt. Men det är det väl ingen som missat antar jag. Och ja, det finns en bra förklaring till de ;) Hur som hellst så är det Wallander - Kuriren som spelas upp på tvn nu. Någon som sett den? Jag känner inte att jag orkar intressera mig med att se den just nu. Kikar lite då och då.

Istället sitter jag nu med Iza på msn och får höra massa roliga saker om en viss person som hon umgåtts lite mer med den senaste tiden. Kul tycker jag. Det förtjänar hon, den gulliga människan :) Hon är så jäkla rolig. Skrattar alltid med henne. Hon är så flumm men ändå så smart på samma gång. Bra tjej, och jag är glad för allt jag får höra från henne nu! Good good.

Nej, ni får se bilderna senare. Måste ladda klart batteriet till kameran. Kanske är klart? Jag vet inte men jag ska kika på de om en stund. Ska snacka klart med Iza bara o sen greja lite (inkl bilderna). Hörs sen.



// Linda

 

Update: Anonym (från Kil?) Du skriver en kommentar att jag inte ska skriva om sånt jag inte kan stå för, sedan kommenterar du och vill veta vad jag ska tatuera? VEM är du? Våga stå för vem du är istället eller sluta kommentera saker du inte vågar få konfrontation om. Patetiskt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0