Such a lovely day and it's ours!

Haft en jättemysig söndag igen. Härlig morgon, snosade lite innan man gick upp. Hur härligt är inte det på en skala :P När man vaknat till, kollat de man brukar kolla på internet som face, blogg osv så gjorde jag mig iordning lite snabbt. Hade på mig den nya klänningen (topp/klänning) från Vero Moda. Ni vet den jag la in bild på, med massa nitar, ringar osv.

När vi var klara drog vi till bergvik och kollade lite. Köpte en bo som jag tror är jäkligt spännande faktiskt.

Blind lydnad av Will Lavender

På Winchester University kan man läsa en fristående kurs i filosofi. Till kursen finns det ingen obligatorisk litteratur som man måste läsa. Det finns inte några krångliga slutprov heller. Kursen går ut på att man inom sex veckor, med hjälp av ledtrådar som man får från professor Williams, hitta en flicka som heter Polly. Lyckas inte studenterna hitta Polly inom den utsatta tiden kommer hon att mördas...

I boken följer vi tre av kursens studenter som dras in i en mystisk katt och råtta lek, där gränserna kursen och verkligheten snart suddas ut. En rad sammanträffanden mellan kursen och verkliga händelser får studenterna att tvivla på att Polly verkligen är påhittad. Finns hon kanske i verkligheten och riskerar att mördas, och vilka är kopplingarna till ett mord som begåtts flera år tidigare?

Inte förrän på bokens absolut sista sidor får man reda på hur allt i boken hänger ihop.




Kanske inte låter så spännande här men när jag läste på baksidan på boken lät det riktigt spännande! Det var alltså inte samma text här som på boken som ni säkert förstod. Nåväl.

Efter bergvik blev det förbi mammas jobb och visa ringar och så, sen hem till mig så bebben fick vila lite :) hehe. Klockan gick och nu var det dags för bio! Mysig bio med gosigaste bebben. Älskar små saker som när det läggs en hand på benet, när det kommer en liten puss, när de kommer något gulligt ord eller bara när han ser på mig, på ett sätt som ingen annan kan. Jag älskar det, jag älskar dig! :) iiiiih.

Bröllopsfotografen då. Rolig film må jag säga! Dock ganska överskattad då filmen i sig inte va speciellt bra, när den inte var rolig va den faktiskt lite dryg, men vissa delar av den va ju riktigt roliga! Haha, aah vissa saker skrattar man åt än om man tänker på vad som sas osv. Se värd är den, men tycker att Smala Sussi är en starkare film. Men komedin i denna.. Super :)


Nej nu ska jag ta mig en smörgås och sen se klart på Djävulen bär Prada eller På Smällen. Har inte riktigt bestämt mig än. Kikar på båda just nu, sappar fram och tillbaka. Aja, ni får sova så gott sen. Imorgon är det en ny arbetsdag för mig. Ska bli kul när ungdommarna är tillbaka från lovet. Kul att se vad de säger om rummet :P hahah.


// Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0