Pirates of Vålberg - dagen har precis börjat.

Sitter nu i trevliga Vålberg. Leker dock inte pirat men kanske senare. Inget jag brukar göra men jag vet ju då heller inte om det är kul eller ej. Får väl se om jag kan dra på krikke lite ögonlappar och ta en varsin pinne och springa runt och skrika lite på varandra och sno varandras guld (får bli värdesaker som mobil, dator osv ist då. Tror inte han har någon kista med skatt faktiskt) Jag har på mig ett par ed hardy shorts så lite dödskallar osv är ju i min outfit. Jag är ju perfekt för att va pirat nu. Är ju sliten, dödskallar är med, ruffsigt hår, bara lappen som fattas. Eller hur? haha, nej ska man lägga ner fantasin nu kanske? Men vem vet, snart kanske jag springer runt som en pirat.

Ska spendera några timmar här till, för att sedan vid 4 tiden åka till Cheyenne för att pierca henne och hennes kompis. Ikväll blir det vidare mot hamnen och käka mat och så. Ska bli gottit de. Imorgon blir det antagligen skruvstadsparken. Kan ju bli kul, brukar ju vara endel där. Försökte locka dit några cheerbrudar också men gick inte så bra. Feg/törrisarna :P

Måste få lov att beundra mig själv lite idag faktiskt. man gick ju upp strax efter elva. När krikke vaknade hörde jag "va är det med dig då?" jag - vadå? för att jag är uppe före dig? K - "mm"  haha ni ser. Men idag, icke. Någon försöker dessutom sno hans stewie :O illa va.. Är väldigt fint väder här i Vålberg/Karlstad, från det ena till det andra...  Nej, cigg kanske?

// L.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0