Must be exhausting to lose your own game.

jaojao. hemma. funderar på att dra mig i kragen o åka ner till bergvik o hälsa på josefin. Hon ville det så får väl göra det ;D hähä. Min lille gos det. Japp idag åker Daniel bort i 3 veckor. Lite avundsjuk jag är? jo tack. men men.

Funderar lite på vad man ska hitta på för något o äta tills i natt. Ska ju med shippe o jobba. Lovade honom att baka ihop något roligt eller göra någon god mat vi kan ha med oss eftersom han brukar äta under arbetspasset. Får väl hitta på något kul. Kolla vad mamma har i frysen :P haha.

Har tänkt lite på vad en person sagt till mig och det har hjälpt mig väldigt mycket. Men nu när jag väl är duktig blir jag anbklagad för ja vet inte vad? va är detta :S haha omoget av en annan människa ("göran") att ens yttra sig som inte vet någonting alls om mig och den andra personen. Stör mig gött mycket på dig "göran" (som ditt smeknamn blev här nu). Fattar inte att du ens kan yttra dig om saker när jag inte gjort ett skit emot dig. Både du och jag vet att du skriker ut ilska på mig för att du är ledsen och besviken. Men grejen är att jag har inte gjort något fel. Kan ju inte hjälpa vad jag känner eller inte, likaså för dig "göran". (haha göran.. aah va det jag kom på som smeknamn. haha)  Gott folk. glöm inte att man tydligen har en shitlist man skriver upp folk på! hahaha. alltså, vart tar världen vägen :S  aja nog om denna så kallade "göran". Värdelöst.

Jag undrar vad man ska köpa till Ellen jag, hon fyller ju år på fredag. 19 år gammal. Förslag någon? 
Och från det ena till det andra, hahahah Elena, åh vilka minnen. Du fattar vad jag menar om jag säger SMS ;P Lite vi garva och inge lite förvånade vi blev när människan kom tillbaka. hahaha aah herregud  :D Älskar dig gumman!

Jag gillar
mycket med dig.

men nu orkar jag inte skriva mer skit som  ändå är onödig info.

tjaråå.




Kommentarer
Postat av: Michaela

LINDAAAAAAAAAAAAA! :DDD:D:D Va gør du ? puspussss

2008-11-06 @ 09:17:16
URL: http://citrondoft.blogg.se/
Postat av: Michaela

Awh, søtnøt! :D jo det var en ænglavakt av dess like. jadu, ja har ju typ ingentid, :/ Men du kan ju komma hi to festa i storstaden tycker ja ! :)

Annars får vi dra iohop gænget i karlstad o festa snart ju!!! pusspusss

2008-11-06 @ 15:58:39
URL: http://citrondoft.blogg.se/
Postat av: sofie

varför kan man inte trycka upp bilden så ja får se på han!!

2008-11-06 @ 22:51:55
Postat av: L

för att jag har gjort så man inte kan trycka upp den :P gjorde den stor och förminskade den massa bara :P haha. nyfiken då ;P

2008-11-07 @ 18:12:13
URL: http://lindarangfeldt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0