Slut på pengar..

ja ungefär.. Köpte kortbyxor idag också. Kostade 249kr, inte så dyrt men jag är ju så smart för när jag betalar med kort o jag köper massa o shoppar loss så tror ja ju att jag är rikast i världen ungefär :P Har handlat ganska mycket nu sen jag fick lönen så snart är den slut, VÄLDIGT SNART! så det där med att kunna spara lite pengar tar jag tillbaka :P haha. Men men, får snåla nu. Alla räkningar o så är ju betalda så.

Imorgon börjar min dag med ett telefonsamtal av Josefine Andersson. Vi ska åka ner och sätta oss vid pråmen o fika o mysa lite tänkte vi. Får se om vi tar en sväng på stan också men risken finns att jag kommer hem med något nytt då :P Jag älskar ju o shoppa :P sånt är farligt! :P Men men. Sen vid 18.00 tiden va det tänkt att Jag, E och M ska ha ett litet möte. Blev ju inget idag då Marcus fastnade i jobb, så imorgon blir det av ist. Tänkte jag skulle höra om info ang videon som är beräknad att göras Torsdag och Fredag. Får skriva ner lite vad och vart det ska va osv. Tider o sånt kan ju va bra så jag kan säga till dom som kommer från "min sida" som ska vara med i den. Ska bli kul. Gillar att göra video, bli sminkad osv. Kul som bara den :) Den blir gjord i karlstad är bestämmt iaf vet jag ;P Någon som är intresserad av att vara med i videon? Skriv till mig!

Shit vad jag vill ha arvikafestivalen nuuu :D Jag hoppas inte schemat blir så tajt i år att jag inte kan åka på arvika eller hultsfred eller ngt... Funderar på att dra med linda och josefin på hultan. Vill på festival :) Älskar festival :) Måste lägga in lite kort från arvika noll6 ;)



1. Mest fokuserat på mig och peter.
2. Maadie som skadat tån och va glad över det, SÖTNOS!
3.
Hinas och Micke som gästade oss en kväll.
4. Jag och Axxi - en rolig vän jag hittade på arvika.
5. Jag och Frank ;) (fråga mig inte vad vi gör)

Nej nu blir det film och sova. Skriver mer imorgon :)
Sov så gott allihopa! Hejdå daaa..



Kommentarer
Postat av: Madeleine

Åh, jag vill också på hultan! Vi borde bara bra allihop :D

2008-04-29 @ 15:35:48
URL: http://madeleiene.blogg.se
Postat av: L

ja det tycker jag också :) bara jag har tid så kan vi alla dra ju :D

2008-04-29 @ 16:34:54
URL: http://Lindarangfeldt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0