Ändrade planer

Ja, efter lite ändrade planer sitter jag i mammas soffa och har ätit lite smörgås. Tyra ligger och sover och jag ska också lägga mig strax. Bitter blev jag ikväll så jag åkte hit.. Hockey sent och skrikande grabbar, nej tack. Ja jag låter bitter och är väl kanske lite de också. Har INGET emot grabbarna, gillar dem allihopa hur mkt som helst!! Men bitter på mr när det ska va så ensidigt, så åkte vi hit ist. Skruttan fick då bada, kolla på lite film och även en stund själv med mormorn blev då jag så smart glömde vällingen hos krikke. Va inget annat än att slänga sig i bilen och åka till Hagahallen och köpa välling. Det va bra på sitt sätt för då kunde jag köpa ny flaskborste som vi slängt. Man får ju se det på den ljusa sidan ;)

Nåja, en bitter Linda och en lite bitter K också tror jag som inte fick in matcherna han spelat på, eller matcherna men någon match hade väl gått fel så då blir det inga pengar i plånkan ;) bättre lycka nästa gång. Själv ska jag börja spela på lotto och Keno. Tänkte att jag skulle bli miljonär så jag kan börja leva det liv som jag är menad för ;) haha skämtosido men ja, lite miljoner ska jag vinna tänkte jag ;p

Brukar ni spela på något eller är ni smarta och lägger undan pengarna ist? Alla gör vi olika för att få den där miljonen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0