HOOOOME!

ja då är man hemma igen. Skönt. Saknar dock Sunny Beach väldigt mycket. Eller jag saknar folket där nere. Snackade med sebbe över sms häromdagen. SKÖNT. Han är en av de jag saknar mest. Hade så kul med han :) Party prissen ;) Iaf så hade vi spelning i växjö igår. Va jätteroligt, alltså jäklar va folk har lyssnat på låten. dom sjöng med i heeela låten :P Och dom stod helt taggade inför " vakterna klagar på drinkar i taket MEN...." haha så jäkla kul grabbar o tjejer. Grabbarna ägde ju mest. va jättemånga som åkt dit bara för o se oss som inte ens brukar vara i närheten av stället/ växjö. Det va jättekul :)

Nu idag har jag haft ett jätteskönt samtal med Ida. MIN jönköping ida. Snackade i nästan en timme. Va så skönt o prata med henne ordentligt igen :) SAKNAT DET! Sen efter det ringde jossan, stackarn helt sliten idag. haha. Du får ta det liiite lugnt iaf på helgerna ;P haha sötnöten. Och linda, förlåt men glömde ringa upp dig igår. Vart så mycket med sound checken osv. Ringer dig imorgon!

Min mamma är så go, Hon skulle köpa en present till mig idag o skämma bort mig lite men så fanns inte den saken på bergvik så vi ska ner till stan imorgon för där finns den. Så ska även jag och elena luncha med marcus o snacka lite om planeringen o så inför en del av resten av turnén. Ska bl.a. spela på hamnfestivalen här i karlstad. När och tid hittar ni på www.myspace.com/kicksweden  

Nu är jag så otroligt seg så usch. Ska lägga mig o kolla på 21 jumpstreet (med johnny depp) Är inne på andra säsongen nu så :) är helt fast i det. Men ni får sova så gott eller vad ni ska göra så hörs vi.

najtnajt.   (b  i   l  l  ♥)



Min galna kusin Robin. SAAAKNAR HAN MYCKET :(

Imorgon blir det enbart bildbloggande. Så imorgon kommer baaara bilder upp. Bl.a från bulgarien, videoinspelningen osv. hörs dååå. haaaj. B.


Sunny Beach.

Alltså.. ta mig tillbaka. Vill inte vara i sverige. Va jobbigt att åka där ifrån. Träffa så sjukt underbara människor så aaah. Vill tillbaka. Va sååå kul o sjunga där nere (uppe?) också, dela ut singlar (som va uppskattat av folk), umgås och massa mer. Träffade bl.a sebbe som är mest saknad tillsammans med erik och fanny och resten av det sköna gänget man träffade där nere. Träffade även Gustav i Tokio Hotel där nere. han va på semester med sina vänner. Dansade o festade lite med dom. dagen efter så kom gustav till våran strand och badade + sola endel. Efter ett bra tag kom hans kompisar som såg en aningens slitna ut efter gårdagen ;) hehe. Blev o käka sen hotellet, senare på kvällen där så förfestade vi och självklart va gustav och hans vänner välkommna men bara gustav kom. Dom andra hade för sig ngt annat. Satt på balkongehn o snacka o tog en öl. Han tog det lugnare än oss andra för han skulle flyga tidigt dagen efter så det blev bara två dagar med han. men det va otroligt roligt :) Sen resten av veckan sökte jag mitt sällskap mycket hos Sebbe och när det gällde baren gick man ofta till Kim och bad om en Kim on the beach :P haha. Nej finns så mycket att berätta, finns så mycket bilder men orkar inte lägga in nu. ska lägga in senare. LOOOVAR! nu ska jag ringa jossan min. SAKNAR DIG S!

Hörs då. tja.




IN MY HEART! ♥

ja visst är det så ;) men det vet ingen annan?

Jag sitter här jag och bränner skivor inför spelningarna i bulgarien. ska bli så skönt att komma ifrån idiot folk, men jag kommer sakna mina bästa! Jag ska ligga på stranden mycket också.. om det blir bra väder. wtf elena :O men klart det bliiiir :P ordnar sig. Så tänkte jag att jag skulle shoppa ngt kul till en viss person ;) hih. oohjaa :) och självklart till min bror som tog studenten, och till ngr fler. får se va mkt jag shoppar upp på mig själv först :P mohaha. nej men till ngr av de bästa ska ju självklart få ngt om jag hittar ngt vill säga. Så 16.20 går mitt plan. Ska bli härligt,. Ska dock upp halv 7. måste duscha o fixa klart det sista. allt är väl fixat men lägga ner papper osv. ska bli sköööönt!!!

i fredags så hade vi spelning i ö-vik. Vem stod i publiken om inte Peter Stormare. Det va trevligt. Pratade lite med han efter spelningen o tog autograf och kort ville dom ta på oss med. hehe. va roligt iaf :) kunde ju bara inte gå där ifrån utan autograf ;) haha. "Till Linda All lycka med kareiären Be yourself! Peter Stormare" också ett hjärta över i:et i Linda ;) hähä gullit då. Kan kanske lägga upp kortet...

Skulle ha ringt pappa idag, glömde totalt bort det. får ringa han imorgon när jag är i gbg. Så måste jag ringa Malin, Ida, Jossan, Linda, Mamma och några till :P haha fuck ;) nej nu börjar det dra i ögonlocken på mig. får kanske bränna klart dom där skivorna och lägga mig sen. Ni får ha det så bra här hemma i sverige så hörs vi när jag kommer hem. Ska försöka ta mycket bilder.

Puss o kram........ hahahahaha.


"You can tell me that there's nobody else, but I feel it.
How does it feel when you kiss when you know that I trust you?
And do you think about me when
she fucks you?"




jajjemen.

dagens låt!

ja den går på högvarv. Är kär i den!



kärlek i högsta hugg..


Jag kan inte förklara vad det är. Förlåt men jag kan bara inte.

(och ang att "mucka" och att ingen tycker om mig stämmer väl inte kanske.. haha falska människor finns det gott om :)
jag kan väl säga att jag är en just nu, så som jag håller på :P haha lr va säger du? :P haha nej skoja. lr? :S hajhaj)

RELEASE FEST!

japp, den gick super! va hur kul som hellst. spelade på arena sen. det gick också bra.. tror ja :P hahahaha vettefan. folk tyckte att det va bra så jag hoppas väl på det ;P jättekul alla som va där och stöttade och hade roligt med oss :)

igår hade jag asroligt med mina kära vänner :) ni är underbara!


Ikväll ska jag på fest :) sofie ska med :D ska bli roligt det :) men nu orkar jag faktiskt inte skriva mer. ska iväg och käka pizza med mamma :) Ha det så bra!!! PUSS



HÄÄÄÄR VAAAREE FEEST! ;)

HOT!!!!

Ja det är det.. och du :O fuck också. Inge bra.

http://www.youtube.com/watch?v=WRPHk20XmwY
- Ett måste!!!!


Varit ner på stan typ nyss o fixat med affischerna som skulle till Åhléns inför skivsigneringen. Kul som bara den :) Sitter här hemma nu vid datorn, (NÄÄÄHÄÄÄ???!!) och slappar.. sms:ar lite och töler på msn med folk. Trevligt trevligt :) Ikväll blir det bio. Dumpad blir att se :D Den verkar vca bra den. JAG FICK VÄLJAAA :P så jag hoppas den är bra. Vill ha sex and the city filmen också. uuh den tror jag också är bra! En kompis skulle försöka fixa litte. Nice.

UUh, varmt det är. Duscha blir snart. En kall dusch sitter ganska fint nu när det är så varmt. Käka glass förut på stan. GOTT. Men linda, håller inte med så mycket om att den där med kak deg är så god. Tycket det först sen blev det bara för mycket av det :P Men men, nu har jag testat den också ;) Ska testa choklad nästa gång. Yammi!

imorgon blir det norrköping upp till silverroom. Ska spela in två nya låtar. KUL :D ska allt härja med jimmy och mathias? imorgon :P haha duktig jag som kommer ihåg namn.. inte :P haha. men ska bli kul oavsett jag har rätt lr fel med namnet just mathias :P hmm. jäää jäää

Nej ni gott folk. nu ska ni få dagens låtar av mig här så höres vi. Haj haj.






Guns n Roses - Patience ♥




Kiss - Forever ♥





Axel Rudi Pell - Falling Tears.. ♥

Sommarkrysset.

japp, då har man varit med i sommarkrysset och sjungit. Hur kul som hellst :) Tidningar och folk som ville ha autografer bara vällde över :) jag stormtrivdes :D Vem skulle inte ;) hehe. Repade med bandet i fredags o satte låten så det lät bra, sen så drog vi till catchy och fick ngr av våra singlar som är färdig tryckta :D Vilken känsla!!!! :D Hur skönt som hellst att ha den i handen :) På kvällen åkte jag och Elena ner till stan, kollade lite studenter o så. Ringde Axel som också tog studenten o kollade om han hade roligt, och det hade han :)

Väl på sommarkrysset så repade vi med dansarna som va jättegulliga o dansade loss på scenen :) Okså en jätteskön känsla o se glada och roliga folk dansa och sjunga till våran låt. hehe. Varmt varmt vaaarmt va det också :P haha ja herre min gud :P Efter sommarkrysset så drog vi o tog en öl, lr två lr tre.. med våra familjer. va mysigt. Även där frågade folk efter singeln och autograf. Folk ville ta kort med oss osv :) haha dom va så söta :P Sen drog vi vidare till ngt ståälle på stureplan. mmh jag vet :P haha men jag blev inte långvarig. Åkte och träffade axel ist :D SÅÅÅ SKÖÖNT ATT SE DIG IGEN!!!! Vi pratade minnen och att det fan va 2 år sedan nästan sen vi sågs :P lite sjukt men han tyckte at det va jättekul o se mig igen, samma tyckte jag. Jag blommade upp när han kom. Trivs bra i hans sällskap, en av de bästa vännerna jag har det! Synd att vi inte bor närmre så hade vi kunnat umgås mer än varannat år :P haha. Men kommer nog va i sthlm endel eftersom skivbgolaget ligger där. så blir väl att åka dit in i mellan och även för o träffa tidningar o så. Så då kan vi umgås mer o ha roligt som vi har b+de när vi träffas och över telefon :) Skrattar när jag är med han :P haha "tööligt" hahaha. söt vännen då :D hahah han visste inte vad jag menade med töligt :P han skulle träffa franzéns mamma han. Han skulle förmodligen inte fatta ett ord av vad hon sa :P Jooora, lite kanske ;)

Neeej, nu väntar jag på att Keith ska komma så ska vi åka iväg och träffa jossan. Så ska jag ringa linda med o kolla vad hon gör. Saknat dom små flickorna mycket!!! (L) all kärlek till er.

(du är patetisk. du vet inte ett skit!! haaaj)

Ha det så bra så hörs vi snart igen ;) Pussheej

image102

Sommarkrysset. (bild: Expressen)

http://www.expressen.se/noje/1.1182733/trotsade-dodshot


Uppdatering...


image103
Linda Rangfeldt, 20 år, och Elena Renhult, 19 år, kom på söndagen tillbaka från Stockholm.
De tonar ned uppståndelsen kring det sms som skickades innan spelningen på Gröna Lund.
Foto: Örjan Söderlund


Kick fick en kick
NÖJE:
Spelade i Sommarkrysset Innelistor, singelsläpp och en sommar fylld med spelningar. Nwt.se träffade framgångsrika tjejduon Kick dagen efter TV4:s ?Sommarkrysset?.

- Vi fick en kick, säger Linda Rangfeldt, 20 år, i Kick,
som också tonar ned uppståndelsen kring det sms som fick TV4 att skärpa säkerheten under framträdandet.

Tåget från Stockholm har rullat in. Kick bläddrar i kvällspressen som ligger på bordet på stationen i Karlstad. En bild med rubriken ?Trotsade dödshot? handlar om lördagens spelning i TV4:s program Sommarkrysset.

- Det är så överdrivet, säger Elena Renhult, 19 år, som utgör ena halvan av Kick.

På toppen

Kick, Elena Renhult, 19 år, och Linda Rangfeldt, 20 år, från Karlstad hade en demo på sin sida på myspace, men fick på några veckor skivkontrakt. Kicks singel Fest hos mig! håller på att blir årets "sommarplåga" och den närmaste tiden är mer eller mindre fullbokad med spelningar.
- Vi är på toppen nu känns det som, men vi vill fortsätta klättra, säger Linda Rangfeldt.

Skärpt säkerhet Men framgångens baksida har också visat sig. Inför spelningen på Gröna Lund, där Sommarkrysset sänds, fick Linda Rangfeldt ett sms, med ett innehåll som gjorde att TV4 skärpte säkerheten.

Vad stod det?
- Det var ett mindre trevligt sms, säger Kicks manager Marcus Neonberger.
- Vi tar det som att folk är avundsjuka för att det har gått så fort för oss, säger Elena Renhult.
- Men vi litade på TV4, det var inga problem.


Ni tänkte inte på det där sms:et när ni stod på scen?
- Nej, det var så roligt. Publiken var så taggad, vi fick en kick, säger Linda Rangfeldt.

Vad önskar ni er mest av allt just nu?
- Att det blir en riktigt härlig sommar, säger Linda Rangfeldt
- Ja, och att det fortsätter att gå bra för oss, säger Elena Renhult.


Ellen Andersson 054-19 96 74 / [email protected]

Fotnot: Kicks singel - Fest hos mig! släpps den 4 juni. Till sensommaren hoppas
gruppen släppa sitt första album.

Publicerad: 2008-06-01 18:55

( http://www.nwt.se/ArticlePages/200806/01/20080601185002_420/20080601185002_420.dbp.asp )

RSS 2.0