Smink och läskigheter, dags att åka mot jobbet

Ja nu ska jag dra iväg mot fabriken. Jag tänkte klä ut mig till marilyn manson, men vet inte längre om jag orkar :P Men OM de blir utklädnad så blir de manson sminkning. Vore ju lite coolt ändå :)

Nej ska ringa emilia nu och sen dra mot jobbet. Måste ju hinna dit om man vill sminka sig. Tror de skulle va klar längre? jaja om inte så är väl de skitsamma. Är inte svårt att göra det jag tänkt mig. Nu glömde ju jag dock mitt smink i vålberg men får gå ändå. Finns säkert andra som har. Ska bli kul att se dom som klätt ut sig till KICK. Kort fick tas men inte skriva att de är trogna fans.. MEEEN det är dom ;) haha

Ha en läskig kväll!


// Linda

Skulle detta vara något för oss på fabriken?

Hahaha, undrar vad gästerna på Nöjesfabriken skulle säga om de mötte garderobspersonalen med denna utklädnaden? Läckert :P

 

//Linda


Happy Halloween! - Jag behöver tisp

Ikväll ska jag jobba på fabriken och all personal ska klä ut sig. Elena ska vara katt, de andra vet jag inte. Men jag har ingen aning om vad jag ska vara? Ska man vara ett hål? Alltså helt svart. Eller ska man vara en prinsesstårta, med massa grönt och en rosa ros på huvudet? Nee.. Ska man vara en död en? (som är så "ovanligt") Jag känner att jag inte har min fantasi med mig på min sida idag, kanske ska man googla lite och få lite inspiration? Jaa ni.. vilks aproblem man kan ha dååå....


VAD SKA MAN VARA?!



Jag tänkte att jag skulle passa på att tacka alla underbara vänner som varit med mig i en jobbig sak. All som funnits där när man knappt vetat själv att det behövdes, ni behövs än, alltid. Tack gullepluttar :) You know who the fuck you are ;)

Nej om man kanske skulle ta sig en macka som lite frukost? Käkade macka inatt här hos bebben, limpa med julskinka! Ojojoj va gott det va! Var så gott att jag låg och tänkte på det en stund efter så jag var tvungen att springa upp och ta två till. Fasiken va gott det var :)

Nu skulle jag inte klaga på en sådan macka. Men mest just nu, något att dricka. Törstig som en get bannemej.

Påtal om julskinka, längtar ni inte tills dagen innan jul? ..när man myser ner sig framför tvn och kollar på bra filmer, skär upp en nygjord skinka som stått i ugnen ett bra tag för att bli mör och mumsig. Alla kanske inte gör skinkan dagen innan, endel kanske gör den samma dag? När gör ni den? Brukar ni samla familjen framför tvn dagen innan jul?

Jag, mamma och katterna brukar göra det. Zazzie (min svarta katt) hon brukar ligga och käka julskum, det gillar hon starkt. Kitty (min gråa katt) brukar väl vara med på skinkan och rödbetssalladen (som jag älskar att ha på smörgåsen med julskinka). Kitty gillar det rosa, alltså inte själva rödbetan och det är väl förståligt. Det är en katt.

Har ni som mig? En julstrumpa man får paket i på julaftonsmorgonen. Man kommer upp så ligger det ett paket i den :) När jag va liten älckade jag det där. Kom upp och oj vad jag skulle ha det där paketet och det var så spännande! Ibland fick man fler än ett också och det va ju jätteroligt tyckte man. Numera med julstrumpan så vill jag ha den för jag tycker det är en tradition. Fast jag eller mamma väntar ju inte med att lägga något i strumporna tills den andra somnat. Utan brukar lägga ner sådär på kvällen innan man går och lägger sig, så det ligger något i den när man vaknar :) haha. Spelar ingen roll hur gammal jag än kommer bli. Julstrumpan är ett måste!! :)


Tips på film ni kan se ikväll om ni inte ska ut på fester och dylikt:
Hocus Pocus. Bra film som satan med Bette Midler ;) Rolig!


Nej nu ska jag se om bebben vill vakna till lite. Annars får jag lägga mig och snosa lite :) Myyys! Måste ordna lite tills ikväll också så får åka hem innan jobbet och så. Men nu rör de sig här. Hörs då!





//Linda

Eeeeeeda

Ja nu är jag hos Ida. Vi kom ju på att vi är ju faktiskt nästan Hockeyfruar. Nästan!! Vi ska iaf iväg och se på våra grabbar när de ska spela match mot Kil. Dom ska vi krossa som små tomater :)

Nej nu ropar frugan är att vi ska ta en cigg.

HEJA NOR IK DIV.3!!


// Linda


This Is It - Kärlek!

Nu sitter jag i vålberg och kikar runt lite på internet. Va ute nyss med Nina och tog en cigg. Fasiken va kallt det är om kvällarna nu alltså, men bara att vänja sig :P Vill köpa en ny vinterjacka. Ska nog åka till stockholm i december med Mamma och Krikke (och kanske någon mer) så tänkte jag skulle kika då. Blir iaf en Goose eller Peak. Varma, sköna jackor det!

Var alltså iväg och såg This Is It med mamma. HELVETE vad bra den var!! Va som en dokumentär. Va massa roliga saker som gjorde en själv taggad att bara vilja gå upp på scenen och sjunga lungorna ur sig! Man blev glad av filmen, rörd och otroligt taggad! Om den kommer ut att köpas så ska den bli min. Ujujuj va bra det var!

Michael Jackson var en otroligt duktig och kreativ person. Det märktes i filmen. Han kunde varenda ton de spelade. Han tillrättavisade några och avslutade alltid med att säga att han sa det med kärlek. Nog att han är lite knepig men jag tycker han är det på något konstigt charmigt sätt. Vissa av hans kläder va lite häftiga tycker jag, vissa danssteg man ej sett tidigare. Ah nej, det hade varit häftigt att se honom live faktiskt. Jag satt och diggade som bara den. Kom på mig själv sitta och digga med foten, ni vet som man gör när man dras med riktigt ordentligt i en låt. Ah filmen var riktigt härlig att se faktiskt!

ALL I WANNA SAY IS THAT THEY DON'T REALLY CARE ABOUT US!!!!




Nu ska jag nog kika klart på internet, sen se lite Tre kronor när bebben kommer ur duschen. Godingen! Ha en trevlig natt, sov gott.



// Linda

Michael Jackson - This is it

Ja ikväll ska jag och mamma iväg och se This is it på bio då. Hört att den ska vara riktigt bra, även folk som inte gillar han speciellt tyckte den va jättebra. Det borde ju vara ett plus tycker man. Vi får väl se vad vi tycker, men har stora förväntningar!

Johanna och moster va ju på den igår men inte hört något från någon av dem idag så vet inte riktigt vad de tyckte. Men känner jag Johanna rätt så gillade hon den, det tror jag iaf ;) Jag och mamma funderade på att gå och käka en pizza innan filmen. Men jag vettefan om jag kommer orka det alltså :P Köpa hem och dela på en kanske. Blää är fortfarande mätt från lunchen.

Idag på jobbet blev även rummet klart. Jag målade upp A-kort på väggen där vi ska ställa in soffor nästa vecka (de har ej kommit ännu) Fixade även rätt lite på bilden på mig. Tog bort slarv och lite kladd. Lägger upp bilden längre ner. Micke gjorde klart sin bild som han målat nu i veckan också. Han blev nog mer nöjd än han trodde han skulle bli för den och det är ju bra.

När vi ställt iordning det vi kunde i rummet så gick vi med lite instrument till ett rum på "övervåningen". Rummet vi grejar i ligger i källaren kan man säga. Det är ingen källare men de säger så. Vi drog även in massa annat i förrådet som stolar osv. Gött att få bort allt. Blir mer ordning på det hela och absolut mer trivsamt.

Satte mig i en soffa när jag va klar och efter ett tag blev problemet: Hur ska jag orka ta mig upp nu? Blev sliten och tappade orken att röra mig. Men tog mig upp och satte på en stund i soffan på fritidsgården med några ungdommar och kollade på tv. Hade slutat men gick förbi och fastnade i en komediserie så va tvungen att se klart programmet.

Känner att hjärnan är trött än. Hade massa jag ville skriva men glömt vad det va nu. Vet att jag längtar tills efter bion. Då ska jag åka till vålberg och se på tre kronor :D haha. Bion börjar vid 18.30 så det blir ju inte så sent. Tack vare att allt blev klart idag får vi morgondagen ledig. Elena ska firas idag men jag är så jäkla sliten så orkar tyvärr inte följa med brudarna ut. Har ingen ooork. Vill bara ligga och gosa i sängen, glo på Tre kronor och sen sova!! Gött att få sova ut imorgon.

Lite bilder från det där omtjatade rummet nu då, så kan vi komma över det sen :) haha.



Porträtten på håll. Jaa, jag vet. Jag verkar vara ett ego men det var
inte meningen att mitt kort skulle bli större än mickes. Jag frågade
t.o.m micke om han ville att jag skulle göra honom större men han
tackade nej till det erbjudandet! Sådäääså!! Men bara att ha oss på väggen
gör oss väl lite till egon, men va mest en kul grej, som blev uppskattad.



Detta är micke's lilla projekt som han hållt på med nu i några dagar, 
det blev också klart idag :) Han ska skriva Hultsberg i bandrollen också då,
men han orkade dock inte göra det idag. Så får se om han eller eleverna hinner
först med att skriva något i den :P haha



Dessa målade jag upp lite snabbt idag.
Syns med tanke på de ojämna linjerna :P Men äsch då!



Jag, efter lite justeringar jag fixade idag, som gjorde bilden bättre.



Och micke som jag även målade som ni säkert sett i tidigare inlägg.

Detta va då alltså de tre målningar jag gjort och en målning som micke gjort i aktivitetsrummet. Lärarna på skolan verkar gilla det (de som sett det) och beröm har vi fått så det ör ju lite kul så.

Nej nu ska jag och mamma köpa pizza, sen dra på bio! Skriver nog något inlägg när jag kommit till vålberg ikväll. Åh skönt det ska bli :) Älskar att vara där! Självklart hemma hos mamma också :) Nej nu ska jag dra!


// Linda


Ni ska veta hur trött jag är.

VÄLDIGT! nu vet ni.

Nej men jag är väldigt trött så funderar på att skippa filmen jag tänkt se och bara hoppa i säng nu. Får nog bli så. Är sliten som bara den, ändå sov jag till 8.15 imorse och somnade faktiskt inte allt för sent igår. Låg och myste lite och kikade på Tre kronor. Hade de så varmt och mysigt med bebben så. Sådana tillfällen gör att man inte vill gå upp på morgonen. Man vill bara ligga kvar i värmen och med det underbara varma täcket över sig. Det är fan kärlek de :P

ICA reklamen va på tvn nyss. Tycker praktikanten Jerry är så skön :P Älskar när han säger "Han Ulf mår inte så bra va?" Haha, aaah härlig. Kom och tänka på att jag och en gammal klasskompis snackade om reklamer för längesen. Vissa är ju skitbra ju :P Funnits många många bra olika reklamfilmer som man önskar få tillbaka :P Men det lär ju aldrig ske då men ändå. Skulle ju va lite roligare att se på tvn även när de blir reklam :P

Nej nu måste jag lägga mig innan jag somnar med halva ord skrivna här i bloggen. Sov så gott alla. Imorgon är det en ny arbetsdag. Men jag klagar då inte!

// Linda


Målningarna!

Ja just ja, jag måste ju visa det jag målade i rummet på skolan idag. Det blev bättre än jag trodde det skulle gå men en måste jag justera lite på imorgon! Men ni kan få tjuvkika på det första jag gjorde idag! Dessa sitter alltså på väggen, för er som inte fattat det. Nej men på vissa bilder ser de ut som de är på papper, men icke. Nå?




Mohahah :P



Och micke som också jobbar som kisare. Vi "skrev under" med två bilder på oss på väggen så folk vet att vi gjort de :P haha. Jag målade dessa idag. Gick ganska snabbt. Speciellt den på mig eftersom jag slarvade endel. Inte bra, men jag ska fixa så den blir snyggare imorgon. Jag la lite färg runt om som ni ser på båda bilderna, men det ser bättre ut i verkligheten. Blev inte så smackpangbom på väggen då.
 

Jag tycker att det på micke blev bäst, ungarna som va och kolla tyckte att min blev bäst för att den va lite större också va det något mer. Men jag vet inte ja, tycker nog ändå att micke blev lite bättre. Ögonen blev rätt bra på micke tycker jag, för att skryta lite för mig själv här. Men men, finputsning på lite saker imorgon!


Men vad tycks för att vara en första tjuvtitt?


// Linda


Tre kronor suget växer!

Jaa, jag har ju legat och kollat på Tre Kronor de senaste gångerna jag varit hos bebben. Det är braaaa. Vill se det nu men får väl vänta tills fredag iaf! :P Men det är ju bra. Börjar man kolla vill man se mer. 

Kom hem för en liten stund sen efter en sväng på bergvik. Slutade med att jag shoppade lite bra ha saker.

Shoppinglista över de saker som följde med hem:

* Schwarzkopf Got2b - Sparkling - hårspray, den luktade gott och är behövlig
* Ögonskugga - 3st för 99kr. Snygga och riktigt bra + bra pris!
* Lypsyl - Sensitive - den såg bättre ut än orginal.. hmm.
* 2 limpor cigg - en till mig och en till svärfar
* Päronsoda - fasiken va gott
* Chokladbollar - mumma, ta med till skolan imorgon. Kan ju va gott.
* Hårfärg - Är ett måste. Fan va håret växer.

Imorgon ska jag och mamma på bio då. Ska se Michael Jackson filmen, tror den kan vara bra faktiskt. Och när vi ändå är på Filmstaden så ska jag köpa med biljetter till Bröllopsfotografen som jag och Krikke ska se på söndag! Den är nog grym den :P haha.


Nej ska nog lägga mig och glo lite på tv tror jag
. Är ganska trött faktiskt. Trött och sugen på Päronsoda. Åååh, nu kom jag på vad jag sa till K igår kväll. Trött, sugen på cola och sånt. Och allt jag sa fick jag. Det är service de ;) Hehe. I love you! Nej soffan och tvn får bli ett tag nu.


// Linda


Work @ school.

Håller på med det där rummet vi ska göra om. Nu är det dags för att måla motiv på väggarna. Micke har redan börjat och det ser ut som resultatet kommer bli bra, men än är det ju inte klart ;)

Jag har lite andra motivprojekt jag tänkte dra upp på väggen. Två motiv enbart för att vara lite retsam, men lite halvt rolig. Tycker iaf jag som är delaktig i det hela :P Men det blir ju svinbra. Har även ett tredje motiv jag ska dra upp vid soffhörnan. Där är det tänkt att måla upp lite kort, A-kort. Kommer nog bli bra, för det är väl i soffan de kommer sitta coh spela kort. Ajaaa det blir nog bra :)


Nej nu ska jag leta reda på en vaktmästare som ska hjälpa mig med lite grejs som behövs. Tar med mig min lille son Andreas här. Fick höra att jag va hans morsa. Inte dåligt, få en unge på köpet när man praktiserar. Haha, nej nu ska jag gå och dra han i örat och leta reda på den där vaktmästaren. Hörs sen. Btw, bilder kommer komma upp när vi har målat klart! Om de blir bra :P haha. Nej men hejdå.



// Linda

En liten saga.

Hört om hon tjejen som frös?

Det var en gång en tös som frös kroppen av sig. Trevligt kan tyckas. Men är ju nästan så jag stryker med här. Nu ska jag lägga mig under täcket och bara vänta på lite bebbe värme!!!!!


Godnatt!
ps. Nichole, va kul att se dig med ;) hehe.
ses kanske någon mer dag under veckan
om du ska till gården.


// Linda

Noise

Tycker denna är riktigt bra faktiskt! Hade ju nästan tappat hoppet om dom små grabbarna, men Bill gör denna med sin röst riktigt bra tycker ja. Aldrig klagat på hans röst så men trodde Tokio Hotels musik skulle balla ur. Men som sagt, detta gilla vi! Kul att Tom börjat "sjunga" lite med.




Godnatt!
Och godnatt min underbara, tack för en helt underbart härlig dag!! :)

// Linda


Underbar söndag!

Idag har jag haft en helt otroligt underbar och mysig söndag med min lilla bebbe. Det gillar jag :) Va iväg till en godisaffär vid nyängen och köpte massa godis. Sedan åkte vi ner till Ström och drog över till säsonger av Tre Kronor till datorn som vi la oss och kollade på. Bebben fick en sprätt och ville ha chips, eller crisps som han tyckte va roligt att säga. Så va iväg och köpte det sen kröp vi ner i sängen igen och fortsatte glo på Tre kronor och störde oss på vissa roller i serien som är lite väl överdrivna i sättet kan man tycka. Precis som vi gjorde! Fy fäään.

Låg och vilade lite framför tvn innan allt det där också för jag hade lite ont i nacken och huvudet. Gjorde en liten behandling sen som fick en att må lite bättre! Och det va ju bra för nu är det mycket bättre! Lite pussar på såren är heller aldrig fel.


Jag funderar lite på vart min kamera är jag. Tänkte dra med den imorgon till skolan när vi ska jobba på det där rummet till ungarna. Iofs så blir det väl ingen målning imorgon som vi vill göra då utan det blir väl senare i veckan.

På tisdag efter jobbet ska jag ner på stan med moster L och mamma. Kanske Krikke om han hinner följa med. Beror på om han får sluta tidigare eller något kanske. Aa vi får se. Men kul att umgås lite med moster också, det är ju inte varje dag det händer :) Och jaaa jag längtar sååå till det blir av :D

Från det ena till det andra, måste nog styra biobiljetter under veckan också till Bröllopsfotografen! Hört att den ska vara så jäkla rolig och på söndag vill jag ju gå på den! Jag hoppas man skrattar mycket mycket :P Men de gör man säkerligen!!! haha. Nej nu börjar jag bli riktigt trött och upp ska man ju imorgon också :) Godnatt gott folk!



// Linda

Tidsfördriv

Kikade in på Modekungen.se och kollade skor. Hittade Ett par med klack och kedjor. Skitsnygga. Öppen tå på dem är de och jag tycker det är svinsnyggt med "hela" skor som har öppen tå. Vet inte varför men läckert som fan. Hittade även ett par kängor som ser ut ungefär som dem jag testat här istan. Vet dock inte vilka som är snyggast. Frågan är bara om de verkligen blir snygga på foten? De i stan va väl sådär måste jag säga. Kalla dessutom, men är väl något man får räkna med så då men.. Frågan är om det inte är snyggare med ett par riktiga kängor. Jag har ju haft rktiga 14 håls kängor. Vart dom är vettefan. Just ja, jag sållde dem till en klasskompis på gymnasiet. tycker att 14 håls är lite mycket. Fast på den tiden va det ju snyggt. Alltså det beror ju på vilken stil man har eller vill ha.


 




Hur som helst så är väl det där med kängor en smaksak. Men dessa är ju inte kängor direkt heller tycker jag. Ser väl mer ut som en vanlig sko man satt på lite nitar och pärlor på typ. Sitter dom fint på foten tro????


Nej nu hoppas vi på mat här strax :P Bebben spelar wow han. Ett beroendeframkallande spel må jag säga :P Inte för mig men märks på de som gillar data spel och testar. 9 av 10 spelar garanterat igen.



// Linda

Update för igår.

Skrev rubriken "Vill ha", men hann aldrig lägga in det jag ville ha utan bara den topp jag köpt. Köpte även en tröja igår jag tyckte såg mysig ut från Gina tricot. Kikade lite på deras hemsida nu och hittade lite smått och gott.


Tröjan jag köpte igår ser ut såhär:

 

Hur snygg skulle inte denna klänning vara till ett par riktigt heta,
höga klackar och kanske ett par skinnbyxor till?


 

Denna klänning tyckte jag va lite häftig med uppskurning i sidorna.
Den är dessutom ganska vanlig vilget gör att man kan ha den både till
vardags och till fest. Till fest kanske man kör bara den, och till vardags
kan man ju välja att sägga något under om man inte vill visa "för mycket" hud.

 


 

Jag va även inne och kikade lite på chicy igår. Jag fann dessa
två fina leggins jag självklart förälskade mig i..


 

och dessa..


 

 

Ja, lite tips sådär på en söndags eftermiddag.

 

 

Igår jobbade jag. Tiden gick väldigt snabbt igår måste jag säga. Jag började jobba 20.30 för att 21.00 skulle det öppnas en kassa för de som skulle in och se Mama Kin. Det vart en hel del i vår lilla rockbar. Det är ju alltid trevligt, men hade jag själv varit där inne kanske man hade blivit lite smått irriterad just för att det va nog rätt trångt där inne. Men det va ju kul för Mama Kin att det kom endel.

 

Sprang ut efter elva för att ta en cigg, så står det en kille utanför och säger att jag är hans brors idol. Jaha tänkte jag och kollade på honom som om han skulle stå i bara strumpor ungefär. Jag kollade alltså jäkligt knepigt på han.. aah ni fattar. Han fortsatte sen och sa att det va en viss Alexander (plus efternamn). Klick sa det och jag började genast skratta. Jag brast sedan ut: "lille alex, den busongen! :)" Ja då var det en elevs storebror som tydligen fått höra mycket om mig där hemma sedan jag började jobba på Skolan. Och det är ju alltid kul att vara omtyckt av eleverna för man ska ju änd vara som en kompis för dem fast sätta gränser och va vuxen osv. Ja åter igen så förstår ni. Nej men det va kul att höra.

 

Nu vaknade plutten till liv :) så nu ska jag dra mig. Hörs då.

 

 

// Linda


Vill ha!

Började med lite shopping efter jobbet igår, då jag sedan skulle iväg till nästa jobb,. Så emellan där fick jag shoppa lite. Kollade på ett par skor men blev inget med det. Blev ist denna :) 500 jävla spänn men blev kär. Snygg som fan till mina skinnbrallor och ett skärp i midjan.





// Linda


After work

Ja nu är jag hemma igen. Fick sluta tidigt idag då vi va för många små människopr där som va jobbarvilliga. Jag har dock lite ont i nacken så det va inte fel att få dra lite tidigare. Nu ska jag gå in i min garderob tror jag och se om jag hittar något roligt jag kan sätta på mig. Komma ur jobbkläderna med andra ord. GÖTT MOS DÅ!

Nu har alla barnen fått lov en vecka. Nog att man bara varot där en vecka. Men lov är ju alltid kul. MEN jag får inget lov, ska fixa ett aktivitetsrum åt de goa ungdommarna. Blir väl roligt de. Iaf för mig :P haha. Nej men fan detta går ju riktigt bra! Idag fick man fler favoriter! Gillar alla jag snackat med självklart men vissa är ju lite extra roliga :P haha historier man får höra :) Roliga då!

Nej men garderoben skulle man krypa in i nu då. Mys ner mig vet ja!


// Linda

Jag vet en sak..

För att jag har hört en sak. Men man ska inte lyssna på allt man hör. Det fick jag åter igen lära mig på skolan. Haha, jag vet väl det men va mycket man fick höra på dessa friends dagar som man själv fick höra på högstadiet. Det va mycket man sa till eleverna på lektionerna som en lärare en gång sagt till mig. I sådana lägen så förstår man hur jobbig man faktiskt va ibland. Eller jobbig, hur stimmig man va och lite trotsig mot läraren. Dock har jag fått mycket beröm och det känns bra. De tycker att jag verkligen gjorde ett bra jobb igår. Vilket glädjer mig mycket mycket :) Ibland känns det inte som om vissa ser vilka goa killar och tjejer de finns där, finns folk som är helt underbart goa trots deras stimmighet. Men måste säga att sånt hör faktiskt till den åldern, så vissa saker har man förståelse för. Små grejer som inte är så viktiga menar jag. Men men, imorgon är det en ny dag och man vet aldrig vad som kan hända :)


När vi ändå pratar om saker som kan hända, så hände det tydligen ett rån här på området jag bor på. En mack blev rånad. Butiksbiträdet blev enligt uppgifter misshandlad och hotad med pistol av 4 killar. Läskigt men samtidigt tycker jag ju nästan mer synd om killarna som kan just ha förstört sitt liv för lite småmynt, för ärligt, vilken mack har stor kassa i dagens läge när alla använder kort? Patetiskt rån för helvete :p Bättre tänk nästa gång va? Men de kanske fick ihop till ett varsitt meal på MAX, och tur så ligger ju det ca 10 min från macken så det är ju gångavstånd. "Skönt för dom" Herregud vilka IDIOTER!!


Nej, om man kanske skulle ta en natta cigg och sen krypa ner under täcket? Dags för mig att sova och känner att jag behöver det för mitt huvud. Vill få dagarna att gå lite snabbare nu med, så vore ju att sova bort lite av tiden. Imorgon btw så har jag ju en fin dag. Först jobb på skolan då, kanske jobbar till ca 16.oo efter det bergvik snabbt för att kolla in ett par riktigt heta skor jag såg på en reklam. Sen hem och käka snabbt för kl 17.30 är det jobb igen. Då blire på fabriken fram till natten. Är någon beatles kväll där imorgon. Är väl något band eller liknande vad jag förstått. Men jag ska inte klaga att jobba. Det är faktiskt bättre att jobba än att bara sitta hemma och sova bort hela dagen dessutom. Nej upp och röra på fläsket och få något gjort. Även om man kanske inte får fläsket att försvinna.

Imorgon är det dessutom hockey som jag missar. Jävla skit! Vill ju vara med när det är seriestart och allt. Men men sånt är livet. Får vara med och stötta resterande av matcherna. De jag kan iaf! Blir bra de :)

Nej nu ska jag nog betala räkningar faktiskt och sen ta den där nattaciggen för att sen lägga mig! Det är ju en dag imorgon också hörde jag. Jobb jobb jobb. Göööttt..  Godnatt alla människor där ute.


// Linda

3:e december!

Då ska jag tatuera mig! Känns gött att ha en fast tid nu för det så man vet vilket datum man ska se fram emot. Innan hade vi bara snackat om ungefär runt vilken månad jag skulle komma. Snackat lite med Östi iaf och han sa att vi ska köra hela tatueringen på en gång. Fan va gött tänkte jag, så tänkte jag igen och ändrade min mening till, fan va gött men.. aj aj aj! Men de går bra. Sla beställa tid direkt efter tror jag så jag kan göra underarmarna med det jag ska göra. De gillar vi :)

Nu är det dags att åka hem. Ska laga mat med mamma. Blir ju kött, pommes och bea-sås då ;D Det är då fasiken aldrig fel!!


// Linda

Gubben med färgad hud.

Bara jag som tycker att han snubblat i färgburken någon gång för mycket? Lite väl överdrivet kanske.. Gubben med för mycket gaddning!

// Linda

With the lovely one.

Har nu grattat bebbi och träffat lite släktingar. Det är ju alltid trevligt :) Jag tog en macka och en kopp kaffe och nu är jag proppmätt. Va ju inge hungrig innan så är väl kanske inte så konstigt då.

Jag tycker det är lite tråk att det är så mörkt ute, inte för att jag längtar efter snö men det blir ju lite ljusare då iaf. Men när jag tänker efter så klarar jag mig nog med det mörka. Tills julafton iaf, då vill man ju ha snö! Men det är ju ändå mysigt när det är mörkt ute och man sitter inne och myser :) Tycker det är gött när man ska ha myskväll att tända lite ljus och kanske ha något att tugga på till en bra film med en varm person. Händer inte så ofta det där med ljusen och så, men mysigt som bara den är det när det väl händer :)

Nu när vi grattat osv här så tänkte jag lite på att det snart faktiskt snart är min tur. 22 hela år blir man. Ojoj, börjar bli gammal nu ja. Nej men nu blev jag avbruten så jag glömde bort vad det var jag skulle komma till. Hörs dåå.


// Linda

21/10-09

Grattis till världens bästa bebbi!
-
Finns ju ingen bättre :)

// Linda

Ett och samma spår.

Med lite hjälp insåg jag nu att det handlar mycket om sova och trött i min blogg. Tråkigt faktiskt när jag ser tillbaka i den :S Boooring blogg :P eller va säger ni? Men mycket har ju blivit så då jag kanske bloggat när jag ska sova osv. Men skit i det. Nya banor, nya inlägg.

Träningen idag gick framåt för mig, då jag lärde mig lite av det som folk redan kunde, majoriteten iaf. Skönt att komma framåt. Kan däremot meddela dig Dessan att vi kommer tävla mot varandra ändå. Tyvärr, men men vi stöttar varandra ändå så kvittar tycker jag! Men kom ihåg, Karlstad Team P. ska ha guldet ;D hehe nej men vi får väl se hur det går! Tävlingen är inte förens nästa år, men man längtar som tusan. Den kicken man får alltså. Ojojoj :) Det gillas starkt av oss alla.

Sitter och kikar på klockan om och om igen, tiden går inget snabbare för det :P Jag väntar självklart på tolv slaget. Vill ju säga bebbi något innan jag lägger mig! ;)

Imorgon ska jag iväg och fixa lite innan jag drar mig till vålberg där jag förväntar mig att iaf få en bulle! :P Haha, nejdå. Men en cola iaf ;) haha. Ska även bli intressant att se vad Ida valt att tatuera också. Hon har tid imorgon och förut visste hon inte riktigt vad hon skulle göra. Hon hade två/tre olika val. Men ska bli kul att se vad det fick bli!

Nej, nu ska jag göra något annat!

Har jag sagt att jag älskar dig?


// Linda

Home sweet home.

Hemma efter en halvdag med ungdommar och 4 timmars Friends föreläsning. Ibland kämpade man för att hålla ögonen öppna men det var väldigt intressant överlag.

Ska strax iväg på träning och röra lite på fläsket. Nu är man dock jäkligt trött så hade inte varit fel att slappa lite innan träningen för att få upp orken i sig. Men det blir det ju inget med. Får väl börja lugnt och köra på i slutet. Antar att dom kommer köra sönder oss med hopp osv. Har dans att lära mig och massa. Har ju inte kunnat vara med på några veckor. Men nu jäklar, men ack ack va trött jag är! Men bara att ta tag i kragen det!

Nej får gå och leta upp lite träningskläder då och dra iväg sen. Buhuuu, men också KUL!


// Linda

Timmen är kommen.

Kommen för att hoppa i sängen. Trodde faktiskt att jag skulle va i säng tidigare än såhär, men icke. Va svintrött förut när jag va hos K en stund men sen när mamma kom så blev jag piggare. Dumt nog. Åkte hem och käkade lite mat. Blev lite slö men inte sovtrött. Nu är jag sliten men skulle lätt kunna va uppe några timmar till. Men vet också att jag skulle kunna somna när jag lägger mig till rätta, till "sov-ställningen". Hur skönt som helst!

Jag hade ändå tänkt att sätta på någon mysig film. Igår stängde jag av Harry Potter då jag tyckte det va lite tråkigt att se för det va inte allt för längesen jag såg den jag valde igår. Drog på godingen What happens in vegas. Såg klart hela och kände mig inte sovtrött. Men när jag väl la mig till rätta så tog det inte lång tid innan jag somnade. Skönt som bara den! Och nu ska det bli skönt att krypa ner i sängen igen. Längtar till onsdag dock :) Då blir det myspys.

Godnatt gott folk! Hoppas ni haft en bra dag som jag :)



VÄRLDENS BÄSTA ÄLSKLING!!



// Linda


Trött som en get på 100 kg.

Ja nu är jag sliten. Sov väldigt lite inatt. Satte på film och kunde inte sova, satte på en till och kunde inte sova. Efter ett tag slocknade jag. Kom upp i tid iaf och var på skolan kl 8.oo. Dagen va slapp men rolig. Roligt att bekanta sig lite med eleverna. En ville ju leka pajas men det funkade inte på mig märkte han snabbt. Han gav sig efter att ha blivit besviken då jag vända hans betéende emot honom ist, vilket gjorde att han blev lite utskrattad ist för mig som han hade tänkt det. Så nu vet både han och jag vad som gäller och det är ju bra. Riktigt snäll kille annars och jag fattar ju att de vill testa ens gränser för att se hur långt de kan dra en. Jag säger ju ifrån på en gång så som sagt så märkte de nog ganska snabbt att det inte gick att köra med mig.

Ikväll kommer det bli att lägga sig tidigt. Som sagt så är jag väldigt trött efter lite sömn. Imorgon ska jag antagligen vara med en klass på deras musiklektion. Kommer bli skit kul. På eftermiddagen kommer det några och ska ha föreläsning från Friends som alla lärare och elevstödjare ska vara med på. Ska bli intressant och se vad de säger.

Nej nu ska jag springa till köket och kolla va Krikke och Putte sysslar med. Grejar med K's dator vet ja men, ska se hur de går så inte datorn åker i älven som jag hör att han säger. Åkte hit och lämnade K's bil. Kan ju va kul för han att ha den också, inte bara jag :P

Hörs dåå.


// Linda

En vacker saga.

Nu sitter jag i min säng med två klementiner redo för film och mys. Efter filmen (om inte tidigare) blir det att sova. Tänkte jag skulle ta mig upp runt 6, halv 7. Vill greja lite och förbereda mig inför den första dagen. Men är taggad för morgondagen och det känns bra. Men nu ska jag gosa ner mig här med mina underbara katter som har placerat sig i min säng. En i knät och en nästan brevid datorn. Nu satte vi på den första Harry Potter filmen. Dags att nörda till den. Riktigt bra är filmerna. Se dem ni som ej gjort de. Även om ni är skeptiska till det. Ni kommer bli posetivt överraskade, precis som jag blev :P


Ibland får man vara med om något som gör en väldigt lyckig och jag kan inte längta mer än jag gör nu :) Jag vet att fler sådana dagar väntar förhoppningsvis på mig/oss i livet :) Saker som jag längtar till, men som får komma längre fram och under en bättre tid än nu. Allt är inte alltid lätt i livet oavsett vad det gäller, men allt är heller inte svart och grått. Ibland kan man få vara med om något så underbart, så som jag känner nu. En vacker saga.

 Godnatt allihop!

// Linda

Sängen väntar!

Ja sängen väntar, men nu måste jag hoppa in och duscha. Har inte hunnit med det än. Skrivit personligt brev, fixat CV:t lite, fixat kort till jobbsökningen som jag ska skicka iväg imorgon. Det skulle skickas i vanligt brev så det får bli. Har även bakat, de blev nästan precis klart. Gott blev det med :P Och tur är väl de.

Nej jag ska ta en cigg nu och sen duscha. Skriver efter det igen.

// Linda

Hemfärd.

Ja nu tänkte jag att jag skulle dra mig hemåt. Ska städa lite och ploka undan lite kläder. Det behövs. När jag ordnat lite och så hemma så ska jag ställa mig i en lång dusch, mmmh va härligt! Funderade på att köpa badbomber och sånt och tända ljus och mysa till det med ett bad. Men tror jag tar en dusch idag och myser ner mig till en film sen istället.

Så var det detta med film. jag funderade på att hyra en men nej det blir inte så. Jag vet inte vad jag vill se alls. Är det något bra på tvn kanske? Jag funderar även på att baka något smarrigt. Något till mig och min underbara mamma. Det förtjänar hon som är så snäll och ställer upp jämt. Får se vad det blir.

Nej nu ska jag pussa Johansson hejdå och sen dra mig hemåt. Måste ju lägga mig i tid idag också eftersom jag ska upp imorgon. Nej nu åker jag hem. Skriver ett sista kvälls inlägg sen :)


// Linda

Oj, va klockan så mycket?

Ja klockan va visst lite mycket när vi vaknade i den underbara sängen i vålberg. Lite läskigt om den hade stått i ex örebro när man vaknat. Då hade jag ju undrat lite vad vi gjort i sömnen eftersom att man va nykter. haha jaja, hur som så blev jag lte förvånad att klockan var så mycket när man vaknade. Första gången kl sju i morse, sen andra gången vaknade vi kl ett när min mobil ringde, sen jaa.. för ca 1,5 tim sen. Men sånt är livet. Skönt var det att sova ut.

Som ni säkert vet nu är det ju första dagen för mig på Hultsbergsskolan imorgon. Ska bli riktigt kul. Jag hoppas allt kommer funka bra och så, för då ska jag va med på musiken och hjälpa till och sånt. Tycker jag ska bli svinroligt. Älskar att hålla på med musik med andra. Sjunga och ta hand om dem osv. Gilla gilla gilla :) är helt taggad på detta. Imorgon vid tio ska vi träffas i personalrummet, jag micke, rektorn och någon mer. Vi ska kolla in ett rum och se vad man kan göra med det så vi kan ha aktiviteter även när det är lov. Ifall ungarna inte har något att göra under lovet kan de alltså komma och umgås och hitta på saker med oss. Bra va? :) Nej men som sagt. Riktigt taggad för detta. Imorgon 8.oo kör vi :D

Idag ska jag inte göra så värst mycket. Just nu funderar jag på vad man kan äta. Ska höra va snoffsen vill ha också. Jäklar va den magen kurra vid sju där. Hungrig liten gos :) och nu jag meeed! :)

Igår lovade jag ju att ta med kameran ut och ta lite kort, självklart så glömde jag den. Hade ju kunnat fota Iza när jag pierca henne, hade kunnat fota lite på bergvik när jag va där och inhandlade en liten present till K. Jag kunde iaf ha tagit kort på paketet för attsingen va fint det blev :) hehe. Får fixa det sen. Jag kom på lite saker jag måste ta kort på innan det ges bort. Vill ha så jag kan lägga upp efter.

Nej nu ska jag nog klä på mig lite och kolla vad snoffsis vill ha för mat! Hörs ikväll.


Hittade en söt bild när jag kikade lite på tatueringar. Haha gillade den :)


// Linda

Dags att dra!

Nu är det snart dags för mig att åka till jobbet. Måste förbi affären och handla med en sak lite snabbt. Idag räknas det med ca 1200 pers. Får hoppas det blir en bra kväll ändå :)

Idag då lite snabbt. Va iväg på träning en stund och snackade med tjejerna lite. Piercade Iza i öronen. Fick låna lite töjgrejer av henne också. Tänkte ju få öronen klara någon gång. Har ju en bit kvar. Eller ja, det kan ju gå snabbt. Men har 6mm på ena och 4 på det andra. Det ska ju upp till 10mm, som jag tycker är snyggast så det är bara att töja mer de :)

Nej får berätta mer sen, har inte tid just nu. Jobbet kallar :) Skriver mer efter jobbet om dagen som varit och hur kvällen varit på vårt kära Nöjesfabriken :P Trevlig kväll så länge gott folk! 

// Linda

Men va i helvete?

Ja det lät som det va andra världskriget där ute. Skjutande vapen som fan. Dom är uppe på skjutbanan vi har här i skogen en bit in. Men lät som de va utanför. Men tack för väckningen då. Och inte nog med det, skrev ett inlägg och då dog internet självklart så det blev inte sparat på sidan så man kunde lägga upp det. Helvete.

Jag skulle iaf leta efter mat men vettefan. Hittar inget. Får dra förbi affären och köpa något. Börjar ju träna om 13 minuter. Men är så jäkla sliten efter jobbet igår. Fick mjölksyra i armarna igår en period när man hängde in jackor :P Det var en knepig känsla måste jag säga. Kunde inte somna förens efter 5 imorse heller så är lite sliten nu. Men har iaf sagt att från och med idag ska jag vara med och träna för nu ska det va lugnt. Nu ska kroppen klara av det och det är bra. Behöver lite träning :)

Mustasch spelade igår på fabriken och de va riktigt bra faktikst. Vet inte varför men har fått för mig att de är dåliga live men de va riktigt bra! Va gött det va att gå in där och se publiken, höra live musiken, mmmh gött de :) Men vilket jäkla folk det finns alltså.

Nej ska dra iväg och fixa lite mat och sen åka till träningen. Ska bannimej ta med kameran och ta lite kort. Börja missbruka kameran nu :P Hörs sen dååå.



// Linda

Fabriken.

Japp, nyss kommit hem från jobbet på fabriken. Idag har folk varit lite störande men många bra också som varit som normala människor. Men man blir dock irriterad på folk som skriker, menar vi är inte döva. Ingen är som människan pratar med men ändå skriks de som om hon pratade med någon på andra sidan huset. Men men, kanske blir lätt så på fyllan? Jag vet inte. Hon va lite väl högljud tycker ja :P Men sånt är väl livet.

Kvällen bestod även med lite bråk. Men det är sånt som händer ibland. Vissa kvällar kan det vara mycket andra ingenting. Blev lite förvånad idag ang folk som är otrevliga. Idag va det faktiskt de äldre som va de mest otrevliga. Det där varierar ju också men jag förstår inte ibland varför de ska va snoffsiga och otrevliga. Som att de skulle vara bättre än de som va yngre. Hmm aja, finns folk till allt.

Som vanligt är jag en liten klen sak som fryser endel. Låg inatt och frös som en galning tills min mage satte igång och gjorde så förbannat ont. Då blev jag svettlana. Inte kul. Slutade med tårar för de gjorde så förbannade ont. Fick gosiga kramar då så det kändes lite bättre och trots magont så somnade jag med ett leende på läpparna. (iaf när magondheten väl gick över) Somnade som ett litet lamm.

Funderar lite på vart bebben håller hus. Eller vart han är vet jag men antagligen sover han eller är väldigt inne i spelet :) Kul för han tycker jag! Älskar och stöttar honom! Idag när dom spelade hockey hörde jag att de spelat bra och då blev jag stolt över han. (jag kunde ju inte va med och titta för att jag skulle jobba :( tråk men blir fler gånger) Blir verkligen glad för saker som gör han glad. Jag gläds av hans glädje :) hehe. Lame? kanske, men sant! På onsdag ska han få en överraskning för då är det hans dag! Jag vet en sak men funderar på en till sak! Hoppas de blir uppskattat :)

Nej nu kanske man skulle sova.. Klockan börjar dra ihop sig och imorgon är det jobb som gäller för mig igen. Börjar på kvällen på fabriken, nöjesfabriken alltså om jag inte skrev de längre upp? Hursom så ska de bli gött att sova ut imorgon. Tycker nog min kisse som ligger och hänger/ sover på mina armar nu när jag skriver.

Ah förresten så börjar jag som kisare på Hultsbergsskolan på måndag morgon, 8.oo :) Ska bli så jäkla gött!!! Har en såkallad prövotid på två veckor som man får göra. Kolla så allt fungerar och att alla trivs med en och att jag trivs med jobb/praktiken. Men vi va alla ganska övertygade om att det kommer gå fint. Om allt går som det ska då så ska jag antagligen få vara med på musiklektioner, va med och sätta upp julshowen osv. Tycker det skulle va sjukt roligt! :) Kul o träna sånger och ha massa kul på musiklektionerna med ungdomarna :D Spännande! Ah, märks nog att jag är nöjd med stället som blir min jobb/praktik. Härlig känsla :) RUTIN PÅ LIVET, yeessss!! :) hah

Nej nu får jag nog bädda ner mig och mina katter, som är minst lika trötta som jag. Hoppas ni haft en bra kväll/natt vad ni nu hållt på med. Hörs imorgon.








// Linda



It feels so good with you bebbi!  :):):)

 


Cooling!

Var inne på facebook och kikade runt lite nyss. Hamnade på min mormor's facebook. Om den damen är aktiv, men det är kul det :) Hittade iaf värsta coola bruden på hennes sida. Tycker ni inte?

Lilla gosiga Emelie. Är hon inte för härlig? :) Kortet togs i somras när hon va ute och badade. Sitter i sin egna lilla solstol och är med i snacket. Njuter av sin festis i den varma solen. Hon är ju för go! Går inte annat än att älska henne! Ja, jag säger då det, här har vi en riktig cooling ;)

 

Idag ska jag då iväg till Hultsbergsskolan och fylla i lite papper. Ska bli så himla skönt att komma igång med rutiner och göra något vettigt om dagarna. Inte shoppa upp vartenda öre man har. Dock har jag lite svårt med att sluta med sånt. Det är ju trots allt väldigt gött att komma hem med något nytt. Men nu kommer jag väl inte lägga pengar på allt för onödiga saker. Är ju en jacka jag är ute efter mest nu. Och jeans. Det va läängesen. Men när lönen kommer blir det även att lägga undan till tatueringen. Ska Maila Östi till veckan så han inte glömmer bort de. Är på hans order :P Åh va jag längtar! Men tillbaka till skolan, som sagt kommer bli jäkligt kul tror ja. Det ska bli kul o se vad det är för ungdommar vi har på den skolan :) Kommer nog bli super! Tydligen så är jag redan omtyckt endel hos vissa pga musiken, vilket lättade mitt hjärta lite. Man vet ju själv hur man kunde vara när man va yngre. Kaxig som bara den :P Men det är sånt som hör till! I'm up for the kids ;) haha, nej skämtosido.. Längtar tills jag får börja!

 

Nej, nu ska vi se om maten kommer snart. Blir Pizza hos Johansson ;) Det tycker vi om :) Johansson alltså, och pizzan är ju bara ett plus ;) Yammi!

 

 

// Linda


"Vi bär frack här.." - aah det ser jag väl!

Längtar tills vi ska se Bröllopsfotografen. Tror den kan va jäkligt rolig :) Pölsa och gänget är ju råsköna med deras värmlänska roller. ja, som sagt, ser fram emot tills jag och bebben sitter och kollar på den :) Kommer va en lycklig dag!

Idag va jag på stan tidigare och då va jag bara tvungen att springa in på Stadium. Ville kolla på en längre vinterjacka eftersom jag bara har en kort modell. Hittade en Peak jag gillade starkt. Den kostar dock 3799:- och det är inget jag har råd med nu. Men ska iväg och kolla på en outlet också, nya varor till billigare priser. Det är att gilla. Så ska kolla där så får det bli en C.Goose eller en Peak. Testat en goose tidigare och även den blev jag kär i. Sköna jackor tycker ja. Och varma, vilket är det viktigaste. Sen om man hittar någon av dem på en outlet så man kan få en av dem för 2000-3000kr så är det ju jättebra. För en ny vinterjacka behöver jag (kanske inte så mycket men ändå. Har ju ingen lång och deeet behöver jag ;) ).

Ska dra iväg snabbt till Vålbergskolan och låsa lite dörrar med Nina. Hon va lite mörkrädd så hon ville ha med mig som sällskap. Ska bli kul eftersom jag också är mörkrädd :P Yeeess. Nej men detta går ju super.

Krångel med en lampa på mammas bil är idag löst. Efter att ha köpt lite fel lampor osv så funkar nu som sagt detta. Och det va ju bra. Besiknings klar med andra ord. Va även med Nina idag och bisiktiga hennes bil. Det gick väl bra, va något som skulle bytas bara sen va det super och det va ju uppskattat. Dyrt med bil egentligen. Men så är det när man vill ha/behöver en.

Nej ska dra iväg till skolan nu så vi får det gjort :) Jobbigt att det är så kallt ute, men vill inte ta fram vinterjackan än. Sett många som tagit fram den men jag vet inte ja. Har ni gjort det än?


// Linda

Nej men titta..

Ett till inlägg innan mys och sov-time.
Så generöst av mig va?

Ligger och kollar på Vänner nu som de börjat sända även sent på kvällarna. Det gillar vi. Vänner tycker vi om. Men tror det blir att dra på en film snart och försöka sova lite. ska ju inte upp så jätte tidigt men kan va gött att vakna pigg och utvilad. Får se om jag lyckas somna snart eller om det blir sen när bebisen kryper ner. Vi får väl se. Lär vakna då iaf, men det gör absolut ingenting :)

Blää då kommer man till detta igen, vilken film ska man se? Fast nu är jag ju inte hemma så de finns ju gler att välja mellan, fler jag inte sett tusen ggr, vilket iofs oftast betyder att filmen är väldigt bra, men ni fattar poängen. Nej ska hoppa ur lite kläder och krypa ner under täcket (som redan ligger över mig) Godnatt då alla, och nu menar jag det.


// Linda

Mina damer och herrar..

Jag måste säga att fasiken va jag blivit värdelös med att ta kort på olika saker, som dagens outfit (som jag iofs aldrig varit bra på att tagit. alltid tänkt: tar de sen), saker jag sysslar med osv. Kan ju va kul att läsa en blogg men mer kul när det är bilder så man får se lite. Tycker ni inte det är roligare? Det tror jag..

Sitter hemma hos bebis och kollar lite på tv. Skönt att vara här tycker jag. Bebisen spelar wow, hör lite stön och trötthet ibland, antar att de går dåligt då. Men annars så ser/verkar de gå bra. Och tur är ju de :) Är det något bra på tvn tro? jag vet inte ens vad jag kollar på. Får kika på nätet va det är. Något bra kanske de är.. Märks.

Imorgon ska jag besiktiga Nina's bil, eftersom hon ska med Tommy i ett ärende. Och bra är väl de för nu fick Tommy och Ida som de ville. Ett hus :) Och absolut tur för Ida som redan innan budgivningen hade flyttat in i huset, i sitt huvud ;D haha. Men blir ju lätt så när man verkligen vill ha något och ser fram emot något. GoodGood iaf :)

Nej nu ska jag sätta mig och räkna på lite saker här åt bebben och mig. Godnatt gott folk. Hörs imorgon som vanligt :P

// Linda

Christine!

Bra komedi program det tycker jag. Blåsta roliga skådespelare :P Eller ja, roller! De måste ha väldigt kul när de spelar in filmer och serier. Allt som går fel, som dessutom hamnar på film. Kul att se det efteråt. Älskar bloopers ;)

Sitter här hemma nu och känner mig otillräcklig. Är väl inte så men man känner sig så maktlös. Men huvudsaken är att jag verkligen finns om jag behövs. Och stödet är oändligt! yes.  I LOVE U!

Fan va jag gäspar. Imorgon ska jag iväg och fixa papper, för på fredag har jag möte med en rektorn på hultsbergsskolan, så ska han fylla i pappret om att jag kan börja min jobb/praktik där som kisare :) Är så himla skönt att få något att göra. Något jag vill göra också. Snackade med rektorn i telen förut och det lät jättebra :) Mikael Boström har även snackat med elever som tycker att det ska bli jättekul att jag ska börja jobba där, och sånt är ju kul som bara den att höra :) Nej men ser fram emot det, även om jag inte tjänar miljoner på det eftersom det är jobbPRAKTIK, så är det ändå skönt att man kommer få något att göra, få rutin på sitt liv! Skönt.

Nej nu ska jag dra mig en stund. Hörs sen.


// Linda

Hjärtan!

Alla tankar, stöd och kärlek till min K och hans familj nu!! <3

Tunga tider är aldrig roliga.. :(


//Linda

Uppe med tuppen!

Japp, om den gick upp vid nio. Ska göra mig iordning strax, men har min gosiga katt i knät. Är så mysigt så. Svårt att slita mig från henne. Så varmt och gött att ha hennes kurrandes i  mitt knä.

Ska dra ner till stan strax efter tio, ut i kylan och ner till arbetsförmedlingen då. Som jag skrev i ett inlägg tidigare så ska jag dit på något möte men också kolla upp det där med jobb/praktiken jag kun de få. Skulle va väldigt kul att jobba som kisare. Jag tror iaf att det är ett  relativt spännande jobb, just med vad ungdommar gör, säger, berättar, mår osv. Kan tänka mig att sånt ibalnd kan komma ut till kisare då man är en elevstödjare. Men beroro ju på vem människan är, om hur öppen den är och inte. Men men, hoppas jag får det iaf så jag har något att göra om dagarna. Dör av att bara gå hemma. Jag kommer ihåg när vi hade kisare på Gruvlyckeskolan. Vi tyckte ju de va svinkul då ;)

Nej, ska göra mig iordning nu och sen dra mig mot stan. Hörs senare.


//Linda

Dags att lägga sig kanske?

Min kväll igår! Igår va jag hos Ida en sväng och glodde lite tv och tölade. Mysiga katter hon och tommy skaffat sig. Ida matar dom med korv och försöker få dom att sitta fint? hmm.. Korven okej, men som jag sa till ida, dom är inte hundar :P Men hon ska bannemej lära dom :P haha. Men jaja, lycka till då ;)

Efter lite tv-tittande och cola drickning så var det dags att bege sig till snos, film blev. Ja.. en halv iaf. Nya filmen med Tim Burton, Nine heter den. Det jag såg bestod väl av roliga inslag men över lag är jag lite besviken på den. Men K gillade den, och det va ju bra ;) Efter att ha sett halva filmen iaf blev det att stänga av och sova. Trött va jag. Drömde cp så jag vaknade och va lite förtvivlad och arg, men de gick snabbt över när jag fick se gosen springa runt på golvet och leta strumpor. SÖT!!

Nej hörni, om man skulle dra på en film och sova kanske? Ska upp klockan 9.oo imorgon och duscha och sen bege mig till arbetsförmedlingen på något informations möte. Trevligt.. eller? Ja de går ju diskuteras men ska ändå snacka med dom angående jobbet/praktiken jag vill ha. Hoppas de inte blir krångel och sån skit. Gillar vi icke. Nej men va sa vi, dags att lägga sig kanske?


// Linda


Cheerleading

Kom hem för en stund'sen från min cheer träning. Va med lite lite idag och på lördag blir det att köra stenhårt! Kommer bli skitkul att börja träna stenhårt igen. Seg början kanske men bara att köra på. Ni kommer säkert inte förstå men vi ska inte tävla i den vanliga gruppen som kallas Cheer B, utan gå upp och tävla i en grupp som kallas Cheer fortsättning. Det är iaf en blandning med vanliga moment och svåra moment, men till en viss gräns med det svåra då. Men det kommer passa oss perfekt. Vi hoppas ju på guld, men vem gör inte de?


Sitter nu och glor runt lite på internet, har lite töligt sådär en tisdagskväll :P Hittar lite roliga saker på internet men får nöja mig med att bara titta just nu. Kollar lite på A Shot At Love. Dom äter tjurkuk och testiklar, ögon och hjärta, för att sen skölja ner med en shot med blod. Fy fan va vidrigt. Jag hade aldrig rört skiten. Nästan så man får kvälvningar av att bara titta på skiten. Nej byta kanal blev. Desperate housewives fick bli. Nej nu fick jag tunghäfta. Skriver mer sen.


// Linda


Staden var kall.

Nyss varit i stan och fikat med systrarna Andersson och en kompis till Caroline. Sprang runt lite i affärer också så de fick shoppa loss lite. Inte jag den här gången. Hittade dock ett par riktigt snygga skor. Eller jag hittade några snygga skor. Skräll på den. Hur som helst så mötte jag även en gammal kompis, Alexandra, som jag inte sett på evigheter så det va ju trevligt att stri litte med henne.

Fan va det blåser kallt. Snart vinterjackan som ska fram, men inte än. Kör med skinnjackan tills det blir olidligt (om det blir det). Blir goare att dra på sig vinterjackan då. Måste leta fram vantar och skit också. Men de ligger säkert i lådan där jag har allt sånt. Men men, nu ska jag dra mig igen. Hörs senare.

// Linda

Godmorgon då.

Ja nu har jag nyss avslutat ett samtal som gav mig posetiva besked. Nu hoppas vi på att det blir genomfört väldigt snabbt. Jag pratar alltså om att jag förhoppningsvis ska få en praktik på en skola här i karlstad, som elevstödjare (läs: Kisare). Jag tror det kan bli riktigt kul faktiskt. Ska bara till arbetsförmedlingen och fixa med dom och sen åka till skolan ifråga och snacka med rektorn som en redan snackat med om mig så det såg ljust ut :) Good, då får jag något att göra i 3 månader. Kommer söka jobb även under praktiken. Måste höra med arbetsförmedlingen hur det ställer sig med det. Men borde ju inte va några problem :)


Sitter i sängen här i vålberg med en gosig katt i knät. Fryser lite gör vi nog ;) Kanske inte Smirre, men jag gör :P Lite kyligt här inne tycker jag. Imorse va det inte roligt. Vaknade upp av att grisen gick upp. Kallt och tomt blev det. Ychamejja.


Ska strax göra mig iordning för att senare dra ner mot stan och möta upp Caroline och Josefine (Någon mer?). Ska ta en fika i stan tänkte vi. Har ingen ork just nu att göra mig iordning men här går det ju inte sitta still bara, nope nope. Nu kom nina in hit, sjuk hon är stackarn. Men men nu måste jag ta tag i detta och dra mig iväg sen. Hörs senare.


// Linda

Hösten är här.

Ja nu har jag verkligen höstkänslor när löven börjar bli gula/röda, de börjar falla från sin plats. Vackert är det att titta ut på träd som har ändrat färg på sina löv, när solen fint skiner på. Snart är det vinter och snön kommer vräka ner. Jobbigt det kommer bli när det bli snö blandat regn. Blaskigt och jävligt. Men det får ju gå. Inte så mycket man kan göra för att undvika det. Men blä va jag längtar till julen. Få den härliga julkänslan, stämningen. Åh va mysigt :) Så härligt på julen när man är hos moster och myser framför elden och nu är ju emelie med och springer runt o leker och är gosig. Mysigt när vi alla samlas och snackar om allt mellan himmel och gjord, skrattar oss gråtfärdiga eller disskuterar något man ej orkar lyssna på :P Och klockan tre, haha jaa det är faktiskt tradition att se kalle anka. Då får man tiden att gå lite när man väntar på att man ska få öppna paketen :P Nu öppnar ju inte vi dom förens kanske 17-18. Beror på hur länge föräldrarna får oss att vänta. Endel av oss vill  ju få det gjort, samtidigt som när man väl öppnat det så är det ju över sen, den spännande känslan.



Sen har jag ju min alldeles egna Grinchen, där har jag lovat att hälsa på en stund i år också efter pappa. Kanske efter att jag varit med mamma och dom. Vi får väl se :) Anledningen till att jag kom in på detta var att jag kikade ut på ett fint träd förut, eller fint och fint. Fina färger va det på de. Och sen kollade jag på That 70's show. Där skulle dom sätta upp en julshow som fick mig att se fram emot en mysig julafton. Meen meeen.. tråkigt va de nu.

                 

     

1. Tidsfördriv
2. Perfect match.
3. Het bild, ge mig december nuuuu.
4. Jag och Emma Cheerleading DM 09
5. Tidsfördriv

Vad ska man göra med dagen? Just nu sitter man ju bara och degar. Ska dra iordning lite här hemma och så men efter det då? Boooring. Finns ju inget att göra direkt. Tråkigt som fan. Blääääää vad ska man göra???


// Linda


Trevligt att göra affärer med dig.

Ja, de sa jag till min kära mor idag. Skrev ju igår att jag tänkte sälja den svarta stickade tröjan. Sa det till mamma idag och det tog väl inte ens en minut förens hon sa att hon sätter in pengar på mitt konto för den. Så ja, trevligt att göra affärer med dig. Tur att jag inte skrev något om billigare pris vid snabb affär, haha.

Nu tänkte jag se på Ghost Whispers. Tycker det är svin bra jag. Sen får vi se om det blir någon kaffe med Neonberger eller ej. Tänkte ha ett litet möte och så. Skulle även va kul om sötbollen kom ner till stan också och ville fixa lite grejer med mig :) Eller kommer ner, jag har ju bilen kom jag på. Får hämta isf då. Men blir kanske inte idag, men det skulle va väldigt kul ifall de skulle bli så. Nej, nu har Ghost Whispers börjat. Hörs sen.


// Linda

Ha en riktigt mysig natt!

Det ska jag ha nu, eller ja, en natt full med sömn och gos med täcke och kudde. Ibland är ju ett stort och gött täcke bland de bästa som finns. Inte sant?

Nu tänkte jag leta upp en film och titta på innan jag ska sova. Får se vad det blir idag. Sist jag sov hemma så blev det Cry Baby (läs: Johnny Depp) men idag vet jag inte vad jag har lust att se på. Felon kanske, men va iofs inte längesen jag såg den. Bra som fan den! Meeen, jag vet inte jag. Töligt att leta efter film. Kanske drar på någon jag har på datorn. Harry Potter va ju längesen, och speciellt första filmen är så mysig på något sätt. Men alla är väldigt bra på sina sätt. Meeen igen då, jag vettefan :P Får se om jag hittar något bra.



Let's make it double.. and with some color!



Hmm.. Äh, godnatt!

// Linda


Här skriver man en rubrik.

Vettig rubrik jag fick till. Har ingen fantasi just nu, eller ja.. jag kom inte på vad jag skulle skriva helt enkelt. Sitter nu i min säng. Sliten är jag, fast jag inte gjort något speciellt. Vaknade upp imorse, låg och prata och skratta med grisen, som tyckte att jag skulle vakna till för nu kunde man ju inte sova längre :P Klockan va ju inte direkt 15.oo, för då hade jag förstått de, men nu va kl efter elva, halv tolv. Blää va trött jag va. Men fick iaf gosa ner mig lite och snosa där i sängen, medans jag fick kramas och snosas lite mer. Sen blev det ju upp och klä på sig. När jag varit uppe, påklädd osv tog jag en cigg för att sen lägga mig i sängen igen för att glo lite tv. Halv-satt upp i sängen, kände hur ögonen och kroppen började krypa ihop igen och jag kände hur kroppen bara önskade att det skulle ramla ner en lampa i huvet som skulle få mig att somna en stund till. Men icke.

Nu hördes det en mage som kurrade och skrek efter mat, och inte va det min. Nej det va inte magen som lät, det va då ord som kom ur en mans mun. Jaa, vi åkte iväg och käkade mat då, grisen och jag. Och det va väl bra, för jäklar va hungrig jag blev när vi väntade på maten. Gott va det när den kom.

Nu va det dags att åka hem/in till stan. Drog förbi mormor för att mamma va där. Fick lite fika och jag satt och löste lite barnkorsord medans jag hörde mamma och mormor babbla på. Jag måste säga att jag tycker vissa korsord för barn är lite kluriga. Tycker inte ni? Okej, inte vanligt kanske att man sitter och löser dom, men har man tråkigt så har man. Tänkte att jag kunde ju utmana mig själv. Och nog blev det en utmaning alltid. Nej faktiskt inte. Men hade lite knivigt för någon grej då jag inte fattade meningen förens man kom på svaret. Då när svarat kom fram klinga det till när man sa meningen i en annan ton eller hur man ska förklara. Så kan det vara. Löste allt i alla fall och det är väl värt en applåd? Duktigt linda som löste korsord som är för barn upp till tolv år. YEEESSSSS!!

Nej, dags för bergvik vid det här laget. Förvånad? Inte jag. Hade iaf lite insamlade stämplar som ger mig pengar att handla för. Och det är ju inte något man klagar över. En liten bonus sådär. Fick bli en ganska tunn men gosig tröja och en bund med riktigt snygga armband, från Gina Tricot. Hittade även en tröja på Vero Moda, som var rå snygg!! Dock tyckte jag den va lite väl dyr, så får se om den finns kvar när det kommer pengar annars får det kvitta.

Detta köpte jag som sagt:

 



Mysig tröja, lite längre, passar perfekt till både jeans och denimleggins.
Gina Tricot, 149kr



Mina underbara armband. Fanns bara dom kvar och jag kände kärlek till dom
på en gång. Tycker dom är asläckra. Passra perfekt om man vill piffa upp sig
någon dag eller piffa till utgångs outfiten med lite snygga armband. I love!
Gina Tricot, 159kr.

Är nöjd med mina köp, plus att de kostade knappt något alls, och då blir det ju ännu bättre. Tröjan tyckert jag om för den passar till allt. Sätt ett skärp i midjan och dra på ett par höga skor så har man kvälls outfiten. Dra på dig ett par byxor eller leggins och du har en snygg dagsoutfit. Yes, som sagt, gillar verkligen mina köp idag. Jag köpte ju två stickade tröjor på Gina för inte så längesen som ni säkert sett om ni läst bloggen. Funderer dock på att sälja/lämna tillbaka den svarta. Får se om någon runt om mig vill köpa den eller om jag lämnar tillbaka den. Om någon är intresserad så kan ni ju höra av er till mig. Det är en XS, kostar 149kr. Vill ha det priset då den är oanvänd. Men om jag inte hört av från någon inom någon dag så får den åka tillbaka, om det går? Kommer inte ihåg om det är 7 dagar eller 14 dagars öppet köp? Jaja, märks.

Kollar lite smått på Evan den allsmäktige. Den är rätt okej, så får kanske bli lite popcorn och glo på den. Mysigt :) Älskar att mysa till det så här på hösten, tända lite ljus, göra popcorn, krypa under en filt eller ett täcke framför en bra film. Visst är det härligt? Nej men era grissuggor, nu drar jag tummen ur röven och går ut på en cigg. Hörs senare.

// Linda

Update: Fick nu se på Tv.nu att det är Ett päron till farsa klockan 22.oo på TV6. Blir nog att se den. Sist jag kollade på Ett päron till farsa, så såg jag när dom firar jul. Jag dör av skratt varjegång jag ser den när han tar död på katten. Ser så jävla roligt ut! haha men ikväll är det när dom ska på semester. Är på skratthumör, för idag är jag på väldigt bra humör :) Tack vare
deeeet stora K:et.


I work all night.

Ikväll ska jag jobba, börjar 21.oo. Just nu har jag ingen större lust att jobba. Helst av allt hade jag velat gosa ner mig i en mysig säng i vålberg men så blir de icke nu. Men hade ju inte vart fel eftersom jag fryser som satan också. Men blir bra när jag kommer till nöjes och brudarna. Blir både varmt och kul ;)


Idag har jag varit hos pappa och hämtat en bild som jag ska tatuera på underarmen. Åkte till K och skulle hämta lite saker som jag tänkte ta med hem förut. Hade hans nycklar och hans bil. Tänkte för mig själv att jag inte får glömma att ta med mina nycklar ur bilen, (läs: jag har också en nyckel till bilen) så jag inte låser bilen och tar med K's nycklar in och sen går ut, eftersom dörren låser sig. Hade de hänt så hade jag fått stå där, och det hade ju inte varit så rockigt. Nu va ju familjen Johansson på väg hem då så det hade ju vart lugnt, men det visste jag ju inte då. Går iaf in i huset när jag kommer fram och hämtar datorn och lite smink, jag var noga med att få med mig mina nycklar med så jag dubbelkollade och de va rätt, så jag lägger ner K's nycklar och tog mina saker och går ut från huset och till bilen. Sätter mig i bilen och kommer på, jaa jag ringer ju självklart pappa och kollar om han är hemma så slipper ja åka förbi om han ej skulle va det. Men vart är mobilen då? Jaa men va söt och smart jag är måste jag säga. Lägger ner mobilen i vardagsrummet, tar sakerna, går ut och smäller igen dörren. Fan!!


Åkte till pappa och visst va han hemma. Tog hans mobil och ringde K. "hej, när ska ni hem, jag har låst in min mobil hos dig.." (låter kanske mer panik än va det va, men va trött på mig själv) Dom va som sagt på väg hem och de va ju bra. Jag som sagt letade upp bilden jag skulle ha till tatueringen medans fam. Johansson tog sig hem. Åkte tillbaka till dom och la mig i sängen och bara njöt, uh va gött det vaaaa!! Sen gosa jag ner mig ännu mer, då njööööt jag som mest! Love moments :)


Nej nu ska jag göra mig klar och åka mot jobbet. 
Grissuggagoseknobusebebisen. Så är det.


// Linda


Såååja, lugn nu.

Hemma igen efter att ha varit på bergvik med K och lämnat tillbaka hans hockeyklubba som gått av. Braaaa klubba hörde jag. Som va sa, va nog för mycket gröt där. Hur som helst så gick det bra och vi blev 500kr rikare. Och det är ju inget man klagar på. Finns hål att fylla så de va inte alls fel.

Nu ska jag dra mig iväg igen, eller trö på gasen kanske. Ska förbi min moster och hälsa på alla där. Busa litte med lillongen också som ska va där, Emelie alltså (läs: kusinbarn :). ) Måste förbi affären och köpa något gottit till mina bebisar här hemma också. Viktigt det!

Nej nu blire att byta tröja (som jag gjort säkert 5 gånger nu) så jag kan dra mig sen. Ska packa ihop lite saker också, tänkte sova i vålberg inatt nämligen. Är ju hockey kl 20.oo. Idag jävlar ska vi ta motståndarna (ingen aning vart ifrån de är. Märks.) Men Nor Ik Div.3, ikväll så jävlar :D 

Eeeeeeeda, vi ses där ;)
Nej dra sa vi. Hööörs.

// Linda


Längtarrrrr honey.. :)

Äntligen!

Ja, äntligen har jag beställt tatueringstid!!! Dock i januari men jag tänkte att då hinner jag få ihop lite pengar och även önska mig pengar till tatueringen när jag fyller år i januari. Så det blir super. Han som ska tatuera mig ska sitta med mig så ska vi rita upp den tillsammans, eller han ritar och jag berättar hur jag vill att den ska vara. Men jag litar fullständigt på att han gör ett bra jobb med eller utan min hjälp eftersom jag sagt vad jag vill ha med i den. Det är alltså till armen vi ska rita upp nu. Sen blir det att lägga undan pengar och beställa tid direkt till underarmen, fast tror att det blir på vänster armen det. Sen ryggen :D Men nu koncentrerar jag mig på armen, men skönt att ha lite planerat så man kan boka in när armen är klar :) (läs: överarmen) Nöjd jag är!!



Bläääläläläääälälällläääää..
Togs förra året när jag och elena hade spelning någonstans i sverige. Kort hår :O

Fick nu en grå tiger i knät (Kitty, min kisse). Gosig, mjuk liten sak. Dock igen då så tror katterna att de är gjorda av glas eller liknande. Fan va ivägen de ska va. Men mysiga är dom. Hur som hellst, va iväg med mammas bil igår för att den skulle lagas. Det blev fixat idag och nu är den hemma igen. Då blev mamma glad, och att de blev billigt var ju bara ett plus för hennes ficka. Och det är ju bra!


Jag och K ska gå och se bröllopsfotografen längre fram. Tror att den är jäkligt rolig :P Sköna skådespelare (läs: smala sussi skådisarna) och det gillar vi ju. Jag har med andra ord höga förväntningar på att den ska vara bra. Och nu vill jag bara mer att det ska bli 1:a november! Day of love! :)

Nej nu ska jag kika lite mer på tvn. Hörs sen.

// Linda


Update: Kanske kan göra tatueringen tidigare ändå. Fan va gött det vore. Då kan man ju lägga undan mer pengar och köra på underarmen efter januari. Häääärligt.


Fit for fight

Japp, städar lite smått här hemma. Måste få ordning litte, ser förjävligt ut. Tänkte dra i hårfärgen snart också. Fan va snabbt jag fått utväxt nu. Lägger i en brun-svart färg igen. Det blir ju svart men när färgen tvättas ur så blir färgen finare än när det är färgat svart bara. Vet inte vad som gör de direkt egentligen men jag gillar det mer. Uppenbarligen är det väl den brun/röda nyansen i färgen men aah. Aja nu blev det krångligt i huvudet.

När jag är klar med städ och färgning så ska jag baka (eller om jag bakar samtidigt som färgen sitter i, då går allt snabbare och det finns mer tid för annat). Jag har bestämt en sak jag ska baka men vill göra något mer, exakt vad vet jag icke. Vi får väl se vad det blir för smarrigt. Ida ringde och sa att hon också skulle baka. Haha, hon hade en kakbok hon fått när hon fyllde år. Vilket betyder att hon lär ha massa smarriga recept. Får åka till henne någon annan dag och baka med henne. Se vad vi kan hitta i boken. Haha, nu låter vi snygga. Hemma fruarna :P Men vem håller inte med om att nybakat är goooooott?

Nej, nu ska jag fortsätta städa lite. Efter färg och bakning kom jag nu på vad jag måste göra. Skriva lite mer på texten till rockballaden jag och min morbror håller på med. Den måste ju bli klar så vi kan bli klar med musiken osv. Nej nu ska jag prata klart med Dessan och fortsätta städa!



//Linda

Guldtoppar

Ja det är på nu. Jag är en längtar tills jag får göra de andra naglarna som ska bli om några veckor. Hittade även andra svin fina i stan idag (läs: jag limmar och grejar själv med naglarna, tills jag orkar lägga ner och få det ordentligt gjort) Jag gillar toppar som är lite annorlunda. Gillar ju självklart de vanliga med fransk manikyr, men de med lite udda toppar tycker jag är roliga att testa så. Nu har jag då testat de med guldtoppar. Jag är nöjd men tror det jag ska testa om några veckor kommer bli sjukt mycket snyggare. Dock tycker jag att det beror på lite vilken stil man själv vill ha på naglarna och kanske till och med kläder. Dessa guldtoppar kanske skulle passa på något speciellt tillfälle eller för en utekväll. Även till vardags om man har lite snygga baskläder på sig. Ja egenltigen spelar det ju faktiskt ingen roll. Fina naglar är alltid fina naglar, oavsett moment om man får uttrycka sig så. Detta är iaf resultatet av The Guldtoppar ;)



Efter att ha pysslat lite med naglarna snurrar nu en film i mitt system. Det fick bli The Holiday. Blev så sugen. Så grymt mysig film så :) Idag fick de bli popcorn på riktigt. Tror inte jag käkat popcorn någon gång när jag skrivit det. Men som jag skrivit i tidigare inlägg, onödigt vetande.




Blev ingen bakning idag heller. Men har tid på mig imorgon för det. Måste nog till affären och köpa lite saker som ska ligga ovanpå mina små chokladbakverk ;) Smarrigt.

Idag har jag även gjort en god gärning och varit snäll. Bytt lampor på Krikke's bil, vilket behövdes. Usch va jobbigt det är när man åker till Vålberg på nätterna efter att man jobbat. Nu tänkte jag att nej, nu är det dags att byta så jag tog med pärlan till en mack och köptle lampor till den, och heeej va bättre det blev. Nu snackar vi inte strålkaste och det kan fortfarande bli bättre, men för mig va det skillnad och absolut till de bättre. Så nu har pärlan nya lampor som sagt och det gillar vi :)

Nej nu ska jag intressera mig av filmen innan läggdags. Vi får se om jag kanske lägger in ett godnatt inlägg senare. Brukar ju bli så. Om inte. Godnatt på er!

//Linda

Update:
Haha, fan va skön Jack Black är i The Holidy :P Och när Amanda (cameron diaz) kan gråta igen. Ojoj, hon får ju även mig att fälla någon tår. Glädje då själklart :P Haha, tänk va gripen man kan bli av filmer. Så är det.  GODNATT!


Beslutsångest.

Ja jag fick beslutsångest angående naglarna. Tänkte först göra dem på ett sätt men ångrade mig. Det jag hade tänkt mig först får bli om några veckor istället, så idag fick de bli guldtoppar. (bilder kommer in senare)

Nu ska jag springa in i köket och göra den där maten jag skulle göra förut som aldrig blev av. Så jaa.. Bon apitit, eller vad säger man?  Hörs sen.


// Linda

6:e Oktober

Kom hem för en liten stund sen från en liten shoppingtur. Behövde ju lite tjockare tröjor. Om de va tjocka de jag köpte går ju att disskuteras men de är stickade iaf och såg jättemysiga ut när man fick på sig dom. Har tagit lite kort ni ska få se tänkte ja. Har även tagit kort på det jag inhandlade förra veckan. Vad tycks?




Här är de två stickade tröjorna. Köpta på Gina Tricot. 149:-
Ljusa Demileggins med dragkedja en bit upp i byxbenet. Veromoda 279.95:-
Ett gulligt armband, fullt med nitar. Kommer dock inte ihåg vart jag köpte det :P
Men fint är det och passar till allt!


Två vanliga linnen från Gina Tricot, 99:- /st
(finns i alla möjliga färger)



Lite dålig bild jag vet, men det är iaf min underbara
halsduk som är från Gina Tricot, 149:- (om jag inte minns fel)

Ja det är lite av vad jag handlat hem. Nu tänkte jag att jag ska laga mat. Efter det så ska jag iväg med mammas bil som ska lagas. Måste färga håret ikväll och fixa mina naglar så jag är tjusig imorgon när jag ska iväg och fika hos pappa och berätta lite saker och prata lite och så. Måste baka lite till det också :) Ska bli trevligt tycker jag. Grisenpölen ska inte med men det gör inget :) Kanske åker och sover där imorgon, får se vad det slutar med. Nej nu måste jag skynda mig och göra mat och äta! Skriver mer ikväll.


//Linda


Kan inte sova.

Hostar fortfarande endel men det börjar gå över nu, peppar peppar ta i träd.

Eftersom jag inte kunde sova kikar jag in här en liten sväng. Tycker det är ganska kul att blogga nu. Ibland kanske det går någon dag utan inlägg eller kanske bara ett om dagen. Men oftast blir det ett par inlägg om dagen. Roligare för er som läser också. Jag brukar ju läsa min egen sådär ibland :P Alltså jag kikar in någon gång och läser igenom va jag skrivit när jag glömt eller så.

Nej nu när jag knappt hostar något och har en gosig katt här hos mig borde jag nog försöka sova igen. Godnatt!



// Linda


Godnatt.

Ja det säger jag nu. Jag får ta outfit bild imorgon. Orkar faktiskt inte krångla med det nu. Bättre att ta imorgon också när det är ljust, så får ni se min "dagens outfit" för imorgon ist! Blir väl bra. Får se om jag kan koka ihop något som jag kan tipsa om eller om det blir något töligt. Märks vad som är i tvätten och inte. Måste testa mina nya demileggins också. Ljusa som bara den är dom. Gillar dom mycket. Dragkedja nere vid ankeln också. Like like. 

Funderar på att se någon tönt-film innan jag lägger mig. Eller någon riktigt bra. Jag är lite halvt dåsig så någon film som jag sett, som är lite halft rolig men ändå som inte gör något om jag somnar till. Visst gör inget om jag somnar oavsett vilken film. Men funderade på någon spännande och bra först och då vet jag att jag inte kommer lyckas somna. Så drar på någon tjejfilm tror ja. Som Just my luck eller The Holiday (Läs: den filmen ÄLSKAR jag.) Ja men det kanske får bli The Holiday då. Men då kommer jag inte kunna somna iofs, den är så innihelvete bra! Tycker jag och det lär ni också göra. Iaf om man gillar lite romantiska komedier. Man ler massvis och är du som jag så kommer det även tårar. Men hur töntigt det än är så blir man lite lycklig av den filmen. Det gillar vi. Men nej, sånt orkar vi inte med nu. Tar någon annan film.

Nu ska jag ut och ta en natt-rök och sen in och tvätta bort smink och smörja in mig lite. Efter det blir de att krypa ner i sängen, borde legat där för några timmarsen. Men tar väl inte lång tid innan jag somnar. Hoppas jag. Har ju den där jäkla rethostan som säkert kommer hålla mig vaken. Usch.



// Linda. K. Johansson <3

Skyldig eller Icke skyldig?

K är skyldig tror jag. Nej jag vet inte men förkyld är man, hosta har man (läs: rethosta), lite halsont ibland. Men jag blir galen på hostan. Rethosta som aldrig slutar. Ibland när jag pratar så låter det som om någon stryper mig, haha. Inte så läckert kanske.

Imorgon ska jag baka tänkte jag. Ska till pappa imorgon eller på onsdag och bjuda på fika. Tänkte snacka lite med pappa och så. Jessica är ju också självklart välkommen att delta i snacket. No problemas. Vet inte vad jag ska baka än dock. Sugen på något som som innefattar choklad tror ja. Kanske ska baka så vi har här hemma och även åka förbi Nina och Rolf med lite gottit :) Gosa med grisen. Har ni några tips på goda choklad-bakelser eller kakor kanske?




Nu satte mamma på en Wallander film. Tycker det är tråkigt när inte Johanna lever och är med i filmerna, eller Linda som hon heter i filmerna. Nog att Wallander är bra, men måste nog säga att Beck är bättre. Gunvald Larsson, den rollen är ju en pärla som spelas fantastiskt av Mikael Persbrandt. Men det är det väl ingen som missat antar jag. Och ja, det finns en bra förklaring till de ;) Hur som hellst så är det Wallander - Kuriren som spelas upp på tvn nu. Någon som sett den? Jag känner inte att jag orkar intressera mig med att se den just nu. Kikar lite då och då.

Istället sitter jag nu med Iza på msn och får höra massa roliga saker om en viss person som hon umgåtts lite mer med den senaste tiden. Kul tycker jag. Det förtjänar hon, den gulliga människan :) Hon är så jäkla rolig. Skrattar alltid med henne. Hon är så flumm men ändå så smart på samma gång. Bra tjej, och jag är glad för allt jag får höra från henne nu! Good good.

Nej, ni får se bilderna senare. Måste ladda klart batteriet till kameran. Kanske är klart? Jag vet inte men jag ska kika på de om en stund. Ska snacka klart med Iza bara o sen greja lite (inkl bilderna). Hörs sen.



// Linda

 

Update: Anonym (från Kil?) Du skriver en kommentar att jag inte ska skriva om sånt jag inte kan stå för, sedan kommenterar du och vill veta vad jag ska tatuera? VEM är du? Våga stå för vem du är istället eller sluta kommentera saker du inte vågar få konfrontation om. Patetiskt.


Godkväll då.

Ja, nu är det kvällen redan. Tycker inte jag gjort så mycket idag. Vart hemma, på bergvik och shoppat lite igen. Va ner till stan och lämnade lite saker, tankade bilen och sen hem. Nu sitter jag i soffan och funderar på om kamerans batteri kanske behöver laddas. Tänkte ta lite kort på de som är inköpt den senaste veckan. Fixar in kort sen i ett senare inlägg. Någon gång efter tio.

Fick iväg sista räkningen nu. Skönt att vara av med allt. Eller ja, jag har lagt undan lite som ska gå till en räkning i slutet av månaden. Då kommer ju iofs tele/data räkningen igen men sen är det en till räkning som ska betalas då. Så jag ska lägga undan så jag har till min del där. Kul kul, men allt kostar ju i dagens läge. Och det är väl därför man jobbar.

När vi ändå kom in på jobb. Vart i helvete finns alla jobb??? Blir galen av att inte ha något jobb. Så jäkla drygt att bara gå hemma och vara slö. Tråkigt att man måste jobba varenda helg för att kunna få in pengar. Oftast är jag ledig fredagar men ibland skulle de va skönt att ha en hel helg ledig! Men de blir längrefram. Hur som helst vill jag ha ett dags jobb också så man får göra något på dagarna och komma ifrån denna lägenhet. Vill flytta!! Förhoppningsvis blir det snart man får ett jobb så man kan släppa lite på vingarna och kanske ändå sätta ihop dem lite mer, med gulligull. Vi får väl se hur det blir med tiden, jobb osv :)

Nej nu börjar Hollywoodfruarna på tvn också, så nu ska jag kika lite på det så hörs vi sen. Då kommer de in lite kort och så.


// Linda


Tatuerings tankar som vanligt.

Ja nu sitter jag och K och pratar om tatueringar. Jag har verkligen bestämt mig för vad jag ska ha på min arm. Även rygg och allt som jag sagt i tidigare inlägg. Jag gillar blommor i tatueringar, dock gillar jag när de är realistiska. Alltså inte så de ser ut som tecknade. Passar självklart på folk, dock inte alla. Men men, smaksak det där. K berättade lite om vad han ville ha och jag tror det kommer bli riktigt nice.

Precis som K vill jag tatuera mig nuu nu nu, dock vill jag spara lite pengar så man kan köra på som fan på en gång. K har inte det tålamodet riktigt, men han kan bannemej vänta han med ;) Tänkte man kunde beställa tid tillsammans men sen så tänkte jag igen och kom på att eftersom de inte är små saker vi ska ha så får vi se om vi kan få samma dag iaf. Gött med sällskap. Men annars är ju inte det några problem, alltid någon som vill med och glo och töla. Mamma gillar ju tatueringar (även fast hon bara har 2, men det ska fyllas på) så hon vill säkerligen med och glo litte :P Nej men det löser sig.

Vill bara börja på armen nu och sen köra underarmarna med två motiv jag valt, eller jag vet vad men måste hitta det exakta. Jag funderar även på att börja med ryggen efter armen för, vill verkligen sätta igång med den också eftersom den är ganska stor och detaljerad. Kommer bli dyrt o gött de :P haha fy fan, men det är det värt!



Från tatuering till min dag. Idag vaknade jag och grisen upp runt kvart i ett, ett. Det va skönt att få sova ut eftersom jag jobbade i natt. Kom till vålberg typ 03.20 igår, så är ändå förvånad att jag sov så länge. Men som sagt skönt va de. Ville inte gå upp när jag vaknade utan gosade bara ner mig mer, men blev snabbt kissnödig så va bara att gå upp de. La mig sen i sängen med datorn, precis som grisen. Sen myste vi ner oss och låg och kollade på Corpse Bride, mycket bra film!!

Sen blev det in till stan och möta mamma. Gick runt lite på bergvik och kollade. Fick med mig en hårfärg och två linnen. Hittade ganska fräna lösnaglar men ska gå iväg längrefram och göra naglar hos Ida på Aqua. Så får hon göra något roligt :)

Nej, nu ska jag se om jag hittar någon film jag vill se innan ögonen stängs. Kom att tänka på att de måste låta som jag äter väldigt mycket popcorn eftersom jag sagt de endel gånger att jag ska mumsa på det till nattafilmen. Kan dock säga att de har kanske hänt 2/5 ggr jag skrivit det, då jag antingen tappat suget eller bara inte orkat stoppa in en påse i micron. Onödig fakta, absolut, men kom att tänka på det bara. Men idag funderar jag faktiskt på lite popcorn. Det är jag väl värd ;P



Ja men jag tänkte bara visa att det är såhär det ser ut när
man får med blixten på kort. Tjusigt.. kanske.




Vill få tiden att gå snabbare för ett litet tag!!!
Spola fram några veckor bara!!



// Linda


Update: Fick nyss reda på att Dess/Nathalie kommer till karlstad till helgen och ska vara med på bygglägret! Helvete va glad jag blev. Saknar lillsyrran sjuuuukt mycket!!


En isbit.

Ja det känner jag mig som nu när jag suttit på Norvalla (Läs: Ishall). Jag skulle hjälpa till men fick kalla fötter och en annan fick ta över min del i det hela. Så jag hoppade över till andra sidan i båset och hjälpte Ida istället. Hon räknade skott på mål och jag släppte in och ut div.3 grabbar när de blev utvisning. Grisen blev utvisad en gång, men han gjorde ju knappt något. Ja vissa regler känns kanske lite löjliga, men antar att dom är viktiga i sin del. Vad skulle de annars göra i regelboken? Slutade med att de fick avbryta matchen för folk blev som tokiga, kastade saker och slogs som idioter.. (?) Nej så gick det väl inte till, men matchen avbröts då isen inte ville ge med sig. Vi som hejade på Nor blev nöjda ändå, då dom vann med 5-4. Bra va?

Isbit som jag är börjar jag tina upp lite här under täcket. Har fortfarande rysningar som glider genom kroppen gång på gång. Så känns mer som jag har en frys i mig än utanpå. Ont i händerna har jag med efter att ha frysit och dragit i ett handtag när folk skulle ut och in. Men de gick ju. Som sagt så ligger jag under täcket nu och skönt är det. Har en kissemisse brevid mig också, Smirre, som tycker hon är gosig medans jag ser hälften av vilka knappar jag trycker på. Men det funkar ändå. Tycker lille smirre iaf.

Ikväll ska jag jobba också. 21.oo startar kvällen för mig och majoriteten av de andra tjejerna. Dom hade personalfest igår. Jag kände mig inte direkt manad att gå på den då jag har haft halsont och är smått täppt i näsan. Så det blev till vålberg istället. Började med att komma innanför dörren och fick mat serverad, det är ju aldrig fel. Hade ju inte fått i mig någon mat alls igår fören jag kom hit vid 21.30, så som sagt, det va inga fel. Kollade lite på tv sen satte jag och Nina oss framför datorn för att fixa iordning och finslipa på ett matchprogram. Vi blev jäkligt nöjda efter alla mellanslag, krångel med linjer och loggor. Det blev bra tillslut. Sen kommer Rolf och protesterar. Vad nuuuu? "KICK's logga ska ju vara med. Lägg dit den nu!" Haha rolig, som de va sagt blev det gjort. Så nu har KICK lite reklam på Nor IK div.3's matchprogram. Snyyyggt.

Nej nu ska jag mysa ner mig under täcket och bara va tills de är dags för att åka till jobbet. Jag skulle behöva övertala grisen att åka in till stan en sväng för att lämna en bil också. Ja vi får väl se hur det blir med det. Lat lat lat :P

//Linda

En av miljoner låtar att älska.

DEAD BY APRIL!



FEEL MY HEART NOW, I MADE IT!
HERE IS MY LIFE, MY TRUE DREAM!
LOOK AT ME NOW, I MADE IT!!



//Linda


Läkerol - Makes Linda talk about filmtips

Jag har inte lika ont i halsen nu iaf, kanske något som är där och spökar lite bara. Jag hoppas det för jag orkar inte gå på medicin och krångla. Ha svin ont när man ska svälja, dricka och äta. Nej usch, de får jag allt hoppas att jag slipper.

Jag vet att jag är en tjatmoster i bott!!! men längtar tills imorgon o se grabbarna på isen. Nina har ju dock "förstört" min och Idas date på bänken, vi ska tydligen in i S-båset och ha date, räkna puckar osv. Har inte så jätte stor lust med det eftersom jag aldirg suttit där förut, men ska tydligen va enkelt. Ida kan ju räkna och greja så kan jag sitta där och va sällskap :P haha. Blir nog bra.

Ikväll är det en ganska bra film på tvn, Bourne identity (läs: TV3, 22.05). Längesen jag såg den men har för mig att jag tyckte den va väldigt bra. 

Bourne identity

Amerikansk thriller från 2002. En medvetslös man dras upp ur havet av italienska fiskare. Han lider av minnesförlust och den enda ledtråden till hans identitet är ett kontonummer inristat på en kapsel som planterats in i hans kropp. Efter att ha hittat flera pass med olika identiteter, buntar med sedlar och en pistol i ett bankfack tar han namnet Jason Bourne. Med hjälp av den rebelliska Marie ger han sig ut för att ta reda på vem han är och varför så många vill se honom död.

I rollerna: Matt Damon, Franka Potente, Chris Cooper, Clive Owen, Brian Cox. Regi: Doug Liman.

Kan även rekomendera fler filmer ikväll, då jag såg att det går väldigt många på de "vanliga" kanalerna. Några av den är: 


Just like heaven

Amerikansk romantisk komedi från 2005. När David hyr en ny lägenhet är sällskap det sista han önskar sig. Då dyker Elizabeth upp och hävdar att lägenheten är hennes. Till dess att hon försvinner mitt framför ögonen på honom. Han är övertygad om att hon är ett andeväsen. Hon är övertygad om att hon fortfarande är vid liv. Medan de söker efter sanningen om Elizabeths förflutna utvecklas deras förhållande från irritation till romantik.

I rollerna: Reese Witherspoon, Mark Ruffalo, Donal Logue. Regi: Mark Waters.

Jag personligen tycker det är en helt fantastiskt underbart mysig film. Passar verkligen tjejer som vill krypa ner och se en romantisk mysig och lite spännande film. (Läs: Kanal 5, 21.30)

En annan film är:


Gustaf 2

Amerikansk familjefilm från 2006. När katten Gustafs husse, Jon, ska åka till London följer Gustaf och hans vän Ådi med i smyg. I England blir Gustaf misstagen för en katt som just ärvt ett slott. Gustaf njuter av den kungliga uppvaktningen men hans kungarike är i fara. Den elake lord Dargis är fast besluten att göra sig av med Gustaf och förvandla slottet till ett semesterparadis. Nu måste slottets djur hjälpa Gustaf att rädda dem och slottet.

Regi: Tim Hill.

Vad det verkar som är den inge bra (om man ska tro det som står under bilderna), men det är en familjefilm för de som vill mysa till det med familjen. Jag personligen skulle nog kika på den om jag hade familj och barn då den går i bra tid (Läs: TV4+, 19.05) och jag vet många som gillar gustaf. (Information hittade jag HÄR )

Dock om den nu inte är bra så skulle jag personligen rota fram de gamla godingarna. Ja, jag pratar självklart om de klassiska Disney filmerna. Helt underbara filmer. Vem gillar inte att se Askungen, med de gulliga små mössen och fula styvsystrarna. Pocahontas med sin underbara nyfikenhet och miljö runt omkring sig. Eller Lejonkungen, Aristocats, Skönheten och Odjuret, Snövit, Djungelboken, Aladdin, Peter Pan.. Ja, ni förstår nog att det finns ett antal till man kan nämna. Sådana filmer tycker jag är jättemysigt att se på med barn, ja även själv eftersom jag tycker om Disney filmerna.

Men det är ju lite tips på vad man ska kika på ikväll. Det som är kul är ju att Disney filmerna, dom tecknade, också börjar komma ut på dvd nu. Jag ska definitivt köpa dom så även mina barn kan få se dom. Se vad jag kollade på som liten. Kul :)

Men ikväll blir det inget Disney. Får se vad det blir. Tjejerna från jobbet ska ha fest och ska ut. Jag funderar på att kika in hos Elena och Lina sen och va med tjejerna en stund, men jag ska inte med ut eller så. Ska ta det lugnt, vill absolut inte bli sjuk. Har varken tid eller råd med det. Väntar på att ett gage ska komma också. Har ett fått gage för en Vingåker spelning vi gjorde för ca 2 månadersen, men de ska vara på väg. Och bar är det för jag ska lägga undan pengar till en rolig sak, som kommer bli en räkning i vardagslivet, men bara en förhoppningsvis och det är det veeerkligen värt :) Är så himla glad så finns inte ord för det :)

Nej om man skulle käka frukost? Är dock inge hungrig men, hört att det ska vara bra ändå. Tror dock att jag har svårt att tvinga i mig mat när man absolut inte är hungrig. Men vem har inte det kanske? Jag tror aldrig jag käkat 5 mål om dagen i mitt liv :P Ellr jo det är mycket möjligt att det hänt någon dag. En dag jag va mat beroende. Känns som de ska vara jobbigt att käka 5 mål om dagen. Hinner man bli hungrig innan det är dags för nästa rätt? Mat och mellanmål, heela dagen. Kanske blir så som jag känner när jag käkar mycket. Att det enda man känner att man gjort den dagen när kvällen faller på är att äta. Jobbig känsla för man är så jäkla mätt :P Men det har väl hänt ganska sällan. Ibland kanske det även har sina förklaringar. Hört mycket sånt.

Nej nu har jag babblat massvis och jar har inte ens lyckats få på mig kläderna. Dags och göra lite nytta nu tror jag bannemej. Eller bara slappa i ett varmt bad? Ja vi får väl se. Åh nu fick mamma brev från posten att nu har min mixer anlänt, så den finns att hämta ut. Det va ju bra, och på tiden. Har ingen användning av den nu men trodde att de missat beställningen eller så. Men nej, kläder eller bad fick de ju bli.

// Linda


Ladies Night i stan idag.

Ja de va vi iväg på. Jag, johanna, mormor och mamma. Mötte även upp moster och Sus ibland också. Va mycket folk i stan. För mycket i mitt i city, jobbigt mycket.

Gick in på Gina och ut med en kasse där ifrån med en underbart mysig halsduk (som jag faktiskt behöver). Gick vidare till H&M och kikade lite med Johanna på en tröja osv, som jag inte tror hon köpte nu när jag tänker efter. (Johanna läs: varför inte??) Jag hittade en mysig halsduk även här, (nu behövde jag ingen mer) mjuk och gosig (läs igen: behöver den inte nu). Efter mycket tänk och hej och hå så bestämde jag mig för att ge mig den också, fick ju rabatt på den. Kollade när jag kom hem om jag kanske skulle lämna tillbaka någon. Bestämde mig sedan för att behålla båda. Alla räkningar är betalda nu så jag får skämma bort mig lite.

Men än va det ju inte slut som jag tänkt mig. Med lite kronor kvar så var vi in till Carlings. Jag gick och små kika lite på en t-shirt ganska mycket. gick fram och tillbaka. Såg sen att någon va och ryckte i dem vilket gjorde att jag tänkte, nej finns det någon som jag ska ha så är det den och min storlek ska då inte försvinna, om det finns. XS fanns icke men en S fick bli. Gött ändå tycker ja, ge magen och fläsket lite plats ;) haha. När jag iaf närmarde mig t-shirtarna där denna person står tycker jag mer och mer att jag känner igen henne. Ja visst, det va ju Amelie. Jag skrämde väl henne lite och tölade på. Det blev att vi båda gick där ifrån med en varsin t-shirt av samma sort. En Rolling Stones t-shirt med deras vanliga logga (läs: "tungan") och autografer. Står även Rolling Stones höger om "tung - loggan". Bak på t-shirten, längst ner i ena hörnet, satt ett snyggt märke med en dödskalle, vingar, stjärna osv. Läckert tycker jag. Det va även halva priset på den (annars tycker ja den hade ett ganska smaskigt pris) så jag kunde ju inte låta bli.

Jag förtjänade väl lite halsdukar som jag faktiskt visst behöver, för nu börjar jag få ont i halsen. Kallt är det ju också, blåser som satan. Jag och Krikks frös som två glasspinnar i en frys förut på bergvik, även när vi gick i stan innan. Sjuka och jävliga (okej, inte jag så mycket, men snuffen är sjukling) gick vi in i en affär och kikade lite och sen körde vi hem mamma för att sen köpa käk. Efter maten skulle vi ta en cigg på väg till bilen, kallt kallt! Driv is och snöstorm sa krikks att de va, så att till och med isbjörnarna frös, och att det va dags att sätta tennisracken på skorna. Haha, vilken bild jag fick i huvet. Haha så jäkla hett med sånna "tennisrack" på skorna menar ja :P Nej, vid det laget va det vålberg som gällde och få ner knytten i sängen igen. Frisk måste han ju bli, för på lördag är det match som sagt!

Nej nu ska jag också gosa ner mig i sängen till en film och missbruka mina halstabletter. Inge kul med halsont. Men så kan de vara. Imorgon åker jag till vålberg och spenderar min helg där förmodligen. Ska in till stan på lördag för att jobba på Nöjes. Dock borde jag ta det lugnt men, får se till att inte bära för tungt eller stressa för mycket så blir det nog bra. Behöver the money, gött när lönen kommer så att säga. Efter jobbet blir de tillbaka till vålberg och lägga sig och sooova. Härligt de! Gött att lägga sig när man kommer från jobbet, bara slappna av och bara somna in skönt och mysigt. Nej, sängen och film sa vi va?




Längesen man va på Bullet For My valentine nu.
Väldigt bra va det iaf, skulle jag inte tacka nej att se igen. 



// Linda


Gosig natt med musik.

Igår när man skulle sova så tycktes de att de var för tyst. Kom då på en härlig idé. De fick bli lugnande musik på, och sagt blev de gjort. Låg och lyssnade på lugna låtar med Enya. Haha jag kan tänka mig vad vissa av er tänker, men tro mig, det va hur mys som helst.

Nu väntar snuff och jag på att kl ska bli lite mer så ska vi åka in till stan och hämta mamma på jobbet för att sen styra bildelar och kika lite på annat. Va ju iväg igår med shippe som är lite smått händig på bilar så och skulle köpa delen vi behöver för att bilen ska bli i sitt bästa skick. Den fanns inte inne men gick självklart att beställa. Valde dock att vänta tills idag för det finns ett till ställe vi ska kolla om de har inne i lager eller va lång tid det tar att beställa hem. Hur som helst så blir bilen fixad på tisdag som det ser ut nu. Gött.

Okej, det är mammas bil men jag har den ju väldigt ofta. Har blivit så :P Men när jag får jobb är det bilköp som blir. Exakt vad jag vill ha vet jag inte riktigt än men får se. Tror jag vill ha volvo, eller om jag hittar någon annan bra. Men vill ha en ganska stor bil ändå, många köper små bilar till att börja med, (vilket det säkert slutar för mig med..) men jag vill hellst ha typ en kombi eller något. Jaja, det märks när den dagen kommer.

Nej nu ska jag hoppa ur myskläderna (vill icke) och i mina. Sen börjar vi nog dra oss mot stan så småningom.
Jag börjar bli lite tjock i halsen, TACK smölen, tack tack tack :P haha!! Men är bara på morgonen än så länge. Får se om jag kan häva skiten eller om de blir halsfluss som vanligt. Jag är då ett riktigt halsbarn må jag säga. Nej kläder nu sa vi.

// Linda

RSS 2.0