nommar.

Ostbågar och cola, det är lördag.. och snart sängdags för min del. Imorgon blir min lilla sessa hela 1 år. Sjukt va tiden går fort men mer om det imorgon. Bilder från kalas och annat blir också :) 
 
Idag lämnade jag av Tyra hos hennes farmor och farfar som skulle ha henne över dagen då vi båda här hemma skulle jobba. Dock så jobbade inte krikke men fick sova ut och Tyra käkade frukost med farmor och farfar så länge. Jag åkte mot jobbet men va där väldigt tidigt så jag tog mig en tur i köpcentrat. Råkade visst shoppa lite till Tyris då de fått in massa fint. Bilder på det kan ni få se imorgon :) Fick med mig 3 påsar och endast 3 trosor hamnade i min garderob, det ni. Sitter dock och kollar efter kängor. Jag har ett par jag fick av Krikke i sthlm för några årsedan men de är så jäkla utslitna så jag behöver nya. Snyggt att ha till någon rolig, kort och inte allt för tight klänning. 

Nu på kvällen har jag och svärmor gjort tårtor, hela 3 st. Josefine A kom på besök och hon fick hjälpa mig att fixa lite med godis. Tyra vaknade en stund efter att vi nattat henne så blev hon jättepigg helt plötsligt. Tyra som alltid annars är väldigt lugn gällande kanter, hon vet alltså att man går ner från saker med fötterna före, fick bråttom och skyndade sig mot mig när jag vände mig snabbt för att ta upp en pyjamas. Jag vänder mig om igen och poff så kröp Tyra ur sängen och landade lite lätt på huvudet och rygg. Hon blev nog rädd för hon såg inte att sängen tog slut utan hon kröp bara på. Det gick bra som tur va och efter lite kramandes på mamma och pappa så blev hon gla igen. Hon fick följa med till soffan och ha mys med mig och Josefine. Vi kollade på sommarkrysset och jossan började dansa, inte långt efter hakar Tyra på och dansar för fullt med J, haha. Go kväll med härligt sällskap, rolig arbetsdag med goa kollegor.

Nu mina vänner blir det att kolla på kängor och sedan hoppa i säng. Upp imorgon och hämta mamma, göra oss klara, fixa garneringen av tårtor och ställa fram saker i lokalen för kalaset. Kram på er och sov gott :)
 


Psst... bild på nya håret kommer inatt. 

Stort grattis lite i efterhand!

Min kära kusin Johanna, hennes A och deras E har nu fått bebis/lillebror.
Lilla L tittade ut för ca 1 vecka sedan och han är sååå fin. Än har jag dock inte hunnit
träffa lilla nykomlingen men de kommer på Tyras kalas så då blir det bebisgos! 
 
Välkommen ut vacka lilla L ♥

Vart är alla inlägg?

Hej! Här va det tomt ser jag. Va kul att man skickar iväg massa sms/mms-inlägg så kommer de inte ens upp här. Är detta för att det är nytt på blogg.se? Tycker isf att de är väldigt dåliga med att gå ut med information. Nåja, slutgnällt om det och jag får helt enkelt dra upp datorn. Det tråkiga är ju att man inte kan blogga på exempelvis raster eller när man är iväg någonstans. Blogg.se, vi lever i en tid med internet på mobilen, fixa appen så blir vi glada!
 
Igår handlade jag allt utom jordgubbar till Tyris kalas. Jag är som krikke sa en person som gärna vill ha det där lilla extra. Tro det eller ej men nu la jag faktiskt band på mig själv så det blir en vanligt enkelt kalas :P endast lite enkelt med balonger, tårta, kakor, och godis till barnen blir. Åh, jag vet inte vad jag ska ha på mig på Tyras kalas. Måste köpa tights och en kofta till henne också. Nåja, det löser sig
 
Nu får det nog bli sängen. Måste upp i tid imorgon för dusch och så. Tyra ska va hos sin farmor och farfar imorgon när jag och Kristoffer jobbar. När jag kommer hem blir det att göra tårtor inför kalaset. Då kommer Josse A och hjälper till. Va tänkt att svärmor skulle komma men efter en dag med Tyra och en tjänst att köpa jordgubbar tänkte jag säga åt henne imorgon att hon kan ta ledigt imorgon kväll ;) hehe. 

Hörs i morgonbitti! :)



Sad sad face..

Haft en bra jobbdag idag, fick höra roliga nyheter av en kollega. Jättegrattis till henne! :) Efter jobbet så åkte vi mot Arvika som planerat. Jag va så taggad, trött men taggad. Kom dit och vi parkerade och jag kände bara hur visa kontot ville spendera lite. Kommer fram till butik, och vad ser jag? STÄNGT... Men på dörren står det att det skulle vara öppet tll 18.00, jag kom 17.10. Vad är felet? För det första blir man irriterad efter att man åkt för 3:e gången och det är inte öppet, för det andra går det inte komma fram på det nr som finns till butiken och för det tredje kan hon väl iaf sätta upp en lapp på dörren så man vet, men icke. Tyvärr kan jag ju inte dissa affären då det är den enda i någorlunda närhet som har den stilen på prylar jag vill ha i Tyras framtida rum. Iaf lite. Gah, ja en stor suck från min sida över detta.

Annars så har jag busat med min lilla, även pappan i familjen här va med en stund innan det blev fotboll. Tyra som fick någon slags kick med energi när vi kom hem levde rullan i sängen när vi skulle natta henne så ist tog jag fram en liten skål till henne och en liten skål till mig, satte på en tecknad film och fyllde våra skålar med ostbågar och majskrokar (till Tyris). Myste en stund där i sängen med min lila majskroks ätare. Idag körde hon på att ta upp en, ta ett bett, lägga tillbaka i skålen och ta upp nästa. Hon skyndade sig nog att lägga beslag på dem ;) En stund efter att krokarna va slut och hon surplat i sig en del vatten så stängde jag av filmen och det blev välling och sova. Hon somnar vanligtvis runt 20.00 på kvällarna men idag fick hon va uppe/vaken till 21.00 och kl 21.10 sov hon som en stock.
 
Imorgon vänter ytterligare en dag på jobbet, 2 timmar längre än idag. Kör 9.45-18.00. Efter det ska jag handla lite till Tyra's första kalas. Blir 2 st och en extra för min kära vän Josefin som jobbar på söndag. Första är för släkt och några få vänner och det andra är för resten av mina tjejer. Men ska sätta mig och skriva inköpslista nu och sedan sova. Fler timmar sömn i natt ska inte bli helt fel :)

Sov gott kära ni!



En ny dag!

Ny dag och nya andetag. Ska göra mig iordning nu och klä på Tyris. Måste köpa hem lite yoghurt eller något enkelt som man kan käka till frukost dagar som dessa. Orkar inte krångla med mackor och sånt :P Inte så stort fan av risifrutti men det är ändå ganska gott när man är sugen på något. Gör ni som jag, slutar äta när sylten är slut? :P haha. 
 
Nej, ska sätta dagen i rullning.
Vi hörs senare!

Dagen är slut.

Sitter i soffan och har ätit varma mackor med enbart ost på, mumma. Har jobbat idag och innan det va jag ju hos Jessica och fixade håret. Ni ska få se hur det blev när hon lägger upp bilderna på sin blogg. Tnkte jag snor dem av henne för hon tog i bra ljus hur det blev. Jag är iaf riktigt nöjd och vet att jag kommer gå tillbaka till henne och göra det ännu ljusare nästa gång. Detta va en riktigt bra start på håret och jag trivs med det som det är nu också! Tusen tack Jess för ett grymt jobb.

Imorgon är det jobb igen, 9.45 - 16.00 och direkt efter det så blir det en tur till Arvika för att förhoppningsvis äntligen få gå och shoppa i den omtalade (från min sida) butiken. Ska även handla lite till Tyras kalas. Måste skriva upp allt jag behöver köpa hem till tårtorna och sånt också. Får nog be min kära svärmor om hjälp på lördag. Hoppas hon har lust att greja med mig, får locka med något ;) 
 
Men nu gott folk ska jag stänga av datorn, sätta på en film och efter den sova. Upp tidigt imorgon så jag hinner fixa och dola med Tyris och mig själv innan vi drar. Tyra ska spendera dagen hos mormor imorgon så det går snabbare när vi ska till arvika eftersom hon ska med dit :) Ha en bra fortsatt natt så hörs vi här tiiidigt imorgon bitti ;)


Dagis!

Igår fick vi hem papper, Tyra har nu fått en dagisplats med start 17/9!
Åh va pirrigt att mammas lilla tjej ska börja på dagis. Känns som att tiden går alldeles för fort.
Nyss va hon en liten go bebis och nu är hon en liten tjej som går, babblar (på sitt språk), tokskrattar, har en egen vilja, visar när hon blir arg eller glad, när hon vill ha något, hon tar för sig, hon kan t.o.m härma katten när man frågar vad katten säger haha :) Sötaste ♥

Jag är så stolt som är hennes mamma och jag blir helt varm i hjärtat när jag är med henne. Idag har hon kramat om mig ett x-antal gånger. Hon kommer verkligen fram och lägger armarna runt halsen och kramar om och är jättego. Jag är så lycklig som har henne, henne och Kristoffer. Min lilla familj :) 


Tyra ca 2-3 månader gammal 

Rock of ages

Det va precis den filmen jag och kära svärmor såg igår på bio. Jag va liiite skeptisk till den, eller nej det va jag inte men jag trodde inte den skulle va så bra att den gav mig rysningar, men det gjorde den. Jag tyckte den va rolig, det va sjukt bra musik (där av rysningar med så bra ljud som bioljud :P) och bra skådespelare. Ah i min smak helt klart så av mig får den 5 av 5 :) Se den! Jag vill lätt på den på bio igen, haha. Jag är lite torsk på bio och den känslan som jag får av att se en film i en biosalong. Mysig känsla och man blir så jäkla inne i filmerna :P Dröjer nog inte tills mitt nästa besök blir av. 



Tidigare idag va jag och Kristoffer och köpte presenter til Tyra som blir 1år på söndag. Alltså tiden bara rinner iväg känner jag, kändes ju som att det va alldeles nyss hon las upp på bröstet och jag fick se hennes snuttiga ansikte. Vi fick iaf idag med oss två "större" presenter men jag ska iväg på onsdag (för 3:e gången) till arvika efter jobbet för att gå in i den butiken jag är så förälskad i. Jag och mamma har ju varit där 2 gånger och båda gångerna har hon varit borta av olika anledningar, men nu stod det en lapp på dörren som pekade att hon va tillbaka då så då jäklans ska det (förhoppningsvis) köpas med lite saker till hennes framtida rum. Bara små detaljer nu eftersom vi inte har plats för (egentligen något egentligen) större grejer. Åh va vi vill flytta till större, men vi söker efter något vi kan trivas med ett tag, dock inte för evigt då man har sina planer på sitt drömhus. Ja, sitt realistiska drömhus kanske jag ska säga ;) haha. 

Men men kära ni, nu är det dags att hoppa i sängen. Jobb imorgon men börjar inte förrän kl 15, men kl 11 ska jag vara på Moda och låta Jessica få färga mitt hår. Ska bli spännande och jag hoppas såklart vi får till det som vi pratat om. Blir spännande. Snälla Zigge va här och satte i löshår på mig, hennes första gång men än sålänge sitter det iaf :D Får se vad Jessica tykcer om arbetet som är frisör :P haha. Men jag är iaf nöjd. Nathalie P va med och babblade med oss här på kvällen och det va riktigt trevligt. Har så goa tjejer runt om mig :) Men nu sova. Godnatt så hörs vi imorgon!

Säljes: Löshår på träns, NYTT

Säljer ett paket äkta löshår som jag inte kommer ha någon användning av. Håret ligger kvar i sitt nät i obruten förpackning. Eftersom håret är äkta kan du göra allt du gör med ditt eget hår. Exempel: Föna, färga, locka, platta osv.. 1 förpackning räcker gott och väl till en hel och fin förlängning. Håret på träns kan du sy in eller sätta med clips eller tejp (speciell tejp för löshår).
 
Intresserad? Maila mig: [email protected]



Psst..
Priset diskuterar vi via mail :) 

Vänner och glädje.

Ja, man kan inte annat än vattnas i ögonen när man läser hur en barndomskompis skriver om en på ett så fint sätt. Hennes ord om mig gjorde mig helt varm och jag vill bara krama om henne och säga tack.

Tack för att du är du, Sandra!



Klicka på bilden för att komma till
det riktiga inlägget på Sandra's blogg.

Vill ha.

Hello folket. Appen funkar inte, och snälla Sässy här på blogg.se informerade mig nyss att om jag fått det nya på blogg.se så funkar inte appen längre.. Tråkigt då jag bloggar en hel del via den. Visserligen kanske inte app-inläggen är allt för roliga men de är roligare än mms-inläggen. Nåja, de fixar de väl med tiden, kanske? Ska berätta senare i ett annat inlägg hur min dag varit och hur bion va som jag och svärmor såg. 
 
Har gnagt lite på att jag vill ha en ny jacka, en speciell jacka som inte verkar va så lätt att få tag på. Det suger ju såklart men jag tror kanske att jag kan det iaf, jag hoppas det. Ja jag kanske då ska rätta mig och säga att den är svår att få tag i, eftersom den är slutsåld och inte finns kvar i butik längre. Så efter är jag ;) Bild på jackan får bli längre fram isf. Ist ska jag slänga in en bild på mitt nya skal till min lilla mobil som jag nog tyvärr måste lämna in. Den suger batteri och den blir kokhet när man håller på med den. Inte okej. Muntrar upp den med ett fint litet skal iaf så får vi hoppas att den mår bättre, eller att den får ett nytt batteri snart. Någon som haft samma problem med sin lille iPhone? (Har en 4s om det spelar någon roll?)



Nice va? Jag gillart. 

Godmorgon på er :)

Dags att göra sig iordning för en jobbdag på H&M.
Ikväll blir det ju även käk och bio med Svärmor.

Jag hoppas att appen fixar sig under dagen så jag kan blogga mer.
Får sms/mms blogga i värsta fall.
 
 
Hoppas ni får en bra dag!
Kram & kramen.

Suck på detta..

Inte kunnat blogga alls igår eller idag. Blogg's app vill verkligen inte funka. Även om de gör om så är det frustrerande när man inte ens kan logga in på den. blah..
 
Halvligger i soffan efter en dag som spenderats på akuten med Tyris.. återigen. När hon kröp runt här hemma så åkte gipset av, för 4:e gången. Hon hade iaf nu haft det i 3-4 dagar, vilket för oss va ett rekord. Vi begav oss iaf mot akuten för att eventuellt få ett 5:e gips på 1 & ½ vecka. Efter många timmars väntan så fick vi komma in och efter en stund kommer en läare/ortoped in. Han frågar lite och tittar på Tyra. Jag berättade att hon började gå idag när gipset åkt av och att hon inte verkar ha ngt ont alls längre. Han pratade med Tyra, klämde och kände. Han tittade på henne för att se om hon regerade. Hon tittade mest tillbaka och undrade vad han höll på med när hon helt plötsligt började vinka till han och le litegran. Han skrattade och sa att det inte behövs något mer gips för att gipset är bara där av anledningen att det ska vara lindrande mot smärtan och inte stödjande, eftersom frakturen va så fin och antagligen inte allt för stor. När han sa orden att det inte blir mer gips så blev jag lättad men gladast blev nog Tyra för hon började le med hela ansiktet, klappa händerna och skratta. Haha det va så kul för det var precis som om hon var medveten om vad han menade :) Läkaren va jättebra och blir det något mer sådant här hoppas jag verkligen att vi får honom, Per Fisher. (stavning?).
 
Imorgon ska jag jobba igen efter 6 dagar ledigt, ska bli kul att träffa tjejerna. Jobbar till 16.00 och när jag slutar ska jag möta upp svärmor för en bit mat och sedan en bio. Hon hade företagsbiljetter som går ut i datum imorgon så hon snor med mig på en film. Kan bli trevligt det! Vi bestämde oss för att se den nya filmen Rock of ages, hoppas den är bra!
 
Men nu gott folk så blir det att krypa ner brevid min prinsessa som ligger och sover i sängen. Hoppas ni haft en bra dag och att ni inte mått allt för dåligt ;) Godnatt!



Nytt på blogg.se = krångel

Hej! Blogg.se gör om sina verktyg och då blir tyvärr bloggar lidande. Har inte kunnat blogga på hela dagen så därför har det varit knäpptyst här inne. Har ni haft en bra dag? Mycket planerande inför midsommar? Själv blir det ganska lugnt på midsommar så det enda jag funderat på idag gällande dagen är hur jag ska sminka mig, om jag ska lägga ner mig med färger eller bara köra något litet och enkelt :P Vi får väl se. Blir fömodligen långklänning, enkel och skinnjacka, om jag inte dör av värmeslag. Hört att det ska bli molnigt men det kan ju bli en väldig hetta för det, kvavt. 
 
Idag iaf har jag spenderat en del av dagen i arvika. Skulle köpa present till Tyra i den där butiken jag är så tokig i. Tror ni den va öppen denna gången då? (Har varit där en gång innan för presentköp och då va den stängd).. NEJ, den va stängd idag också.. Blir en tur dit efter jobbet på onsdag igen, för då har hon öppet. Nu på kvällen bjöd jag mamma på lite mat som tack för sällskapet och maten hon bjöd på tidigare idag. Jag bjöd på tacopaj, det va inte helt fel må jag säga.
 
Har jag sagt förresten att jag ska fixa håret till veckan? Ska bli så skönt att göra något annorlunda med det igen, annorlunda mot vad jag brukar ha. Bokat tid hos Jessica så vi får hoppas hon får till det på mig, men ryktet säger att hon är grym så det är nog inga problem :) Bilder får ni såklart till veckan!
 
Nej, nu ska jag njuta klart av min cola (som jag skulle ge mig med. Plussat på vågen och sånt gillar jag inte när det gäller mig och hur jag känner min kropp) och sedan hoppa i säng och sova. Lovar bättre Update imorgon om blogg's app låter mig logga in, annars får det bli inlägg när jag kommer över en dator :) Godnatt kära läsare!
 

Empty.

Tillbaka imorgon.


Ojoj vilken dag.

Nytt gips för smulan, Zigge helt go med Tyra och hon gillar Z massa. Vi väntade några timmar innan vi fick hjälp men när vi väl kom in gick de snabbt. Hoppas bara det blev rätt nu, läkaren glömde nämligen att ha på en "strumpa" innan han la vaddering och sedan gips. Det verkar iaf sitta bättre än tidigare så det är bra. Ingen läkare slår dock den första, han gillade vi :) trots att gipset åkte av ;) Rolig va han och Tyra trivdes med han för han pratade och tog sig verkligen tid för henne. Som mamma uppskattar jag det och för mig är det en stor del i att vara läkare, ta sig tid för sina patienter oavsett ålder!

Nu på kvällen fick Tyra va uppe lite längre just för att vi blev sena hem. Så runt 21 somnade hon men sov lite oroligt. Hon vaknade snabbt 1 gång för att sedan somna om. När kl ca 22.15 slog Tyra upp ögonen igen och va massa ledsen och trött, är som att hon inte hittar perfekta stället att sova på för hon rullar runt som fasan i sängen :p Hon fick tillslut komma upp och vi la oss då i soffan med en filt och kollade på barnprogram, mys <3

Nej, nu blir det att lägga igen, trött som vara den. Godnatt gott folk!


Hej Veronica!

Du frågade ang tabletterna jag tar mot min spänningshuvudvärk och självklart ska jag tipsa dig om dessa!

Tyvärr kan jag inte göra det nu men imorgon ska jag iväg och köpa så då kan jag kolla exakt vad de heter. Kan tipsa om 2 olika som hjälper iaf mig väldigt bra!

Är ni fler som har denna vidriga huvudvärk? Kika in i morgonkväll så får ni tipsen här! :)


6 timmar

Ja ni kommer inte tro det.. 6 h satt gipset kvar igår innan det bara halkade av. En tur till sjukan blir alltså idag igen. Börjar bli mätt på det här nu men för Tyra's skull så är det ju bara att stå ut, och det gör jag så gärna.

Zigge blir med till akuten så tänkte att vi ska göra stan efteråt. Bara kika lite och så. Vad gör ni idag?


Tredje gången gillt

Då fick man ett gips till då. Men nu blev det som första gången, inte över knät med andra ord.

Nu hoppas vi att det sitter lite bättre, iaf över midsommar ;)


En sista gång, hoppas vi.

Än en gång är vi på akuten. Vi va här senast inatt för att ta bort en bit på gipset så hon kunde sova. Idag kröp hon ur det för andra gången så nu vill jag bara höra att hon får benet lindat eller vara utan helt. Det va nämligen doktorns beslut att alternativ B (efter 2 omgipsningar) var att kanske bara låta det vara. Hon stödjer sig ju ändå inte på benet just nu så. Hoppas bara att hon vågar gå när benet läkt på henne.

Nåja, senare i eftermiddag blir det häng med familjen och svärföräldrarna. Lite roliga planer som jag ser fram emot! Hörs sen gott folk :)


Dagens jag!


Godmorgon

Somnade runt midnatt igår och Gud va skönt för strax innan 7 vaknade smulan här hemma :) hon försökte vrida sig nyss men de är ju inte lätt eftersom gipset går så långt upp på benet :/ åh, tycker så synd om henne för att hon inte kan krypa :/ får se om hon vill vara i gåstolen något. Isf får den följa med hem till hennes farmor och farfar idag.

Men, godmorgon på er. Hoppas ni får en bra start på dagen!


Huvudvärk delux

Spänningshuvudvärk är en pina verkligen. Värker ända från nacken och upp.. Tog en tablett men det hjälper inte, suck. Jag måste köpa hem sådana som lag brukar ta för att häva värken. Kommer inte ihåg va de heter men de är super mot spänningshuvudvärk. När jag köpt dem så kan jag visa och rekommendera dem för er andra med kämpig huvudvärk. Det är 2 tabletter för drygt 80-100kr, kanske lite dyrt men sååå värt. En sån och en Alvedon/panodil så mår man toppen efter en stund :)

Nåja, idag va vi till akuten igen. Tyra kröp ur gipset (hur det nu egentligen ska gå till, men det gjorde det) som hon fick igår på benet. Så idag blev det nytt gips och tyvärr ända över knät :/ Mamma kom på smarta idén att ta fram gåstolen igen, så hon iaf kan ta sig fram stående. Mammas skrutta!

Ligger iaf i sängen nu och ska snart sova. Både jag och krikke ska jobba imorgon så Tyra ska vara med sin farmor och farfar, blir kul det! Men hoppas ni haft en bra dag så hörs vi imorgon! Godnatt på er!


Dagens Linda-fit, med ny klocka!


Tyra till barnakuten, röntgen och akuten..

Ja, så höll vi på i tisdags men gjorde även idag. Tyra föll på alla fyra i tisdags och blev efter det otröstlig i ca 40 min. Efter det somnade hon och vaknade och kunde inte stödja sig på benet utan att gråta.. Lilla pluttan fick åka till barnakuten på en gång och jag va tvungen att åka till jobbet. Tårarna satt i halsen hela tiden och efter 2 timmar på jobbet bröt jag ihop på jobbet framför Jenny och sa att Tyra är på akuten och att jag inte vet vad jag ska ta mig till.. Självklart va det väl inget "allvarligt" men det är ju ens bebis. Jag fattar inte idag varför jag egentligen åkte till jobbet men fick typ panik och kände att jag inte kunde ringa 15 min innan jag började jobba. Hur som helst så sa Jenny åt mig att åka på en gång, att det va självklart att jag skulle vara med Tyra och inte på jobbet. Jag kände mig lättad och tårarna fortsatte rinna en stund. 

Väl uppe så hittade de ju inget efter alla bilder de tog (när jag va med). De hade endast tagit ett blodprov på Tyra innan jag hann komma dit. Hon hade inte gjort ett ljud ifrån sig så hon hade fått en isglass för att hon va så duktig. Glad bebis? Jo tack :P hehe. Vi fick iaf åka hem med infon om att blir det värre eller ingen bättring så ska vi tillbaka. Vi skulle ha åkt igår men trodde att det va på bättringsväg eftersom alla va inne på att det va något med höften.

Idag åkte vi dit och fick först vara på barnakuten för lite kläm och testing av att gå osv. Tyra går ju som bara den och vill verkligen men hon kan inte få ner benet, det gör uppenbarligen för ont för att stå på så något är ju fel. Vi blev skickade till röntgen igen för fler bilder men denna gången på benet och foten. Eftersom klockan hann bli efter 16 så fick vi fortsätta till vanliga Akuten för att invänta svar. och ja... väntan blev lång. Läkaren kom efter ett tag när vi fick rummet och då sa de att hon har en fraktur på fotleden och att ortopeden ska komma och kolla på det. Efter ytterligare lite väntan kom han och han va helt super med Tyra, även sköterskan som ville ha med charmtrollet hem, som hon sa :) Tyra stormtrivdes med de båda. Vi fick vänta någon halvtimma till innan de blev bestämt om hon skulle få gips, skena eller inget alls. Beslutet blev gips för hennes eget bästa och vips så låg hon där och fick gips rullat runt benet. Tyra var väldigt fascinerad av vad de gjorde, pratade en hel del med dem och la in lite leendet då och då :) 

Så nu har vårt lilla troll gips på sitt högra ben. Som pappan sa, det är tufft att lära sig gå! Ibland när man trippar runt så ramlar man ju och nu så träffade det väldigt rätt men ändå så fel. Men det är skönt att det är gjort och att Tyra kan börja läka. Kunde inte vara mer stolt över henne ♥



Grattis lillebror


Tiden rusar iväg

Ja den gör den verkligen. Hinner inte berätta om gårdagen mer än att Tyra fick åka till barnakuten då hon inte kan stödja på sitt högra ben utan att skrika av förmodligen smärta (vad annars...). Berättar mer imorgon.

Har suttit och funderat på vad tusan jag ska ge min bror som tar studenten imorgon. Alltså jag vet, helt ute i sista sekund men ärligt.. kommer inte på något kul. Så nu funderar jag på att gå i vuxen-banor. Köpa något han kan få nytta av. Ja vi får väl hoppas på det iaf. Eller kanske ska vi hoppas mer på att jag hittar något ;) haha.

Har ni någon som tagit eller tar studenten nu? Vad gav ni? Berätta :)


Update

Det kommer, så fort jag lagt min sovande lilla stjärna. Sitter i bilen hem. Blev lite shopping efter jobbet. Vad får ni se senare.

Men som sagt. Mer update sen, då lite om gårdagen som spenderades på sjukhuset, usch.. :/


Pipor

Vi är bra vänner, riktigt bra vänner. Ja, lite för bra t.o.m... Tur att Krikke också vill åt dom så jag inte momsar i mig alla själv, för det mina kära läsare är inte helt omöjligt!


Elena skämmer bort

När Elena va och pluggade i USA hittade hon en tuff sak till Tyra. Vi har inte riktigt träffats så mycket under hennes tid hemma och de stunder vi har sets har inte varit planerade så ingen present har varit med då.

Men för någon dag sedan va hon gullig och kikade förbi jobbet med den. En grym jeansjacka med nitar, cool va? :) Tusen tack tant-Elena <3


ZzzZZzz

Godnatt från mig och fjädrarna.


Nu:

Tyra sover och krikke är ju iväg och ser fotbollen. Så nu mina damer och herrar blir det kycklingtoast i ugnen och en film för min del, all by myself!


Lillprutten

Jag och Tyra har badat länge länge.. Hon ville inte gå upp först, men efter en bra stund med frågan så valde hon själv att gå ur och försökte få benet över kanten för att ta sig ur. Hon är verkligen duktigt med sånt, men det kanske dom är i denna åldern? :) vet inte riktigt när sånt brukar komma. Alla är olika självfallet.

Tyra är i pyjamas nu och ska i säng om 30 min ungefär för lite välling och sen sova. Vi har busat som bara den här hemma medan pappan är och ser på fotboll. Vi har haft tjejmys med andra ord :) Tyra har kramat om mig ordentligt idag, hon brukar göra det ibland. Ni vet inte böja sig fram och va go utan verkligen kommit fram och kramat om halsen på mig :)

Hon säger ordet Lampa bättre och bättre nu, ibland iaf ;) Ampa heter det för henne än så länge! Hennes gång blir också bättre och bättre. Hon bara trippar iväg och det är så fantastiskt kul att se :) Gumman blir så stor!! Igår va det bara 3 veckor kvar till det att hon fyller 1år. Ska börja fixa inbjudningarna till hennes kalas! Kommer bli kul :)


It's stupid. But fun.


Mys med mig själv

Nu har jag Linda-tid. Tyra sover, krikke är över till grannen och jag kör på film. Dock en som är på tvn och det känns inte lika mysigt så jag ska nog dra på någon annan här hemma :) Vet dock inte om jag ska köra på en J Depp film, tjejfilm eller rysare? Ah, får tänka en stund till. Kanske finns någon ny bra att dra ner på datorn.

Imorgon är jag ledig och det känns bra. Jag hoppas på lite tid med mina två hjärtan och kanske en kopp med någon go kompis. Vi får se vad som hinns med.

Har ni några planer för veckan? Min bror tar studenten så jag måste köpa present... Vad ska man köpa tro? Har ni några bra tips? Hit med dom :)

Min mys-outfit.


Dagens Tyra

Idag har Tyra jeansleggings, rosa linne med spets och en svart kofta!
Tjusig va? ;)


kär av en bild

Ja, jag blir bannemej kär av att se denna bilden.
Så otroligt vacker och tragisk kärlekshistoria, i love it!



.. och med det säger jag godnatt!

Soffhäng och drömmar!

Ska gå och lägga mig om någon halvtimma. Är dock sötsugen så jag tror jag kriverar (säger man så?). Nåja, efter jobbet idag så drog jag hem med min lilla. Käkade Pizza och umgicks sedan med henne och mamma senare. Jobbet va iväg på personalfest men jag blev hemma med Tyris. Kommer fler tillfällen. 

Elena va inne på jobbet idag och lämnade en jacka till Tyra som hon köpt i USA. Hur go?? En skitcool Levis jacka, jag visar den imorgon. Tyra kommer bli grym i den, en klänning och sina Converse, som också är köpta i USA, New York (som hennes gudmor köpte när hon va där). Elena flyttar till Norge imorgon och ska bo hos en gemensam kompis till oss. Tror hon blir i Norge drygt 2 månader innan hon drar till USA igen och ska plugga. Lite avsundsjuk.. jo men lite :P Jag känner att jag får sätta Krikke i arbete här så jag kan bli en lyxfru och starta eget i USA, haha. Nej inte riktigt kanske men vore kul att bo där något år och känna om man vill va där ist för här.. Ja, det vore kul med något nytt för en stund. 

Drömmer ni om att åka till något ställe eller kanske t.o.m flytta dit och starta ett liv där?
Jag beundrar folk som drömmer och följer sina drömmar. Jag drömmer mycket men händer desto mindre, tyvärr. Men en dag, det svär jag på, en dag ska jag ta med min familj och bo utomlands. Som sagt, kanske inte hela livet. Det beror ju på, men ett tag, iaf en stund! :)


New york, Central Park.

Åh, vill bara bo och njuta av New York något år.
Resa runt lite i USA under tiden också.. Vore underbart!
Det ska ske :) Snart!

Today

Kör på nya tröjan idag i detta gråa vädret! Urk..


And this is what i got

Lovade att visa shoppingen, och här är den. Igår fick jag som sagt med en klänning och ett linne med mig hem. Såhär ser det ut.. (får "be om ursäkt" för dåliga bilder, men fick bli snabba nu bara. Hur plaggen sitter på får ni se allt efter som när jag använder dem :))

Linnet - Rosa dipp




Långklänning - mönstrad




Idag på outleten (som ligger på Kasernhöjden) fick jag med mig det här..

Långklänning - tight


Så jäkla snyggt!!


Linne - i härlig blå




Tröja - underbart skön



Som
jag skrev så kommer ni få se plaggen på, men de blir när jag använder dem. Vilket lär bli snart! Tar nog något nytt redan imorgon! :) Alltid kul att ha nytt på sig!

Äntligen fredag!

Sitter hemma nu i soffan och väntar på att ugnen ska bli varm. Blir kött, pommes och beasås till kvällsmat för min del. Har endast käkat 2 mackor idag så då förtjänar jag att gotta till det ;)

Fick med mig lite plagg hem igår och idag. Idag fyndade jag på nya outleten - en svart, tight långklänning (ääälskar), en tröja och ett linne, allt för 187kr. Igår fick jag också med mig en långklänning men med vitt mönster på och ett vitt linne med rosa dipp, riktigt snyggt på faktiskt! Jag visar er sen, nu ska jag laga mat :)


Ljus i mitt hus

Eller ja, hallen har fått sig en taklampa som svärfar va snäll och satte upp medan svärmor gosade på Tyra. Vi har inte haft någon lampa här ännu i hallen så det va väl inte en dag försent. Har bott här över 2 år.

Åh, vill flytta. Vill ha ett fiiiint hus att inreda och vill ha större. Vill ha ett fint rum till Tyra.. Gah, ibland vill man mycket, då är det bara att sätta igång och jobba sig ditåt :)

Lampan då, en ekel spot från IKEA. Endast 99kr inkl lamporna så det duger fint fint. Gillar att den är vit och "smälter in" med taket.


Movie then bed

Sweet dreams .
Ketchup ketchup punkt.


New nails

Tänk va kul man kan ha med lite plast och glitter. Idag färdiga bara att limma på. Hade svarta tippar för några veckor sedan och det gillar jag, gillar även en klassisk vit, fransk manikyr. Idag ville jag dock testa annat så blå-glittriga tippar it is.

Vad tycks?


Nu:

Nu ska jag roa mig -sätta på lite naglar, gotta mig - mumsa på en lakritspipa eller två och se på film - Transporter på 6an, good movie :)




Today

Och idag såg jag ut såhär!

- linne från Lager 157
- jacka från H&M divided
- byxor från BikBok
- Halsband silverhjärta från Tiffany o Co.


Grilla hos svärisarna, ja tack :)


6/6

Nationaldagen, det får vi väl hoppas att ingen missat att det är? ;) Blir inget speciellt för oss. Kanske ska iväg och handla lite och senare kommer Zigge och då blir de promenad, OM regnvädret blåser förbi men de hoppas vi. Himlen öppnade sig nyss och nu verkligen spöregnar det. Kan inte låta bli att tycka att det är mysigt, lyssna på hur det smattrar på balkongtaket. Perfekt dag för mys inomhus egentligen.

Hur firar ni nationaldagen? Firar ni den alls? Tyra firar med en tupplur i soffan ;)


Nytt till Tyra

Igår på lunchrasten så köpte jag skor till Tyra. Hon har ju endel skor och så men dessa kommer verkligen bli toppen i sommar när hon ska springa runt. Hon får ha de andra sandalerna som mer finskor samt att byta med.

Dessa skor är iaf i märket Pax och är väldigt lätta, lätta att få på foten och väldigt söta, tycker jag :) Är nog en väldigt bekväm sko skulle jag gissa på. Tyra har provgått och det gick jättebra!

Nu vet jag inte riktigt vad hon gör men hon håller sig i mina byxor och går runt runt runt, mig :p haha. Blir lite frukost för damen här strax. Men såhär ser skorna ut :)


Hi där.

Idag saknar jag skruttan lite extra så ledig dag imorgon sitter fint :) Hade kul i vardagsrummet igår med mina två. Tyra gick fram och tillbaka mellan oss, vi lekte med klossar, nya leksaker och sparkade boll. Det tyckte Tyra va väldigt kul, eftersom man fick hjälpa henne att sparka med hennes ben :)

Åh, vill bara krama om fisen. Hoppas dagen går fort nu så jag får komma hem och krama på krikke och kika lite på Tyris som förmodligen sover när jag kommer hem.


Vad ser man på nu?

Nu när BB är över så vet jag inte riktigt vad jag ska titta på om kvällarna. Visserligen kan jag se en längre film utan att behöva lägga mig mitt i natten, jag som ÄLSKAR att se på film. Dock känns det såklart lite tomt och man hade gärna velat se mer vad som händer med dem efter huset. Men vi får hoppas att det skvallras lite om dem ;)

Dåså, film. Vad ska man se tro.. Jobbar imorgon men börjar inte förrän 12 så hinner duscha, dola och även dra mig lite i sängen med Tyris en stund. Ja en kort stund tills hon kommer på att det är roligare att va på golvet. Inte länge den ungen stannar i sängen inte, hehe :) Ledig onsdag och torsdag, sa jag det? Ska bli lite skönt att få heldagar med Mina hjärtan och även passa på att träffa några av tjejerna. Men nu ska jag leta film. C you later.


Working 7-14

Det var vad jag gjorde idag. Dagen gick väldigt fort och det kändes skönt att få sluta i bra tid. Har hela dagen fri nu för massa mys med familjen, om nu krikke är hemma när vi kommer hem :)

Är kvar i stan men ska åka hemåt nu. Har lite jag måste kolla när jag kommer hem och som sagt, lite gos med familjen sitter på sin plats. Jag är ganska trött efter min uppstigning i morse vid 5.20. Är ju inte normalt att gå upp så tidigt ;) hehe Joda. Det va faktiskt gött!! Mer sådana här dagar tack :) åh, vaknade 4.20 och va klarvaken, trodde jag hade försovit mig. Blev lite glad när jag insåg att jag fick somna om 1 timme, skönt :)


JAAAA

Grattis Hanna J.
Helt klart den bästa vinnaren!!


Taggar inför finalen!!

Ja, jag pratar om BB finalen! Zigge är här och vi lagar mat just nu. Köpt chips, dipp och allt va det är, så nu jäklar taggar vi! Haha :)

Kollar ni på finalen ikväll?
Vilken hejar ni på isf?


Kryper ner bredvid min ögonsten

Dags att sova känner jag. Vill sova några timmar så jag känner mig utvilad för jobb imorgon. Kände mig ganska sliten idag. Nåja, ska försöka ändra mina kära sötvanor. Måste bli lite bättre med att äta mer frukt och mindre godis. Har sagt det förut jag vet, men säger det igen. Tillslut kanske jag ändrar detta ;) Ibland är jag ju jätteduktig :P Men nu måste de bli ändring.
Godnatt på er iaf, hoppas ni har en bra lördagkväll!

image description

Vad vore jag utan dig? ♥
Imorgon vaknar vi upp bredvid pappan också
som är iväg och jobbar.Då blir Tyra glad imorgon :)

I sovrumsfönstret

Skrev igår att jag ställt in nya blommor med pynt på krukorna, som va med på kort och även en ljuslykta ni inte fick se. Tänkte visa er det nu och såhär blev det :)


Godmorgon folket.

Sitter med Tyra i vardagsrummet, eller jag sitter och hon är överallt och ska ta på allt :p Börjar bli lite hungrig så funderar lite på vad jag ska laga för mat. Lutar åt mos och fiskpinnar så Tyra också kan käka mat :)

Idag är det jobb 12.00 - 18.15 för min del och 18.00-6.00 för krikke (tror jag de va) Så förhoppningsvis ska Tyra va med hennes farmor och farfar en stund idag :) Hoppas ni får en bra start på dagen!


Lite nytt i hemmet

Fick ju stora ljuslyktor/ljusstakar av mamma, jag älskar dom. Dock ska de göras om lite på byrån i hallen men de får stå sådär sålänge. Jag vill ha bort lampan från byrån men måste då skaffa en golvlampa, vägglampa eller taklampa med svagare lampor, så det blir sådär behagligt "kvällsljus". Ah vi får se men jag tror att det blir en taklampa från IKEA fatikst. Den va vit så den "smälter in" med taket och den va billig. Ska bara muta någon som kan komma och borra upp den ;) hehe.

Såhär ser iaf lyktorna ut!
image description

Jag har även lånat lite gardiner till köket av mamma tills jag hittar någon fin hissgardin som passar bra in och som jag/vi vill ha. Är jag som sköter sånt här hemma eftersom krikke har noll intresse för sånt.

Såhär ser gardinerna ut.
image description

Som ni kanske ser på bilden ovan här hänger det en sak på den vita krukan,
lilla pyntet! Gillat det massa :)
image description

Jag har satt  nya blommor i vardagsrummet och flyttat hjärtat från sovrummet till vardagsrummsblommorna. Så nu är det ett vitt hjärta i varje med lite text på.
Såhär ser det ut:
image description

Nytt pynt till blommor och krukorna i sovrummet. Köpte även en lykta och ställe mellan dem men det får jag visa imorgon för Tyris ligger där inne :) Såhär ser det ut med pynt och blommor iaf: 
image description

I vardagsrummet hamnade även den lilla pyntspegeln med fattigmanssliver på. Visste inte riktigt vad jag skulle göra av den så den vilar just nu på lampfoten!
Såhär:
image description

Sist men inte minst, bara nästan. Har köpt ett.. ja vad kallar man det/den. Kakafat typ med kupa. Ja ni kan ju kolla på bilden nedan själv så förstår ni. I den så la jag låtsas vindruvor som är lite "slitna" i stilen, på Boulevard. Nöjd med mina små köp och skulle egentligen ha vikt in tvätt men jag är helt slut. Blir sängen snart.

Såhär ser iaf kakfatet ut som står på köksbordet :)
image description

TACK FÖR MIG!
GODNATT :)

Min kväll

Idag har jag varit endel på möten och annat. Hann shoppa med mig lite blommor hem (som jag nämnde tidigare) så det har jag som sagt pysslat med nu efter att Tyra somnat. Tyra jag och har hat tjejmys idag då Krikke jobbar. Så kvällen har varit vår, och det har faktikst varit väldigt skönt att ha varit ensam med henne ikväll. Vi tog en promenad förut när K åkte till jobbet, gick hem lagomt till 18.00 tiden för att se på BB avsnittet jag missade igår eftersom jag va iväg på tjejkväll med Zigge. När BB va slut och jag och Tyra hade busat massvis och hon va så gosig så hoppade jag och Tyra i badet och plaskade med vatten och kastade badleksaker hit och dit.

image description

Det är så roligt när man ska bada med Tyra för hon har så brottom i badkaret och försöker klättra äver själv. Som tur är så är hon så liten än att benet inte kommer långt upp på kanten av badkaret ;) Men det är roligt och sött att se henne försöka :)  Hon har även gått endel idag och det är så jäkla kul att se. Hon är så duktig min lilla korv :) ♥ Kl.19.45-19.50 la vi oss i sängen och det blev välling för Tyra, kl 20.00 sov hon.. Trött som bara den :)

Jag tänkte lägga in bilder på datorn på det jag grejat med under kvällen så kan ni få se lite. brb då.



Detaljer

Dessa små söta ska få pryda mina krukor :) (se bild) Håller på att byta blommor då jag tog död på mina, med flit. Köpt lite annat också som pyntar om lite här hemma, känns bra :)

Fick ju två jättefina ljusstakar av mamma i sen mors dag present. Ska visa er dem sen. Heeelt underbara :)


11 månader idag!

Bästa och den mest underbara tiden har vi fått med dig! Grattis mammas och pappas lilla älskling på din 11 månadersdag :)


RSS 2.0