#outfitoftheday

Lindarangfeldt instagram för mer bilder, update och rader.


Saknar min Zandra


Kvällen = egentid

Ja det låter kanske konstigt att säga egentid när jag faktiskt bor själv med Tyris. Men ikväll/natt har jag haft egentid med ansiktsmask, måla naglarna och serier. Är sjukt trött nu så ska lägga mig så fort nagellacket torkat.

Så idag har det varit en dag med först mys med mitt hjärta, jobb, mys med mamma och Tyra, serier som sagt och sen bara slappat.

Ne.. Orkar inte ens hålla upp ögonen längre. Sängen nästa! Skönt.


Today's

Byxor - Gina tricot
Klocka - Ur & Penn
Halsband - H&M
Linne - H&M
Topp - H&M
Armband - Thomas Sabo och Kappahl
Skärp - Don't remember..

Ja, detta är lilla jag idag!


Godnatt mina trogna läsare

Och Godnatt till er som kikar in lite då och då :) imorgon kör vi en till jobbdag innan en dag ledig inför en jobbhelg och måndag. Tisdag, ja men då flyger vi till Paris :D wiho! Tänk att det gått 7-7,5 månadersen jag bokade resan.. Sjukt :D


Hej våren :)


Borrandet som aldrig tar slut

Matkoma, trötthet och ett evigt borrande. Haha nejdå, men har köpt väggfäste till tvn i vardagsrummet och har fått in två byrås och tvn i sovrummet också, även den ska upp på väggen. Så mer borrande ska göras men tror inte jag orkar det idag riktigt.

Ikväll kanske det kommer lite finisar till mig på mys och spel. Älskade vänner <3 men nu ska jag plocka undan här hemma och sen ska jag och Tyra bege oss ut en sväng, lite frisk luft är precis vad vi behöver just nu :)


Today's

Bättre sent än aldrig! Och nej jag åker inte till Paris med Krikke, det är en tjejresa för mormor,mor och dotter. Alltså Mamma, jag och Tyra :) Tack för kommentaren Emma :)


Tillbaka till jobbet

Efter magsjukan och onda dagar för kroppen är jag nu frisk och ska tillbaka till jobbet idag. Kroppen är seg och hänger inte riktigt med pga att maten inte vill komma igång ordentligt men det är ju inte konstigt. Får ta med mig yoghurt och sånt som kroppen tar emot så jag får energi :) Är inte så långt pass idag, bara mellan 15-20.15, efter det blir det direkt hem och filmmys. Tyris åker till krikke idag men kommer några dagar till veckan när jag är ledig för att undvika dagis så mycket som möjligt när det går runt magsjuka som aldrig försvinner. Fattar inte att de inte gör något åt det tillslut. Här i stan har de ju stängt ett dagis och sanerat det för att det gick runt så. Tycker magsjukan varit på Tyra's dagis sen i december ju.. Nåja, snart snart snart åker vi till Paris och Gud va skönt de ska bli! Låt oss hoppas vi är friska under resan :)


Överkörd...

Vill må bättre.


Magsjukan har hittat oss!

Finner inga ord för hur mycket jag hatar att vara magsjuk!!! Buhu...


Grön

Igår va jag en grön handyman. Skjortan är beställd från något företag jag inte vet namnet på då jag beställde den genom en tjej. Men jäkla go och snygg är den iaf!

Grööööönt


Stilla

Ligger i sängen och lyssnar till min tickande klocka och Tyra's tunga andetag, hon sover middag. Har börjat få upp lite mer i lägenheten nu och det är inte så jättemycket kvar. 2 byrås, ett tv-väggfäste, ljusstakar, blommor och lite tavlor till både mig och Tyra ska inhandlas men annars så börjar det mer och mer bli ett hem. Ja, lite gardiner ska upp/köpas också! Men skönt att de händer lite.

Nu när Tyra somnat så ska jag passa på att plocka upp i nya hyllan i badrummet, få bort den kartongen. Ska även försöka rensa ur den i hallen och den i vardagsrummet så de också blir borta. Har en kvar i sovrummet men behöver byråerna och hyllan över sängen innan den kan plockas ur. Ska bli skönt när det mesta är på plats :)

Lite speglar fick jag upp igår iaf. Pyntet på är inte menat för att stå där egentligen men får va så tills jag köpt det andra.


Frånvaro

Vart är det viktigast att finnas just nu? För min del är min tid viktigast med Tyra, jobbet såklart och tid för mina nära och kära. Bloggen har hamnat på efterkälke.. Inte med mening men har bara inte haft en tanke på att blogga som jag haft innan. Men det kommer och går, så tillbaka kommer det.

Idag har jag varit hemma med min sjuka älskling. Hon har feber och är ledsen, tänderna säkert eller något litet virus som satt sig. Förhoppningsvis mår hon bättre imorgon och då blir det ut i friska luften och en tur till Ikea. Köpa byrå blir och jag kan snart äntligen ha tv i sovrummet. Älskar ju att man på lediga dagar kan ligga och dra sig i sängen med Tyris till någon film hon vill se. Frukost i sängen och njuta av den lugna stunden med snuttan! Ska självklart bli gött att kunna lägga in handdukar och sängkläder i byrån. Få ordning på hemmet. Nu är jag trött på dess jäkla kartonger och kassar med kläder :p Ja, jag har väl legat lite på latsidan gällande kläderna men nu snart jäklar.

Börjar få iordning i Tyras rum också litegrann. Insåg dock förut att det inte finns så mycket leksaker här, hon har kvar en hel del hos krikke som skulle få åka med hit men mycket är ju bebisgrejer också som kommer packas ner och ställas i källaren. Får ta en tur till leksaksaffären imorgon och köpa med lite leksaker. Rummet kan ju inte va tomt på det för tusan :)

Nåja, tillbaka där jag började, dagen. Har sett på film med lite kompisar nu på kvällen. Savages såg vi, jag för 3e gången :p Gillar den, stämningen i den och hur dom lever. Älskar när det görs filmer med bra repliker i, repliker som får en att tänka och fundera på saker. Nåja, tuff är filmen tycker jag!

Men men, lite mer tv för min del och sen i säng. Ska bli skönt med några timmars sömn sen! Hoppas er dag har varit bra! Godnatt


Inte senast jag kollade..

Ironi ironi. Nej jag är inte gravid. Svårt att vara gravid när man är ensam. Skengravid kanske? :p haha nej men ingen bebis i magen här inte! Var yr och svag i kroppen av andra anledningar. Men nu mår jag bättre i kroppen!

Tack för din/era kommentarer ni skriver trots att jag är ganska frånvarandes från bloggen just nu. Kram till er!!


Words Don't Say it all.


Borr borr borr


Sängen

Svag i kroppen och knappt någon mat, så har mina senaste dagar sett ut. Jag vill äta och försöker verkligen men magen säger stopp efter en liten liten stund bara. Hoppas på att de ska bli bättre snart så man kan mölja i mig massa mat!!

Så ja, här är jag sjukskriven från jobbet och kommer förmodligen behöva ta en dag hemma imorgon också känner jag, fortfarande lite yr och svag. Mår konstigt.. Nåja, hoppas det är över snart! Vill tillbaka till jobb och kollegor.

Fint väder är det ute också.... Kyyyyl!!...


RSS 2.0