Bad bad bloggare

Ja den bästa är jag då inte. Har varit ganska dålig på att blogga en längre tid, men det är lite så det får vara. Menar, se bara på min info på sidan av bloggen. Inte bara att jag inte är 24 längre (fyller ju 26 om en månad, haha) ja bor ju inte kvar i Vålberg osv osv. Många fina minnen finns i denna blogg och mer lär de bli. Om jag kommer blogga mer som ja gjort innan vet jag inte, men helt och hållet kommer ja inte släppa den. Lite kul att skriva ibland eller om så bara lägga upp en bild. För mig personligen är de ju kul att gå tillbaka och läsa :) 

Varit lite tuffa dagar nu och de lär väl komma igen. Hela jag går upp och ner just nu. Hamnat i ett hål med allt utom Tyra och jobb typ. Ja inte vänner och så men... Nej, bara en jobbig period i mitt liv, men som med allt annat så passerar det med tiden får vi hoppas.

Jag behöver piggas upp med inspiration , lite go i mig liksom.. Vill ju verkligen komma igång och komma i form. Bättra mina matvanor osv. Matvanorna jobbar ja med men latheten är ju ett stort problem även där, haha :p Nej fan lindaaa, dags att göra något åt detta! Igång med träningen igen nu!! Gymkort i början på nästa år får de bli också! 

Peppa peppa!! 




Kommentarer
Postat av: Tobbe

Hej Linda. Läste detta inlägg för någon dag sedan och har funderat på vad jag ska skriva.
Som du vet tycker jag om din/er musik. Det var det som först förde mig in på din blogg. Kände inte dig och vet inget om dig.
Men har läst din blogg och sett dina olika perioder. När du varit på topp och när du varit nere. Känner naturligtvis fortfarande inte dig. Men känner för dig. Så här ser jag dig. Bilden du ger genom din blogg (enligt mig)

Du är en stark ung kvinna som kämpar på med sitt liv. Du har många bollar i luften, och Allt går inte som du vill eller blir som du tänkt dig. Men du är godhjärtad och vill din omgivning väl, och mer än så kan ju igen begära av dig. Du är ju bara människa.
Så tummen upp. :-)

Du är också mor till en underbar liten tös som du älskar över allt på jorden. Hon är din mittpunkt. Du älskar och ger henne all den trygghet hon behöver för att bli en bra människa. När hon inte är hos dig längtar du efter henne. Och när hon är hos dig får du henne känna sig som ditt allt. Din dotter är mycket lyckligt lottad att ha dig som mor. Detta kommer hon berätta och visa dig när hon blir äldre. Ni kommer bli dom bästa vänner hela livet.

Det enda jag reagerat på som är negativt är att du ibland är väldigt hård mot dig själv. Du har väldigt höga krav på dig själv och om du inte lyckas med dina mål (som ofta är väldigt höga) så är du väldigt hård i hur du ser på dig själv.
Tex din träning. Du tappade motivationen där för ett tag sedan och då skämdes du nästan och tyckte du var lat och utan karaktär. Inte dina exakta ord men mellan raderna.
Jag vet inte vad som gjorde att du tappade din lust att träna. Det kan ha varit mycket på jobbet eller någon kille eller att du kände dig sjuk och det var svårt att orka. Kanske var det att det blev höst och mörkare. Vad vet jag.
Men att du skulle vara lat det tror jag inte. Du jobbar, lagar mat, tvättar och tar hand om allt annat mellan himmel och jord.
Detta är ju knappast tecken på en lat person. En lat person skiter i allt detta. Den röker tittar på tv sen får allt annat falla som det vill. Blir dom det minsta tvungna att göra något då blir dom sjuka.
Detta är en lat person.
Jag tror du är en tjej som har mycket göra och helt enkelt inte har energi till att träna. Det finns helt enkelt inte mer i "tanken"
Så var lite snällare mot dig själv för du är bra. Och när något som tagit en massa energi tillslut är över eller fixat. Så kommer det finnas till träning. Så lova vara snäll mot dig själv.
Tror det är den bästa medicinen för att lyckas.

Vad träningen och maten beträffar tror jag det är klokt av dig att sätta mål (realistiska mål) när du ska börja och hur mycket.
Bättre träna en gång i veckan och göra det bra, känna dig nöjd och sugen på mer. Än att gå ut stenhårt med sex pass i veckan var av fyra du gör halv lass för att du känner du måste. Du tröttnar efter en månad och tycker du är kass för att du inte lyckades med dina mål.
Motivation (i alla fall tror jag) kommer när du gör något du tycker är kul och du känner du klarar av. Detta kommer bygga ett sug efter mer och då kan du lägga på en dag fortfarande ska det kännas kul och du ska klara av det. Självförtroendet ökar och orken lusten och viljan kommer med. Ditt välmående och glädje kommer efter som ditt självförtroende ökar.
När du är i detta stadie är det lättare att klara av att träna dom dagarna det är segt. Du är trött eller inte vill.
Ser det som när du kör med bilen över en håla. Kör du sakta hoppar det och känns som fan. Kör du fort och har fått upp farten känn hålan knappt, och efter hålan är det fin väg igen.
Löjlig liknelse men du fattar bad jag menar.

Så för att sammanfatta.
Du är en bra ung tjej som kämpar hårt för att få din vardag att gå ihop. Du behöver vara lite snällare mot dig själv.
Din träning kommer gå super. Bara du sätter upp lätta mål i början och gör det du tycker är kul. :-)
Kommer fortsätta Peppe dig och fråga hur det går.
Vill du ska lyckas.
Detta blev väldigt långt. Men jag hoppas du förstår hur jag menar. Har en förmåga att överskriva så det jag vill ha sagt nästa försvinner.
Mvh Tobbe.




Svar: Tusen tusen tack för alla fina ord! Det satte ett leende på mina läppar!
Linda Rangfeldt - med plutt i magen

2013-12-11 @ 13:32:58
Postat av: Lulluh

Dags att uppdatera bloggdesignen snart? ;)

2013-12-20 @ 19:20:54
URL: http://hottish.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0