BVC - första besöket

Dåså, då är man här igen! Efter en något kämpig dag för oss alla så sover nu lillan gott här på en filt bredvid mig i soffan. Hon har gråtit så mycket idag och det har verkligen gjort ont i mitt hjärta när hon varit så ledsen. Förut grät både hon och jag samtidigt som jag försökte lugna mig för att inte hon skulle känna av att jag va ledsen, men oj vad svårt det är! Känslig är man och det känns som om man har värsta hormon ruschen i kroppen. Värre nu än när jag va gravid!

Vi va iaf iväg till BVC idag för första gången. Lillan hade lagt på sig en hel del och väger nu över 4 kg och har även växt 1,5 cm sen födsel! Att hon lagt på sig va ju inte så konstigt med tanke på att hon får ersättning och att hon faktiskt äter en hel del om dagarna. Hur hungrig kan man vara egentligen? ;) Ibland tror jag faktiskt att hon äter bara för att äta, men hur ska man kunna veta det! Allt såg bra ut iaf och Tyra passade på att kissa på bänken där man mäter bebisarna medans hon ändå inte hade någon blöja på sig :P Barnmorskan sa att det va den typiska revir kissen som bebisarna brukar göra där! hehe :) Imorgon är det hembesök som gäller och jag ska väl försöka komma på så mycket som möjligt att fråga när hon ändå är här. Får se vad hon säger och informerar om också.

Nu ska jag ta och kika igenom de frågor ni ställt till mig. Får se om jag får upp några svar här redan ikväll eller om ni får vänta med alla tills imorgon. Kan ju köra en liten tjuvstart och ge er några, vi får se!



(Kom visst lite hår i vägen)
Hon är min stjärna!


Kommentarer
Postat av: emma

Härligt att det gick bra :)

2011-07-13 @ 05:27:50
URL: http://emja.bloggplatsen.se/
Postat av: fia

vad skönt att tussan har gått uppp som hon ska!! :D



ja alltså det är för att huvudet inte ska åka åt vänster, så hon tänjer ena nackmuskeln liksom :)! så hon inte får ett snett huvud när hon blir äldre, då skulle hon nog inte vara glad på mig:p

2011-07-13 @ 08:54:19
URL: http://josefinefia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0