Eko.

Nu är jag tillbaka från stan igen. Blev fika hos Johanna och massa snos på Elliot passade vi ju då på att ta oss. Johanna hade faktiskt bakat så ett stort plus till henne, eftersom jag va bombsäker på att hon skulle fuska med färdigköpta :P Men de va väldigt gott, så tack så mycket :) Fick även veta att det blir ytterligare en liten i släkten detta året. Så grattis till Ida och J som nu väntar sitt första barn! :) Blir mycket ungar i släkten nu, som det ska vara :)

När vi hade fikat och så hos Johanna så åkte jag och mamma och kollade på nytt täcke till T's säng. Vi tog ju fel sist så det som ligger i sängen nu är till en barnvagn, men vi hittade rätt täcke nu så vi ska fixa de på fredag! Vi åkte sedan till subway och köpte lite mat, de satt inte fel då vi hade levt på den där biten med paj länge då. Blev sedan att vi strosade runt i köpcentrat men vi pratade nog mer än att kolla tror ja. Fick med mig två gamla filmer och en foundation. 

Men nu ska min kära man få spraya mig med lite Tan-spray. Man får ta till lite fusk nu eftersom man inte får sola när man har bebis i magen! Och som de tjatar om, med fusk blir det ingen canser eller rynkor! Ett inlägg om denna bebis-vecka kommer in sen! Kika in då :)




Tråkig och väljer samma bild som inte för längesen men hinner inte leta upp någon annan nu
och någon bild lite d och då vill man ju ha! Mohaha.


Kommentarer
Postat av: fia

sola är något jag veeeeeeeerkligen vill göra, vad ska du använda för spray tan? slutade med allt sånt där för flera år sedan, tyckte att det var så kletigt och jobbigt..



nä, efter förlossningen blir det nog tripp till badhuset för lite solning! Det känns som att man inte kan bli blekare just nu.

2011-02-22 @ 21:18:54
URL: http://josefinefia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0