Rysningar

Ligger fortfarande under filten i soffan och latar mig i min mysdress. Unnar mig lite marie kex och har nyss kollat på de klipp ja filmade igår på konserten. Rös i mig när jag kollade på de lilla klippet från So far away när Matthew Sanders (sångaren) säger "We love you Jimmy" i slutet. Låten va tillägnad deras förra trummis som tragiskt gick bort i december 2009, endast 28 år. Dödsorsaken troddes då va av naturliga skäl.. hemskt!

Börjar bli redigt trött nu men tror inte jag skulle lyckas somna även om jag försökte. Blir nog att lägga sig i sängen och kolla på film eller något.

Imorgon ska jag berätta om en film för er.. inte mindre än den nya Harry Potter filmen som jag såg här om dagen. Kan iaf säga att när jag klev utanför biosalongen va jag så exalterad att jag rös och va tvungen att sms Krikke på en gång och berättade hur bra jag tyckte filmen va och hur jag nu längtar sjukt mycket tills den sista delen kommer. BAAAH va bra den är!!!! :) Haha ja vad ska jag säga om den imorgon då tro? Vill ju inte avslöja något så, ja jag skriver inget om den imorgon. Kan bara rekomendera den extremt mycket till er!

Men nu blir det sängen och film!
Om de inte blir ett litet inlägg sen.. Najt!


("gammal" bild på outfiten)

Outfiten jag hade på konserten.
Rockigt sött med en svart sotig sminkning på det!


Kommentarer
Postat av: sofiw

Han dog av för mycket värktabletter /morfin blandat med alkohol

2010-11-21 @ 23:58:06
Postat av: K

captain obvius is here to save the day! thank god!

2010-11-22 @ 00:09:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0