16 and pregnant!

Ja, jag ligger helt sjuk här hemma i min säng. Idag är det lite bättre, men är fortfarande väldigt förkyld och känner mig helt tjock i huvudet. Låg och kollade på 16 and pregnant inatt. Rätt kul att se vilka situationer alla får gå igenom. Måste erkänna att några tårar föll :P Men som sagt. Gött o ligga o kolla på något. Va ett par som bestämmde sig för att adoptera bort sitt barn för att dom inte var mogna att ta hand om ett barn. Det va ju ett starkt och moget beslut. Men ajaj va de grät när de skulle lämna bort henne. Pappan till den lilla flickan grät och upprepade flera gånger att de gjorde detta för dottersn skull, det va för att hon skulle få ett bra liv. Tårarna sprutade på honom.. och även på mig :P haha Usch va hemskt det va!

Blä va jag är förkyld alltså. Ska snart hoppa in i duschen också. Det kommer bli mäkta skönt. Låg i natt och frös ena sekunden andra svettades jag. Blää va äckligt. Sov till typ halv 4 idag också. Kunde ju typ inte sova inatt för att jag hostade som en idiot. Jäävlar måste berätta. Min katt kom och la sig hos mig och jag började klappa henne. Kände två typ små knölar vid hennes nacke. Insåg ganska snabbt att det va fästingar, så jag flög upp ur sängen och började skrika på mamma att skälla och berätta att hon måste känna igenom ordentligt på katterna när hon vart ute med dom. Det hade hon gjort självklart men inte tillräckligt bra. Så jag satte mig och började dra fästingar på stackars godingen. Satt bara två men ändå, de va stora och äckliga :( När jag kollat igenom Zazzie helt tog jag tag i Kitty, min andra katt. Kände som bara den. Rullade runt henne och massa för att känna exakt så det inte satt någon på henne också. Hon sa inget när jag höll på där och kollade men hon tittade på mig som om jag vore dum i huvet :P haha Helt fundersam såg hon ut att vara :P haha.

På torsdag vill jag på bio!! Då släpps nämligen den nya filmen med Johnny Depp. Public enemies!




Nej nu ska jag nog försöka käka mat och duscha! det är ett måste. Men jag skriver nog mer sen om min otroligt har-inte-ngt-att-göra-dag! :P Undrar va det är för mat förresten? Får springa in i köket och kolla. Glassbåtar har jag här hemma. Visst är det gott?!

// L.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0